Ostudu BU delaji lidi ,kteri siri famy o tom ,ze BU maji jine priority nez konfrontace.Nikdo netvrdi ,ze se maji konfrontace vylozene vyhledavat ,ale, proboha ,snad by jim mel byt schopen do jiste miry celit ,ne?To ze tobe vyhovuje potichu se vytratit ,v poradku ,ale nedelej z toho jediny spravny pristup.Jsou proste lidi ,kteri zustanou a budou v te situaci neco delat.Jestli pak pro tebe nebude lepsi studovat teorii MS-1 ,a trenovat beh.Dalsi tvuj omyl se tyka "agresivity" :Nevim z ceho usuzujes ze je to takove ZLO ,ZLO,ZLO

,a taky nevim ,proc si myslis ,ze kdo hleda konfrontaci ,musi mit v sobe agresivitu branici pratelskemu boji.Pokud ses nekdy na treninku zapojil do volnejsiho sparingu(konfrontace),nechces mi snad tvrdit ,zes potom na partnera nikdy nepromluvil.Nebo ze sparing je jen pro zacatercniky a amatery?A co se tyce agresivity ,ta je velmi potrebna ,ovsem pokud je mirena ,cilena a stupnovana.To ,ze z nejakych vnitrnich pricin nejsi schopen pracovat se svymi pocity a pripada ti jednodussi imperativne si agresi v sobe blokovat (pokud to vubec jde,a kdyz si myslis ,ze to ma smysl) ,opet to neznamena ,ze jen tak je to spravne.
Jako dalsi tvuj velky omyl se mi jevi tvuj despekt vuci "sportovcum".To ,co v tvem prispevku nasleduje po osloveni "Vy sportovci...." je skutecne lahudka ,a je videt tak hluboko jsi problematiku BU prostudoval

Kdybys byl schopen secist si 1 a 1 ,alespon trochu chapal termin "osobni pristup k treninku" a pripustil alespon stredne konfrontacne vedeny zpusob treninku s odpovidajici davkou agresivity......No ,ale co ,to bych toho po tobe asi chtel moc ,vid?
Jinak ,tady si kluci ,co se vesmes znaj ,chteli dohodnout ,za jakejch podminek by se dalo zablbnout ,kdyz uz se bude sedet na navsteve v neci skole ,a i kdyz mne ujistujes ,zes predchozi diskusi procetl ,nemuzu se zbavit dojmu ,ze tvuj prispevek byl trochu mimo.