Ad utok na nos:...jenze kazdy utocnik nemusi byt vylozenej blbec a kdyz te drapne jednou rukou,tak je porad moznost,ze si bude alepson castecne kryt oblicej druhou a nebude se naprahovat zpoza zad jako nakej hospodskej vokurka,proto sem zminil i jina mista na odreagovani pozornosti.To sou ale veci,ktery mi tady prijde uplne zbytecny psat,nebot mi prijdou samozrejmy.
Ad nabor:tak doufam, ze sis taky vsiml,ze sem hovoril v podminovacim
zpusobu.Musim to rozvadet dale?

Odpoved na otazku:uzitecny skutecnen neni ten spravny vyraz,spis me to utvrdilo v nekolika vecech,u kterych sem si nebyl az tak jist,co se lidi kolem BU a hlavne BS tyce

Thaiman:s thaiboxerama se porovnavat nepotrebuju,ani nevim proc bych mel se porovnavat s nekym,kdo ma "stagnujici" techniku.A rekni ze lzu,kdyz budu trvrdit,ze thaibox je vic o fyzicce nez o technice?Videl sem uz dost zapasu v MT a nikdy sem nevidel,ze by ten ci onen pouzival neco,cim by druheho prekvapil,co se techniky tyce.Technika neni taktika,to aby nedoslo ke klasickemu slovickareni.
Jedinej,kdo me strka pred thaiboxery,nebot je povazuji za extra prvotridni tridu co se sebeobrany tyce,jsou zdejsi lide,ne ja osobne.Tak si to srovnej,nez mi zase budes davat cenne rady.Dekuji.
Stefano:tak se nezapomen vcas ozvat...