Anonymní píše:Koukni se na http://www.dipenshi.cz/art_styles.html máš tam stručný přehled FMA stylů. Případně se tam zastav na DPS diskusním foru. Tady není diskuze tak filipínskyspecializovaná, takže nebudeme zbytečně ostatní příliš otravovat
DiPenShit píše:Anonymní píše:Koukni se na http://www.dipenshi.cz/art_styles.html máš tam stručný přehled FMA stylů. Případně se tam zastav na DPS diskusním foru. Tady není diskuze tak filipínskyspecializovaná, takže nebudeme zbytečně ostatní příliš otravovat
no, hezkej pokus - tuším už několikátý - jak si na tenhle web nalákat nějakou návštěvnost. Schválně jak to příště
.
Ali píše:DiPenShit píše:Anonymní píše:Koukni se na http://www.dipenshi.cz/art_styles.html máš tam stručný přehled FMA stylů. Případně se tam zastav na DPS diskusním foru. Tady není diskuze tak filipínskyspecializovaná, takže nebudeme zbytečně ostatní příliš otravovat
no, hezkej pokus - tuším už několikátý - jak si na tenhle web nalákat nějakou návštěvnost. Schválně jak to příště
.
Tak se předveď Ty a dej sem odkaz, rád se kouknu i na Tvoje webovky a rozšířím si znalosti. Jestli ale umíš jen plkat jak jsou ostatní blbí tak to ani nemusíš odepisovat. Mimochodem když jsem se koukal na ten jejich web tak jsem zjistil, že malou návštěvností rozhodně netrpí.
Ali píše:Je slušnost když už od někud něco někam kopíruju napsat alespoň zdroj odkud jsem si to uzmul. Takže ve finále by to vyšlo nastejno = pro Tebe reklama jak svině pro jiného slušnost. Diprdshit jsou mi taky ukradený ale na těch jejich webovkách maj fakt docela fajn informace. Jestli ty si svoje syslíš jen pro sebe OK, ale nechtěj to po ostatních. Hlavně když se nezdá že to tady někoho nějak otravuje. I když tady bude odkaz na jeden web za druhým tak já osobně to jedině uvítám,nemám s tím problém. Rád se kouknu co a jak dělaj jinde. Tak se už neostýchej a napiš sem odkaz na ten tvůj webík i s hláškou jak je skvělej a jedinečnej. Mě to vadit nebude a když si tam přečtu i něco zajímavýho tak Ti ještě veřejně poděkuju
, tedy ne jen pod hlooopou záminkou všude možně cpát odkazy pokud neodpovídám zkopírovanou odpovědí. Ale nic. Ještě mi prosím napiš kde jsem napsal jak jsou ostatní blbí, pořád to sám nevím a když jsi mi to podsunul určitě jsi to někde četl, jestli ne tak nevím proč jsi to napsal.když už od někud něco někam kopíruju napsat alespoň zdroj odkud jsem si to uzmul
DiPrdShit píše:, tedy ne jen pod hlooopou záminkou všude možně cpát odkazy pokud neodpovídám zkopírovanou odpovědí. Ale nic. Ještě mi prosím napiš kde jsem napsal jak jsou ostatní blbí, pořád to sám nevím a když jsi mi to podsunul určitě jsi to někde četl, jestli ne tak nevím proč jsi to napsal.když už od někud něco někam kopíruju napsat alespoň zdroj odkud jsem si to uzmul
DiPrdShit píše:btw. - výraz KALI se na Filipínách nikdy nepoužíval a ani v současné době nepoužívá v souvislostí s bojovým uměním tak jak to známe. Takže rozdíl je hlavně ten, že ARNIS DE MANO, ESCRIMA je filipínské bojové umění a KALI ne.
Ali píše:DiPrdShit píše:btw. - výraz KALI se na Filipínách nikdy nepoužíval a ani v současné době nepoužívá v souvislostí s bojovým uměním tak jak to známe. Takže rozdíl je hlavně ten, že ARNIS DE MANO, ESCRIMA je filipínské bojové umění a KALI ne.
Hmm vidíš taky názor, a teď ještě prosím odkud jsi čerpal a kde se o tom můžu dozvědět více = hoď sem odkaz prosím, prosím klidně i v Aj.
Já si myslím, že nemáš pravdu, ale rád se dozvím Tvojí variantu. Tak ještě něco k tomu napiš.
PS: prosím toto není reklama!! toto není reklama!! = nešlo by o tom pokecat na DPS foru (toto neni reklama!!) tady sem chodím totiž jen občas a když minu příspěvek nebo diskuzi která mě zajímá tak už není aktuální a pak reaguju se spožděním a nebo se celá diskuze se přesune do archivu a kdo to má pak hledat. Máš-li chuť tak tam trochu prezentuj svoje názory
= ?? jednorázová návštěva Filipín?? studium v USA?? naznačíš nám ještě něco více nebo budeš za tajemný hrad v karpatechDiPrdShit píše: jestli ti to nijak neublíží, nebudu ti psát žádné odkazy jen osobní zkušenost
©koda ale respektuju. Omlouvat se nemusíšDiPrdShit píše:Jinak se ti omlouvám, opravdu nemám zájem se vyskytovat na diskuzním foru DiPrdShitu. Mě se líbí tady:-).
DiPrdShit píše:nerozumí co po něm chceš když se ho ptáš na KALI. V CEBU City se mi nehorázně vysmáli. Filipínci by to sakra mohli vědět...
Ali píše:Hmm zajímavé, díky za info. Po dlouhé době zase něco co stojí za přečtení i když plně nesouhlasím, ale beru to jako jiný pohled na věc.= ?? jednorázová návštěva Filipín?? studium v USA?? naznačíš nám ještě něco více nebo budeš za tajemný hrad v karpatechDiPrdShit píše: jestli ti to nijak neublíží, nebudu ti psát žádné odkazy jen osobní zkušenostno jo vy vlastně nesmíte ani naznačovat
![]()
![]()
©koda ale respektuju. Omlouvat se nemusíšDiPrdShit píše:Jinak se ti omlouvám, opravdu nemám zájem se vyskytovat na diskuzním foru DiPrdShitu. Mě se líbí tady:-).![]()
Jen si myslím, že by lidi neměli být tak moc proti sobě.
Vždyť to děláme pro zábavu a fajn pocit.
Tak by jsem snad mohli být vzájemně více tolerantní. Mě připadá, že češi by si nejradši vždycky navzájem vytrhali jazyky když se objeví jiný názor než zrovna zastávají oni. Nebo máš Ty z Filipín jinou zkušenost? Je to i tam stejný a lidi od jednoho stylu si nemůžou přijít vzájemně na jméno?? A jak se v tom má člověk vlastně vyznat??
Vykašli se na emoce a napiš ještě nějaké Tvoje info o FMA. Já se na Filipíny asi ještě letos nepodívám, ale snad příští rok to časově i finančně vyjde. Do té doby musím čerpat z zprostředkovaných zdrojůtakže napiš nějaký drby ať se mám v čem štourat
![]()
PS: ten název Pekiti-Tirsia Arnis se používal jen v USA nebo i jinde?? a kdy asi?? Máš nějakej odkaz kde je k tomu i další podrobnější info??
PS2: nebude Ti vadit když se případná kopie tohoto Tvého příspěvku objeví na .... foru?? Je to volně k použitínebo si vyhrazuješ autorský práva
![]()
PS3:DiPrdShit píše:nerozumí co po něm chceš když se ho ptáš na KALI. V CEBU City se mi nehorázně vysmáli. Filipínci by to sakra mohli vědět...
sem se v Brně sháněl po tramvaji a oni se mi nehorázně vysmáli, by to sakra mohli věděěět co sháním nééééé, když jsou z ČR![]()
pavel_k píše:4DiPrdShit: podle tvých příspěvků mi připadá, že dipenshi (ci jak to je) moc v lásce nemáš. Takže - podle tvého názoro - u koho v ČR stojí za to se učit?
mi připadá dost mimo mísu. Mě prostě připadá, že kdo nevyznává tvojí cestu je pro Tebe hned člověk hodný pekelných mukDiPenShit píše:souhlas, budem tolerovat šmejdy, zlodějíčky, chytráky všeho druhu apod.
vzhledem k tomuhleDiPenShit píše:promiň, o čem mluvíme - o onanování nebo FMA?
je takový divný. Dobře necvicíš pro pocit ale pro motivující zábavu. Nebo snad pro ochranu svojí vesnice proti ©panělským kolonizátorům??DiPenShit píše:Vedle povinností je to celkem motivující zábava
DiPenShit píše:už jsem tahal několik lidí přímo sem aby u nás udělali slušnej klub, ale prostě to není zajímavý, u nás není tolik lidí co by chtěli dělat opravdový FMA.
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků