AIKIDO v PRAXI!!!

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 8:08

Tiger,nejsi ty ten drsňák(ten největší) z reklamy s Čakem Norrisem???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 06. dub, 2005 8:22

to ukropcany: Proc mam pocit ze lide kteri odmitnou vyzvu to udelaji
predevsim ze strachu pred tim ze by dotycneho poslali na
ARO. :)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 8:25

marvin píše:
BOXERSKE,,skusenosti bez RUKAVIC dojdi v sobotu do KeyC v Blave

ehm ehm ty si z kade chlapce ? Pocuj toto si myslel dufam ako velku srandu ze ? Nemyslim si, ze by chlapci boli radi keby sa dozvedeli, ze nejaky paznecht sa im chysta v sobotu v podniku robit bordel. Mohlo by ta to stat viacej ako si myslis. Chod sa do BA bavit a nie mlatit ludi ok. Si fakt desny pako ak si to myslel vazne.

Skade som do toho ta nic.Je to vsetko len velka sranda, aj zivot je velka sranda ne?. Urcite by neboli radi to si pis. Ja a mlatit ludi?. Ide tu len o preverenie vedomosti z BU a overenie toho ci box je najlepsia alternativa.Chcel som len presvedcit ze pouzitie volnych technik spojenych s technikami AIKIDO su mooooooc dobre. Ale tam ste sa asi este nedostali ze? Pod volnymi technikami si nepredstavujte boxovanie v ,,rukavickach,,.
To Baxxse Zaslal: út 05. duben, 2005 19:25 Předmět:

Tiger: Keby si lepsie cital tak by si zistil , ze ja som Seagalove filmy nespominal. Takze neviem preco pises o niecom co som nepisal. Seagal ma nezaujima. Je to herec .A to je vse
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 8:48

A neviem preco tu vlastne rozoberam box ked, diskusia je o AIKIDE. Moj namet Je jasny. Stretol som uz vela ludi ktory trenovali nie rok ani dva roky box. Box im dal pevne zaklady. Teraz sa zaoberaju AIKIDOM. Chcu nieco viac. A preto ho studuju. Nie pre sebeobranu. Tu uz maju davnu zvladnutu. Ved nie je problem trenovat nieco dookola to iste niekolko rokov. V tom jednoducho musis byt ,,dobry,,. Cest vynimkam. Na sebeobranu ti kludne staci plynova pistol. Tu kupis kdekolvek. A je to bez treningu.Ale dosiahnut nieco viac. O to ide. Aikido je nieco neuveritelne. Pretoze ten kto zvladne fyziku v AIKIDE dokaze s nim vsetko. CO len chces. Mojim vzorom je GOZO SHIODA. A jeho styl Yoshinkai. Tento clovek vo mne vzbudzuje inspiraciu. Tento clovek dokazal v BU to co bezne nevidis. Toto je moj nazor. Ta inspiracia ktoru som tu uvadzal je len vzorom ako sa da aikido pouzit v praxi aj proti ,,Chlapovi,,. Takze Aikido sa bezne v praxi pouziva na celom svete. Tu niet co spochybnovat. Ale svoj rozvoj v BU dosiahnes len niecim vynimocnym. Nie boxom, ,,dosiahnes to len niecim co nemozes nikdy pochopit,,. :roll: 8O
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 10:14

Ale na druhej strane aj box ma svoje caro. Ako kazde BU pravda? :P
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 10:45

Tiger píše:a tiez si nezabudnite pozriet vsetky segalove filmy aj tam je aikido v praxi.

Tiger píše:Keby si lepsie cital tak by si zistil , ze ja som Seagalove filmy nespominal. Takze neviem preco pises o niecom co som nepisal. Seagal ma nezaujima. Je to herec .A to je vse
My tu máme dva Tigery ? :lol: :lol:
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 10:57

Tiger píše:Na sebeobranu ti kludne staci plynova pistol.
To sem dycky považoval za dost špatnou radu.
Tiger píše:A je to bez treningu.
Eště hůř.
Tiger píše: Mojim vzorom je GOZO SHIODA. A jeho styl Yoshinkai. Tento clovek vo mne vzbudzuje inspiraciu.

Možná bys moh trochu rozvést, z čeho čerpáš názor na toho chlapíka (a Yoshinkai)? Je to jen to instruktážní video?
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 11:24

Najprv k tomu Seagalovi. To som nepisal ja takze ked sa niekto chce pobavit OK.

To Jox_off:
Takze ta instruktaz je Yoshinkai Aikido. To ano. Ale na to som nemyslel. Myslel som na ine materialy vystihujuce posobenie GOZA SHIODU. To sa mi zdalo byt neuveritelne co tam on dokazoval. Niekedy sa pytam ci je to vobec mozne. Su to materialy z jeho posobenia na seminaroch. Zaujimave su aj materialy sice este v jeho mladsom veku ked Kennedyho 2 ochrankari na neho utocili bez ,,dohodnuteho utoku,,. A tu si myslim ze Kennedyho ochranka asi nebude parta sracov? Co vy nato? Uplne v pohode ich chlapik rozhadzal a nakoniec uzemnil. V pokrocilom veku asi 5 - 8 rokov pred smrtou tento majster ukazoval ako dokaze pracovat s fyzikou, dynamikou a dokonca aj statikou na dane utoky. To ma inspiruje. Skumat nieco co mozeme len vidiet na DVD ,pretoze tu (EUROPA) takych majstrov nehladajme. Aj ked viem ze to mozem len skumat a nic viac ale to ma bavi takze...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 06. dub, 2005 11:41

Ale pochop ze mne nezalezi len na tom co ma bavi. Zalezi mi na vsetkom.
Aj na tom skumani chapes:? :roll:
Ved cely zivot nieco skumame. Uvedomujes si to vobec. A inac viem ze ty sa zaujimas o MT a nie cisty BOX. Box je skvela sebeobrana ale nedava vsetko preto skumam dalej a dalej a dalej az som mooooooooooooooooooooooooc stary. A potom kaputt. A co som naskumal.? Naskumal som to ze som skumal cely zivot. A co dalej. To budem este skumat a skumat a skumat. A co potom ..................................................................................................................... :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 07. dub, 2005 12:17

to ukropcany: ále veď hej, prečo by som sa inak ponevierala po diskusných fórach :D je fajn pokecať, hlavne s ľuďmi mino klub, lebo svoje názory si už poznáme takmer naspamäť. len som tak, že veď podobné veci o aikide sa riešia stále dokola aj na ostatných fórach. ale čítať sa to oplatí.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 08. dub, 2005 7:18

Tiger,citujem: A ver mi, ze ked budem chcet ublizit, tak Ti ublizim a ani nic nezbadas..
To ako, zautocis odzadu ? :idea: 8O
Asi preto si borci z policajnych PPU hovoria "bojovnici". Jasne ze dokazete ublizit a nikdo nic nezbada.... ...ked mas na sebe kuklu.... :wink: ( a popripade v ruke brokovnicu, alebo 58-osmu...)
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 7:22

For Nemea:
Ano mas pravdu. Tieto diskusiu su fajn.Clovek sa aj zasmeje :P ale sa aj zamraci :evil: . A o tom to tu cele je. Ludia si tu vymienaju svoje skusenosti (ci uz teoreticke ale aj prakticke). Urcite to ma velky vyznam pre tych co sa o BU zaujimaju. Aj ked vsetko pozitivne ma aj svoje negativa. Ludia si chcu presadit to svoje BU ktore trenuju. Za kazdu cenu sa snazia presviedcat druhych ze to ich je NAJ. Moj nazor je asi nasledovny.: Kritizujte, debatujte,poucujte, rozoberajte, ale nepohrdajte druhymi BU . Je to hriech robit to. Pretoze to co bolo vytvorene ,,uz davno,, majstrami v pravom slova zmysle nikto nezmeni. Viete si predstavit ze by v Japonsku niekto vnucoval druhemu taky alebo onaky styl alebo BU?? Tam to neexistuje. Ten co studuje BU studuje ho preto, ze sa tak rozhodol a dost. :D :) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 8:24

raduz píše:Tiger,citujem: A ver mi, ze ked budem chcet ublizit, tak Ti ublizim a ani nic nezbadas..
To ako, zautocis odzadu ? :idea: 8O
Asi preto si borci z policajnych PPU hovoria "bojovnici". Jasne ze dokazete ublizit a nikdo nic nezbada.... ...ked mas na sebe kuklu.... :wink: ( a popripade v ruke brokovnicu, alebo 58-osmu...)

Nic take som nemal na mysli. To ze ked chce hocikto ublizit druhemu tak mu ublizi a neubrani sa aj ked ovlada to alebo ono BU!! Ved povedzme si narovinu, ze v dnesnej dobe uz ferove boje neexistuju. Jedinym ferovym bojom je sparing a pod. kde sa 2 supery snazia pouzit vsetko co vedia.Takze neviem preco hned reagujes takto. :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 08. dub, 2005 9:17

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 20:29, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 9:55

TO UKR. MAR.

Paci sa mi vas humor :lol: . Ide vam karta vidiet ze ste dobry kamarati a humoristi. Je to OK. Len ta vasa neporazitelnost co z vas srsi mi je trosku tak nagrc. Al Ano teraz tu chyba ten grcaci smajlik ako pises. Teraz sa naozaj hodi. Ale skutocne hodi.

Marvin mas krv ozajstneho bojovnika (skoda ze len na nete) a hlavne neporazitelneho :? . Inac mimo reci nebol by som si az taky isty, ze pri tom konflikte by si si to odsral ty. Mysli aj na druheho :!: a nebud hrdina. Neviem kto ti zastresuje mozog tym MT ale prebud sa uz z toho sna :roll: a uz nesnivaj tolko .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 10:04

Jedinym ferovym bojom je sparing a pod.

vcera som cital v novinach, ze minuly vikend nejaky chlapik nechtiac zahlusil druheho po tom co ho 4x trafil pri potycke do gebule. Je ti to treba ? Ide na 8rokov sediet ... kto potrebuje takyto pruser len aby tebe nieco dokazal ? Ako mozem vediet ako to mas v tej hlave poprepajane a ci tam nemas nejaku poruchu z minulosti [/quote]

Ja si nepotrebujem nic dokazovat. To co si cital je realita bez rukavic. Myslis ze to bol Thaisky boxer? Ha? ak ano tak ta lutujem.Som rad ze si tu spomenul takyto pripad. Aspon vies ze ked niekto chce tak ublizi aj bez BU. Staci len aby sa jednalo o fyzicku prevahu a to dalsie uz pride samo.
Dik za potvrdenie mojich slov
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 08. dub, 2005 10:23

:roll: :roll:
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 20:30, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 10:35

ukropcany píše:My píšeme niečo na našej vlastnej neporaziteľnosti? Skús mi to pripomenúť... inak marvina si odhadol úplne zle... nepoznám nikoho s takou psychikou... ale beriem, že cez net sa to spoľahlivo odhadnúť nedá... len sa mýliš... inak ten grcací smajl by sa fakt hodil, len admin na to nejako nereaguje... šak nič... inak podľa toho ako to tu píšeš si typický reprezentant zásahovej jednotky... ste tu len dvaja a rovnako nevyrovnaní... je to ftipné... 8)

Pripominam ti to : robis zle meno AIKIDU, reprezentujes MT a nasledne kritizujes ze nevedia boxovat, odsudzujes ludi (vid. Kurilla). A to je podla teba malo? Citas aj po sebe niekedy? K ostatnemu nebudem pisat nic len ... :oops: Jaj ty len nevies co by si uz mal povedat na tomto fore. Uz si vsetko skritizoval a hladas slovicka kde co a ako. To je tvoj problem. Je lahke kritizovat to ti ide super. Ano si typicky ,,najmudrejsi,, podnikatel. Takych je v tomto state habadej. Aj ja rad kritizujem, ale dat za pravdu druhemu je velmi tazke pravda? Skusil si to niekedy?. Pochopenie druheho asi tebe chyba.Hladanie pravdy je pre teba tabu. To treba len ,,skumat a skumat a skumat a hladat, hladat ....,, az som stary. A potom uz vies co pride ... :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » pát 08. dub, 2005 11:27

vies co tiger aj ja by som sa pripojil....zavri pysk
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 08. dub, 2005 11:30

To UKROPCANY
A opat zle. Stale je to zle. Zleeeee. Vidis clovek je omylny. Ani tvoja odhadova schopnost nie je v poriadku.Mne osobne cely Kurrilla klub (ci Gay klub) je ukradnuty. Aj cely Stevo. Ja hladam ine priority nie utracat peniaze na niekoho kto mi za to nestoji. Radsej ich utratim inde ne? Ano polovica slovenska sa bavi na tomto fore to je pravda. Vidis v tom nejaky problem? Niekto ma toto forum na zabavu na kritiku, iny zase na uvahu a iny na ziskavanie vedomosti (ci uz pozitivnych alebo negativnych).

To marvin: ,,. Ja dufam, ze tu zasahovu jednotku si si vyfantaziroval, aby si bol zaujimavy. Poznam par chalanov co pracuju v tychto kruhoch a naozaj si neviem predstavit niekoho z takou mentalitou ako si ty v ich posobisku. Nikdy sme nerozoberali take vtakoviny ako tu riesis. Maju toho v praci tolko, ze nemaju chut lozit na net a tocit tam o b.u.. ,,
Tiger: Ja nieco take pisem ? Neviem o tom. Konkretizuj (co som si vyfantaziroval). A koho poznas? Ako dobre ich poznas? Vies aspon ich prezyvky? S tou pracou mas urcite pravdu , maju toho asi naozaj dost ked nestihaju chodit na net. Verim
8O
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...