Keď si položíš otázku "Dosiahnem lepšie výsledky so "sračkami" typu ako si opísal vyššie, alebo s chlapcami typu
http://www.hanumangym.eu? tak veľmi pochybujem o tom, že by si mal tendenciu zostávať tam kde si. Šport? Myslíš, že keď sa v zápase do gulí nekope (v polke fightov som napriek tomu dostal, aj keď skôr náhodou + tiež som dal nechtiac), tak že do gulí kopnúť nevieš? Myslíš, že keď vieš zlomiť ruku našlapanému nasypanému chlapovi, že ujovi ju nebudeš vedieť zlomiť? Nie, nie, bude to fungovať. Ale keď budeš trénovať s tými čo dnes a narazíš na fightera, tak o 3 sekundy budeš ležať v krvi... V 14oz rukaviach som zlámal rebrá desiatkam (!!!) ľudí a nosov som zlomil tiež aspoň 10... Myslíš, že preto neviem udrieť holou rukou?

Čo myslíš, ako bude vyzerať slezina človeka, ktorého udriem holou rukou? A ako si myslíš, že Ty vieš udrieť tvrdo, keď sa furt len fackujete? Odpovedz sebe, ja odpoveď poznám a každý, kto mi ju chcel v minulosti predviesť osobne bol v priebehu pár sekúnd v bolestiach na zemi...