KungPao píše:Chci se zeptat na váš názor na tohoto autora.
KungPao píše:Listoval jsem od něj zatím jen knížkou o Aikido, ale zdá se mi že toho o BU ví a vydal poněkud příliš. Četli jste od tohoto autora nějakou kvalitní knihu?
raduz píše:Co este napisal okrem toho aikida? Nieco mi to hovori, ale neviem to zaradit. Ak viete aste nejake tituly - napiste.dik
Picard píše:Potiz u Fojtika je, ze pise o necem, cemu nerozumi a nikdy to necvicil a ani se nesnazil nejak moc spolupracovat s nekym kdo to umi, proste co neznal opsal z jine knihy ... casto z toho vznikaji nevyhnutelne chybne a zkreslene informace.
Narozdil treba od Draegera, ktery psal obdobne knihy s rozsahem napric nekolika bojovymi umenimi, ale s tim rozdilem, ze je fekt cvicil a vedel o cem pise.
reikido píše:Ahoj všichni.
Začala jsem cvičít Tchaj-ti čchuan, problémem je, že nám učitel řekl, že neexistuje kniha ve které by byla celá sada jeho cvičení zobrazená - cvičí nejstarší podobu.
pavela píše:Hehe a necvičí náhodou falunkung? (mimochodem, tady v číně se už slovo falunkung celkem vžilo jako fťipné označení toho, když někdo vyučuje podfuk a balamutí lidi, prostě, "koukni na to pako, co to cvičí za falunkung...¨)
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků