Jojo, nekteri ucitele jsou opravdu vysoce arogantni. Nedavno jsem se dobrovolne prihlasil na vypracovani referatu. Delal jsem ho dve hodiny a kdyz jsem ho prinesl, ucitelka ho behem 2 vterin prelitla pohledem, rekla ze je to blbost, protoze si "referat" predstavovala formou strucnych vypisku. Usmal jsem se na ni, rekl ji ze kdyz /nevi co je referat/ a ze /se neumi vujadrit/ tak je to jeji problem a ze priste nic delat nebudu. Od te doby me nejak nema rada, co nadelam, no
a dalsi prihoda, cerstva, z minuleho tydne -
cvicime si tak v Doju Judo, kdyz tu pride od volejbalistek zenska (shodou okolnosti moje tridni a soucasne ucitelka matematiky) ze ji nekdo ukradl a snedl tatranky (nebo co...). Musel jsem se smat. No a celkem sebejiste rekla ze to >musel byt nekdo od nas< a chtela abychom to zaplatili. Po chvili hadani se, ze nic platit nebudeme (teto hadky jsem se smele ucastnil v predni linii) jsem ji rekl ad si je radsi prepocita (jelikoz pocitat opravdu neumi). No jako vtip to moc pochopeno nebylo, ale co naplat

. Sice chtela po kazdym asi 5kc, ale vysoce se mi nelibilo ze nekdo prijde a nazyva nas >zlodeji< a za tyhle "principy" jsem se opravdu byl ochoten hadat

. Kazdopadne na sobe jeste musim pracovat, protoze nakonec jsem opravdu teh 5 kc vzal (v 1-korunach) a hodil je po ni. Asi toho budu litovat, maturu mam za rok
Abych nebyl uplne OT - fyzicka konfrontace me ani ve "varu" nenapadla ani na okamzik...
Do budoucna se budu snazit pri konfliktech vest vice "konstruktivni" dialog, a taky ze me priste nikdo zadny penize timto zpusobem nedostane. Problem je: jak vest konstruktivni dialog s blbcem?
pozn: dobrych ucitelu je na nasi skole vic nez tech blbych, ktere jsem tu z casti popsal.