marvin píše:BOXERSKE,,skusenosti bez RUKAVIC dojdi v sobotu do KeyC v Blave
ehm ehm ty si z kade chlapce ? Pocuj toto si myslel dufam ako velku srandu ze ? Nemyslim si, ze by chlapci boli radi keby sa dozvedeli, ze nejaky paznecht sa im chysta v sobotu v podniku robit bordel. Mohlo by ta to stat viacej ako si myslis. Chod sa do BA bavit a nie mlatit ludi ok. Si fakt desny pako ak si to myslel vazne.
Tiger píše:a tiez si nezabudnite pozriet vsetky segalove filmy aj tam je aikido v praxi.
My tu máme dva Tigery ?Tiger píše:Keby si lepsie cital tak by si zistil , ze ja som Seagalove filmy nespominal. Takze neviem preco pises o niecom co som nepisal. Seagal ma nezaujima. Je to herec .A to je vse
To sem dycky považoval za dost špatnou radu.Tiger píše:Na sebeobranu ti kludne staci plynova pistol.
Eště hůř.Tiger píše:A je to bez treningu.
Tiger píše: Mojim vzorom je GOZO SHIODA. A jeho styl Yoshinkai. Tento clovek vo mne vzbudzuje inspiraciu.
raduz píše:Tiger,citujem: A ver mi, ze ked budem chcet ublizit, tak Ti ublizim a ani nic nezbadas..
To ako, zautocis odzadu ?![]()
![]()
Asi preto si borci z policajnych PPU hovoria "bojovnici". Jasne ze dokazete ublizit a nikdo nic nezbada.... ...ked mas na sebe kuklu....( a popripade v ruke brokovnicu, alebo 58-osmu...)
Jedinym ferovym bojom je sparing a pod.
ukropcany píše:My píšeme niečo na našej vlastnej neporaziteľnosti? Skús mi to pripomenúť... inak marvina si odhadol úplne zle... nepoznám nikoho s takou psychikou... ale beriem, že cez net sa to spoľahlivo odhadnúť nedá... len sa mýliš... inak ten grcací smajl by sa fakt hodil, len admin na to nejako nereaguje... šak nič... inak podľa toho ako to tu píšeš si typický reprezentant zásahovej jednotky... ste tu len dvaja a rovnako nevyrovnaní... je to ftipné...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků