ukropcany píše:Pavla nepoteším, článok je skutočne príliš jednostranný a poviem to pekne - príliš obchodne zameraný... Opäť... Snáď toto vyjadrenie nie je prskaním... Ale chápem to, každý chce žiť...
arnie píše:Tak článek je naprostým zklamáním. A Ukrop to shrnul ještě velmi jemně.
Ovšem, kdo viděl Pavlův KB5 Facebook, tak nemůže být překvapen. Kupř. tohle (z KB5 FB) ilustruje vše dokonale.
Trapnost... nic než trapnost.
P.S.: K těm "150 komentářům". Pročetl jsem si jich tak 25 a všechny do jednoho jsou negativní a znechucené. Tak bych se tím počtem fakt nechlubil.
ukropcany píše:4cohen - provokovať môžeš aj inak. To, že je článok venovaný začiatočníkom je spomenuté na dvoch miestach a rozhodne to nie je nikde zdôraznené. Tón článku je arogantný. Keby bolo na začiatku napísané, že je venovaný začiatočníkom a na čo si dávať na začiatku pozor, tak je všetko OK. Ako inak si mám vysvetliť v prvom odstatci toto "proč byste neměli běhat – ne vůbec, ale proč ne teď"? To písal mne? Ja nemôžem behať? Prečo? Lebo ma občas niečo zabolí? To mi chce autor povedať, že trénuje vždy bez bolesti?Bolesť k športu neodmysliteľne patrí. Rozlíšiť či ide o bolesť patologickú si vyžaduje spoznať svoje telo...
Prirovnanie k udieraniu do vzduchu nie je správne, pretože ak mu ide o pekné udieranie do vzduchu, na to mu stačí YT a môže to robiť kľudne sám. Ak sa chce stať šampiónom v MT, tak musí chodiť do gymu. Ak si chceš zabehať, tak trénera nepotrebuješ... Ty máš nejakého trénera?
Keby bolo na začiatku napísané, že je venovaný začiatočníkom a na čo si dávať na začiatku pozor, tak je všetko OK. Ako inak si mám vysvetliť v prvom odstatci toto "proč byste neměli běhat – ne vůbec, ale proč ne teď"? To písal mne? Ja nemôžem behať? Prečo? Lebo ma občas niečo zabolí? To mi chce autor povedať, že trénuje vždy bez bolesti?Bolesť k športu neodmysliteľne patrí.
pm píše:cohen: děkuji za přečtení článku.
hellas píše:"Možná, kdyby autor vystupoval chytřeji, tak by mu to i klaplo, ale tímhle posledním článkem se hodně proflák a si myslím, že hodně lidí odradil. Musím opětovně ve všem souhlasit s ukropem."
Ano a právě proto má vyprodaný semináře
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků