Netvrdim ze SCARS je blbost, pouze z vlastni zkusenosti vim, ze lide maji ruzny prah bolestivosti at uz "od prirody" nebo pod vlivem navykovych latek, na uder do citliveho mista kazdy reaguje take tak trochu jinak, nekoho vic chrani svalstvo, nekdo ma vypestovany reflex, tj. pri zasahu na citlive misto udela obranny pohyb jinym smerem nez je "autokinematicka reakce". Tohle je zkusenost z praxe, nevim, kolikrat jste nekoho a kam prastili, ani kolikrat jste dostali ranu, ja za tech 13 let, co praktikuji, uz x-krat, at uz na treninku nebo na ulici.
Poznamka: "nevidel jsi tam nic noveho". Noo, mozna jsem uplne blbej, ale mozna uz jsem take hodne veci videl a zazil, ze mne maloco prekvapi.
Poznamka: "najdi si nekoho, kdo ti to predvede" - mam jet do USA za tezke prachy na dobre marketingove udelany kurz ? Nebo mam objet ucitele v Cechach nebo na Slovensku, jestli nahodou to nekdo z nich uz neovlada ?
Ugh, naskyta se mi otazka, existuje tady v Cechach nebo na Slovensku nekdo, kdo se "proplatil" primo u zdroje az k "nejvyssimu pochopeni" systemu SCARS, nebo jsou tihle ucitele jen produktem korespondencniho kursu ?
Ha, ted jsem to prehnal, muzete te me virtualne mlatit.