ukropcany píše:Ja pomaličky začínam trénovať na polmaratón, zatiaľ mi to ide veľmi dobre, tak uvidím. Dávam skôr kratšie, ale rýchlejšie behy a robí mi to dobre. A keď by sa mi podarilo zlepšiť životosprávu (92 kg), tak by to len prospelo. Ale v tom zhone čo žijem by som chcel už asi moc...
Ech, ty workoholikukropcany píše:Nebude. Síce to vyzeralo veľmi dobre, ale zas sa mi toho nakopilo v robote, služobky krížom krážom po ČR/SR, 4 000 km za 2 týždne a tréning nestojí ani za prd... Takže nič, ale neva, vynahrádzam si to v práci...
ukropcany píše:No veru, 52 min... Pozerám, že naposledy som mal 48... Ale stále som spokojný, pretože s ohľadom na tréning som očakávania prekonal. Dúfal som, že 4:40 vydržím, ale nakoniec vyšlo až 4:30, takže super. Tých 4:13 naposledy som už aj zabudol, že som dal...![]()
Celkovo mi to ide všetko dole, nedávno som pozeral staré zápasy a terajší sparing a teda, nič moc...
ukropcany píše:Nemám z toho nejaké veľké hemungy... Vyliezol som na dosť vysoký kopec, takže z neho zchádzam dosť dlho a pomaly, takže pohoda...A teraz som schudol 4 kilá, takže už som zase aj feši...
ukropcany píše:Nemám z toho nejaké veľké hemungy... Vyliezol som na dosť vysoký kopec, takže z neho zchádzam dosť dlho a pomaly, takže pohoda...A teraz som schudol 4 kilá, takže už som zase aj feši...
toddb píše:Zdravím pánové, jak to běhá, uvažuju o výletu do Košic na podzim. 1/2 maraton
ukropcany píše:Však aj o rok sa to pôjde, ne? Ja teraz skúšam novšie postupy, viď knižka https://www.martinus.sk/?uItem=295179 Chlapík má rekord na 10 km 27:34...![]()
Tak uvidíme Od Tatier k Dunaju...
Ale pomoze, presne toto som chcel vediet - ktoru treningovu filozofiu chalani vyznavaju/odporucaju - takze odpovedou si sa trafil do ocakavanej pointy.ukropcany píše:Treba si ju prečítať, pretože skrátene to znie - veľa strečovať, behať častejšie, kratšie a intenzívnejšie. Ale to človeku takto asi veľa nepomôže...
A predtym si to chodil ako? Kde si pridal/ubral? Lebo do kopca pojdes vzdy pomalsie ako z kopca.ukropcany píše:Dnes som išiel podľa jeho zásad 20 km z Partizánskej - 10 km do kopca tempom 5:24, dole 10 km 4:30... A síce trošku nohy cítim, ale že by som sa nejako zadýchal...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník