<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR> 22.03. 2003 v 23:06, paja napsal(a):
<BR>gohatto(viz drive)=posledni samuraj.opravdu zajimavy film se silnym dejem(alespon pro mne).hlavne se vyhnete asi poslednimu filmu s jet lim HERO.opravdu nema nic spolecneho s bu.pribeh zalozen na leteckych scenach a osoby v nem se pohybuji jen vzduchem,po vode,na zemi jen zridka a bud se zpomalenim,nebo zrychlenim obrazu :-[ dej:pokus o atentat na 1.svrchovaneho cisare cchinu-fakt jsem pri tom malem take vrazdil. :-Y
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->ad Hero - mluvit o akci choreografované špičkovými hongkongskými choreografy, ve které navíc figuruje Jet Li a Donnie Yen, jako o něčem co "nemá nic společného s BU", to už mi přijde jako opravdu silná káva. Například právě duel Jeta s Donniem je pro mě osobně jednou z nejlepších akčních scén poslední doby. Pokud ti nesedí děj (ano, Hero má DĚJ!

), nebo nejsi zvyklý na styl wuxia, opravdu to nic nevypovídá o kvalitách filmu. A nebo jinak - pokud má někdo rád krásné umělecké záběry, dokonalé kulisy a kostýmy, efekty, kvalitní akční choreografii v tom nejlepším obsazení... letos není lepší volba :-]
<BR>
<BR><!-- BBCode Start --><B>hunga</B><!-- BBCode End --> - ad Ran, nevím, co od filmů Akiry Kurosawy očekáváš, ale pokud je srováváš s "HK klasikou", tak asi ne to, co ti mohou nabídnout...<BR><BR>[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: F4ust dne 23.03. 2003 17:43 ]