noc s andělem

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Anonymní » úte 07. čer, 2005 21:18

omlouvam se :) poznal jsem jen lidi z SDM :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » stř 08. čer, 2005 8:36

Jeste k tem typkum na konci...jejich prezentace byla docela sverazna a jiste ne nejak zvlast libiva, nicmene o to realistictejsi....jestli to jsou hloupy skini nepremyslim, neznam je a spis o tom pochybuju....

Zatloukani hrebiku rukou taky nebylo spatny....

Andel rikal, ze maji v planu tocit dalsi komponovany vecery o boj. umenich..Divacky to atraktivni je, zalezi jen koho oslovi ke spolupraci...
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 08. čer, 2005 8:41

Sorry, zatloukani hrebiku do drevotriskove desky a s "nenapadne" skrytou kovovou destickou v dlani mi nijak moc dobre neprijde...
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » stř 08. čer, 2005 9:10

Pockej, jakou desticku???...to jsem si vubec nevsiml, mam za to, ze ty hrebiky drzely normalne v dlani...pokud byla desticka => nula bodu
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » stř 08. čer, 2005 9:18

Fantomas a Yull Brynner a Karel Hála byli taky skinheadi?
Tý vole.... 8O 8O
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 08. čer, 2005 13:30

ano byli, pokud beres slovo skinhead jako klasicky oznaceni cloveka bez vlasu, ne jako prislusnost k nejake extremisticke skupine ... co to resis? bavime se tady o poradu jako takovem, ale jestli te bavi slovickarit ..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » stř 08. čer, 2005 14:47

Však já se bavím o tom pořadu, jen jsem chtěl vědět jestli všichni kteří mají málo nebo žádné vlasy jsou podle Tebe skinheadi a použil jsem pár příkladů. Já označení skinhead beru jako označní příslušnosti k rasistické skupině a ne jako jen nějakou skupinu lidí.
Podle Tvého vidění světa je tedy skinhead i Václav Klaus a konečně se tím naplňuje stará Orlíkovská vize o "Skinheadským státu" :D
Tahle poslední poslední věta byla trochu mimo mísu, ale úvaha jestli ti poslední vystupující byli vážně skini si myslím že až tak moc ne.

Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 08. čer, 2005 14:57

no porovnavat Halu a ty lidi co byli v telce je trosku mimo misu :)

pro muj subjektivni nazor byli ti manici co tam byli klasickymi predstaviteli vyhazovacu co postavaji pred diskotekama, v kapse maji boxera a za pasem devitku :) kazdopadne to muzou byt i nuklearni vedci ale proste me tak pripadali ... stejne tak zpusob jejich "boje" a to jak kopali do toho manika .. proste klasicky "skinheadi" (a ano ted jsem myslel tu extremistickou skupinu, ne klase, halu ani spejbla :)

kazdopadne o tom muj prispevek nebyl a slovo skinhead jsem mozna pouzil nevhodne ... spis jsem nechapal co tam vubec delali, stejne tak jako jsem nechapal to aikido (a to aikido cvicim), proste celkove mi prisli vsechny ukazky (krom iaida a kenda) docela nevhodne zvoleny (ted mluvim o interpretech, vyber BU byl docela dobry)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 08. čer, 2005 15:41

Reyden píše:vyber BU byl docela dobry

no tak to ja si treba myslim ze moc nebyl...
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 08. čer, 2005 15:52

z aikida a z taichi to pravda nebyla přiliš zdařilá ukázka, v ostatních stylech se nevyznám, tudíž nemohu soudit. Rozhodně by to nikdo neměl brát jako alfa omega cvičení těchto stylů. Každý má svůj způsob cvičení a jestli
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pro anonyma

Příspěvekod chonglee » stř 08. čer, 2005 18:05

Petre, ty bys nemel komentovat nic cemu nerozumis. A vubec do budoucna si davej pozor na to co rikas a jak se chovas. Vary nejsou tak daleko.[/quote]

jsou zde jen 4lidé kteří ví jak se jmenuju nebo jsou schopni si to odvodit.jenom jednoho z nich zajímá sportovní vu-šu a cvičí s tajči šavlí. tak jestli jsi to nezapoměl nahrát tak si k tomu můžeme sednout a probrat to.telefon máš.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 09. čer, 2005 6:46

Reydene,
díky žes mi připoměl toho Spejbla, jak já na něj mohl zapomenout... :D

Ten maník co do něj kopali na zemi měl podle nich tímto ukázat jak si aspoň trochu chránit nejdůležitější části těla v případě že se do takové situace dostaneš. A ti co do něj kopali do něj prostě šili jak to šlo, nevěděl jsem že existuje skinheadský styl skupinového kopání do ležícího člověka. Chceš snad říct že aikdisti by do něj kopali jinak, třeba nějak vznešeněji, anebo že nějaký styl vůbec vyučuje kopání do ležícího? Kopali do něj přesně tak jak jsem to viděl třeba u cikánů a ti mají ke skinům setsakra daleko :lol:
A pokud se Ti zdá že se zase vrtám ve slovíčkách a že tím zamořuji tohle fórum tak věz že bych to rád s Tebou probral třeba formou soukromých zpráv, ale nejsi zaregistrován příteli.

Aby to však nevypadalo že napadám vše co řekneš tak musím souhlasit s tím že buďme rádi i za to málo co ČT uvede i za to že Andel tentokrát skutečně ze sebe nedělal debila jako téměř kdykoli jindy. A ikdyž ten jeho pořad bude vždycky spíš kabaret v tom horším slova smyslu který nezachrání ani kvalitní hosté, tak i ten výběr BU se mi taky líbil.

Zdraví Tě Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 09. čer, 2005 8:55

hele ja nehodnotim jejich styl, ale rekl jsem muj subjektivni nazor na jejich vyzor ... ano je to povrchni, ano omluvil jsem se ze jsem to mozna pouzil nevhodne, ale to nic nemeni na tom ze ti kluci vypadali jako klasicky skinheadi :) teda aspon pro me, a pravo na nazor muzeme mit kazdy neni-liz pravda? :)

no a kdyz tady chces rozebirat jejich styl .. na zacatku ten vrchni gorilak rekl ze ukazou jak se ma clovek branit na zemi kdyz se na nej sesypou utocnici, proti tomu prece nic nemam, samotneho me to zajimalo ... ale cela ukazka probihala tak ze z niceho nic svalili jednoho, nahrnuli se kolem nej, ze nebyl vubec videt, zacali rvat jako turove, pricemz nesetrili nadavkama jako ty hajzle, ty svine (proc? - tady me poprve napadlo to prirovnani ke skinum, kdo je kdy videl v akci, pochopi :)) a behem 5 vterin bylo po vsem, zadne vysvetleni, clovek nic nevidel. Bylo to videt i na lidech kolem ze nechapali co se vubec stalo .. sorry tohle neni zadna ukazka. proste ti manici na konci (nevim co to bylo za "styl" ani co klub) proste byli lameri jako svin (pro me, zase subjektivni nazor :)

a k ty registraci, ja bych se, priteli, rad zaregistroval ale nejak mi uz podruhe neprisel aktivacni mejl .. ver mi ze pro to delam maximum abych dostaval co nejvic SZ :))
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pro anonyma

Příspěvekod Anonymní » čtv 09. čer, 2005 9:20

chonglee píše:Petre, ty bys nemel komentovat nic cemu nerozumis. A vubec do budoucna si davej pozor na to co rikas a jak se chovas. Vary nejsou tak daleko.

jsou zde jen 4lidé kteří ví jak se jmenuju nebo jsou schopni si to odvodit.jenom jednoho z nich zajímá sportovní vu-šu a cvičí s tajči šavlí. tak jestli jsi to nezapoměl nahrát tak si k tomu můžeme sednout a probrat to.telefon máš.[/quote]

Musíš líp počítat, nebo i přemýšlet. Vůbec nejde o Wu Shu, ale o tebe a tvoje chování, tvoje výroky, apod. Takže se koukej srovnat. Kolikrát to přiletí - ani nevíš jak.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 09. čer, 2005 10:24

Reyden píše:(...)vyber BU byl docela dobry(...)

Senior píše:(...)tak i ten výběr BU se mi taky líbil. (...)

Možná Vám uniklo, že to bylo anoncovaný jako zbraně v bojových uměních.

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 09. čer, 2005 10:27

a co je spatneho na tom ze to byl vecer o BU jako takovych? :) druha vec je provedeni, ktere znacne pokulhavalo ..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 09. čer, 2005 10:35

Reyden píše:a co je spatneho na tom ze to byl vecer o BU jako takovych? :) druha vec je provedeni, ktere znacne pokulhavalo ..

©marjá na tom by nebylo špatného vůbec nic...

Jenže, když je to pořad o zbraních v BU a skoro nikdo tam s nimi necvičí, respektive to málo, co o nich povídají jsou kraviny, asi to nebudou vhodně zvolená BU. Co říkáš...

Když si zapneš v TV pořad, kde na začátku řeknou, že to bude o motorkách a celou dobu budou krafat o kamionech, asi to taky nebude to pravý...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 09. čer, 2005 10:47

Patriku

co ale taky chceš po ČT a po Danielu Andelovi? :twisted:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod patrik » čtv 09. čer, 2005 10:54

Senior píše:Patriku

co ale taky chceš po ČT a po Danielu Andelovi? :twisted:

IMHO to není až tak problém Andělův... je to problém dramaturga toho pořadu, celý ČT a hlavně a to zvýrazňuju - je to problém lidí v ČUBU

Zrovna jsem dával dohromady seznam toho, co se v ČUBU se zbraněma cvičí (aspoň by se mělo) a vyšel mi slušnej seznam... Jenže tam chtěl někdo ukazovat co umí a jak je velikej Mistr...

Když by tedy zůstal seznam účinkujících takový, jaký byl, mělo dostat kendó & iaidó, alespoň podobnej prostor, jako třeba ten létající cirkus z Rožnova, nebo pádlující aikidisti, překvapený, že jim někdo upad...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 09. čer, 2005 11:18

pro upresneni :)
program se jmenoval "mistři bojových umění a jejich zbraně" a zbran aikidisty nebo judysty muzou byt i hole ruce ne? :))

ale to uz fakt slovickarime
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně