will píše:No já si myslím, že rozumím moc dobře, a že jsem se vyjádřil zcela výstižně, ale chápu, že ne každý tomu může rozumět a pak je tu pole neorané pro různé supr nejlepší systémy na světě a ty ostatní jsou na hovno![]()
pm píše:Proč dělat více, když je možno dělat méně? Zůstanu-li u "horizontálních tlaků", dělá někdo 100x bench press?
Stále si neodpověděl na to "proč", ale po třetí se už ptát nebudu, protože zjevně nevíš (třeba o přenosu absolutní síly do vytrvalostní a výbušné, a "nepřenosu" vytrvalostní do absolutní a výbušné).
Posilování s vlastní vahou učím dnes už mezinárodně, pod záštitou StrongFirst (v ČR vbřeznu povedu kurz StrongFirst Bodyweight), "trošku" o tom vím. Na pctivých 100 kliků bych se dostal během pár týdnů, ale vím že nemám důvod "proč".
http://www.kb5.cz/2013/04/tajemstvi-pos ... pest-2013/
http://www.kb5.cz/2013/06/svedsko-cerve ... ight-blog/
danke píše:Wille no to je odpověď jak vystřižená![]()
Na jednoduchou přímou otázku nakonec odpovíš po dlouhé řadě odpovědí,které byly úplně mimo napadnutím, že nemá zkušenosti a nemůže teda tvé odpovědi pochopit. Rozumím tomu dobře?
A opravdu si chceš otírat hubu o takovou organizaci jako je Strong First a domníváš se , že si za instruktory zvolí nějaké nezkušené niemandy?
Jaké jsou tvoje cvičební a trenérské zkušenosti a vzdělání prosím,když si tu hraješ na takového erudovaného hodnotitele?
pm píše:wille, promiň, ale pokračovat s tebou dále v "diskusi" by bylo už opravdu hodně hluboko pod mojí úroveň, protože ty jsi samozřejmě jiný level.
Ostatní zdravím ze Švédska z úspěšně absolvovaného mezinárodního instruktorského kurzu StrongFirst Lifter (velká činka). Splnili 4 ze 13. Happy.
Dalt píše:wille v dobe kdy jste se tu hadali o benchi tak jsem Pavla neznal a proto jsem nemel duvod mu nejak nadrzovat...ale i ja jsem pochopil (jestli ty ne tak jsi fakt blbej jak motyka anebo zamerne demagocickej - to spis) ze Pavel neodsuzuje bench jako cvik ale pristup lidi v beznych posilovnach, kdy je to vsechno vo benci, bicacich atd...coz mi opet potvrzuje diskuse nynejsi, kdy se te pta, proc potrebujes zvladnout 100 kliku a ty nemas odpoved (paralela s vytlacim na benchi 120kg 15x !....proc?) tj kdybys odpovedel napr.: potrebuju udelat 100 kliku bo to po me chtej v praci (treba pcr nebo co ja vim) byl by to daleko legitimnejsi a rozumnejsi duvod nez co uvadis...a zcela slunickovsky: no offence
hellas píše:My máme v gymu RKC, Reebok, "no name" a KB5. Nélip se mě jednoznačně cvičí s KB5,pak RKC, "no name" a s barevnéma necvičím
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků