ASTROLOGIE v BU

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod centreman » ned 17. črc, 2005 12:10

Stránky www.astrolab.cz patří kamarádovi Tondovi Baudyšovi jr. a jeho tátovi, Antonínu Baudyšovi CSC, mj. bývalému ministru vnitra, nepletu-li se, oba znám osobně, i starého Baudyše a není to žádný hlupák, astrologii se věnuje hodně přes 30 let a věřte mi, že ani on, ani já ani jiní astrologové by astrologií neztráceli čas, pokud by se nepřesvědčili, že funguje...

Totéž na stránkách plzeňského astrologa Jirky Kubíka, www.ceskaastrologie.cz
Nebo na www.taiji.euweb.cz

Samozřejmě, že astrologie šlape.

Je to fakt mocný nástroj, záleží však, kdo ho používá. Může být zároveň velice nebezpečný, resp. zneužitelný.

Sám jsem kdysi zkusil, že druhého člověka přesvědčíte velice snadno k vašemu záměru, když do něj hučíte ve chvíli, kdy má určitou konstelaci.

Zní to možná divně, ale dokonce můžete přimět téměř jakoukoliv holku o kterou stojíte a ona o vás ne, aby se do vás zamilovala, dokonce zpočátku proti její vůli.

Stačí se vnutit do její blízkosti ve chvíli, kdy její radixová Venuše přijímá dobrý aspekt od tranzitního Slunce, Marse nebo nejlépe Jupitera. Je to ozkoušené.

O tom jsem se přesvědčil nejen já asi 5x, ale i několik mých přátel astrologů. Trošku už to ale hraničí se zneužíváním této kdysi posvátné vědy. Ale ozkoušet to bylo dobré. Již to nedělám, protože nakonec je to stejně proti TAO, proti přirozenosti a nekončí to dobře. Ale na čas si užíváte .... Stačí?...


Na všech těchto www samozřejmě najdete i informace kolik odborný výklad horoskopu stojí... Někdy se na písemném horokopu - analýze pracuje třeba i týden. Na www.taiji.euweb.cz i na www.ceskaastrologie.cz si můžete prohlédnout písemná zpracování horoskopů našich klientů...- analýzy. Dříve, než byly dobré astrologické programy, které za vás vypočítají matematickou a astronomickou část horoskopu, pamatuji, že jsem výpočet prováděl i přes 2 hodiny a teprve poté jsem mohl přistoupit k výkladu. Dnes je matematická část hotová za několijk vteřin na PC, o to více času můžete věnovat umění výkladu, analýzë a syntéze horoskopu. Upozorňuji na to, že skutečně kvalitní výklad je umění jako každé jiné a PC to za vás neudělá, přestože jsou už programy na výklad (pouze však analiticky).
Např. nejlepší současný astrologický software na světě SOLARFIRE 5.0 už umí opravdu hodně věcí, včetně astrokartogeografie aj. specialit

Nevím, proč zde furt je zdůrazňováno, že tedy nemá cenu se BU věnovat, když je vše dáno předem a další naprosté nesmysly. Prosím vás, já zde nehovořím o nějaké absolutní determinaci. V horoskopu samozřejmě nenaleznete podrobnosti, jako co bude zítra k obědu, nebo co přesně se v práci stane, pokud astrologicky vidíte, že se blíží u klienta pracovní problém. Nevíte, odkud to přijde, ale předpověď se vyplní. Ať o ní dotyčný předem ví nebo ne.

Někdy jsem si kriticky myslel, že si to třeba i programuji, a že když se to pak vyplní, je to jen dílo psychiky. Tak jsem astrologii na 1/2 roku pověsil na hřebík. Když došlo k nějaké významější události, zapsal jsem její datum do deníku. No a za půl roku jsem ten deník s událostmi vzal a astrologicky jsem ta období zpětně prozkoumal a bylo to tam. Takže to, že si to člověk programuje není až tak pravda. Jasně, určitému psychickému ovlivnění se člověk neubrání, když ví předem, ale to není celá pravda, že?

To, že děcko žije v matčině lůně už před porodem: horoskop se počítá pro okamžik nezávislé existence individua na těle matky: tzn. přestřihnutí pupeční šňůry, první nádech plicemi atd. Proč to tak je, o tom nehodlám vést debatu, to se obraťte na povolanější.

Eddie, jasně, asi jsem tematiku nepodal srozumitelně, negativním reakcím se nedivím, je pochopitelné, že když někdo o astrologii vůbec nemá šanj, ví o ní jen to, že je to přežitek a druhý člověk ji studuje třeba 13 nebo 30 let, tak asi těžko najdou společnou řeč.

©lo mi jen o to, podělit se o krásu toho, když jsem v horoskopu Moriheie Ueshiby viděl nádherný, zářící ohnivý trigon mezi Sluncem a Marsem. Je to prostě nádhera! Proč se o to nepodělit? - Asi je ale pravda, že jsem měl zvolit spíše nějaké astrologické fórum. Jenomže tam zase neví, kdo je to mistr Ueshiba, protože o něm nikdy neslyšeli. No a vy zase třeba nevíte o možnostech odborné astrologie téměř nic. Takže nemám navybranou. Stejně by byla škoda nechat si to pro sebe. Třeba touto diskuzí něco nakopneme, jak tomu bývá.

PS: používat astrologii neznamená nechat se něčím ovládat. Naopak- některé věci máte lépe pod kontrolou, vedete spokojenější život. Proč, tomu tak je, to jste se mohli dočíst na www.taiji.euweb.cz Není to útěk od zodpovědnosti, není to vzdání se vlastní vůle, není to o tom, nechat se něčím ovládat. Je tomu úplně naopak. Samozřejmě se najdou jedinci, jako všude, že, kteří se nechají ovládnout čímkoliv.
centreman
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř 23. bře, 2005 0:00

 

Příspěvekod Sai » ned 17. črc, 2005 21:18

taky se musím zastat centremana... několik let taky si nějak tak hraju s astrologií.... sice se nezajímám o to co se stane.. nebo má stát, já jsem zastánce názoru že každý si svůj osud tvoří sám.... ale astrologií se dá odhalit hlavně psychologický rozbor osoby, jak přemýšlí, jaké má pravděpodobné hodnoty apod..... o tom není pochyb..

jo... a centremane... vím že jsi profík...ale přijít na server s bu a psát o tom jak balit holky pomocí venuše.. :lol: no... někdo by to nemusel chápat.. měj se... :wink:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 308
Registrován: pon 04. dub, 2005 23:00
Bydliště: Ostrava

Sakra Centremane,

Příspěvekod Eddie » ned 17. črc, 2005 21:45

opravdu nic ve ¨zlem, ale jestli jsi autor tech stranek na euwebu a vsechno to co tam je provozujes, tak je neco spatne, takovi lide predsi jen mene mluvi, pokud vubec mluvi

:twisted:
Eddie
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř 14. kvě, 2003 23:00

Příspěvekod raduz » pon 18. črc, 2005 7:09

Jachyme hod ho do stroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 555
Registrován: čtv 18. lis, 2004 0:00
Bydliště: NMnV

Fííha

Příspěvekod Marius » úte 19. črc, 2005 15:37

Centreman, prosím ťa daj typ, kde berieš tú trávu. To musí byť fakt žrádlo. Pretože z toho čo tu píšeš a čo máš na stránke by sa tí traja starí páni otcovia taoizmu asi uchcali smiechom. Teda majster Čuang určite.
Marius
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: ned 29. kvě, 2005 23:00

Příspěvekod Bart » úte 19. črc, 2005 16:48

mam otazku na centremana ...
jak si astrologie poradi s timhle, jelikoz jsem se narodil ve stejny den (o 9 minut drive), jako bracha ("dvojvajecna" dvojcata), tak mi vychazi stejne cislo jako jemu (tzn. 1). Zatimco na nej to plati, tak u me je to zcela bezpecne mimo. Jsem totiz skoro uplne cisty jin a presne mi odpovida cislo 2, coz je mimochodem od detstvi me oblibene cislo :D .
Jak resi astrologie otazku dvou velmi odlisnych lidi narozenych ve stejny den a rok, na stejnem miste, stejnym biologickym rodicum. :wink:
Bart
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 18. črc, 2005 23:00
Bydliště: UL

Příspěvekod Krokac » čtv 21. črc, 2005 21:45

Bart to je zajímavá otázka a počkám si na odpověď. Ale teď k tomu centermanovi. Myslím, že to co tady napsal bych zase až tak nezavrhoval. Jenom proto, že slyšíte horoskop, tak je to u vás hloupost. V minulosti lidé hodně pracovali s hvězdy a dokonce podle nich např. v Africe stavěli pyramidy atd. Jo a i kdyby si to tady něco vymyslel, tak pořád se říká že na kažém šprochu pravdy trochu.

Zajímavé téma 8) 8) 8)
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 181
Registrován: ned 05. čer, 2005 23:00

4Bart

Příspěvekod centreman » pát 22. črc, 2005 17:41

Dvojčata zde nehodlám řešit, odkazuji na odbornou astrologickou literaturu Kefer, ©půrek aj. Nemyslím si, že by na to šlo krátkým a zároveň vyčerpávajícím způsobem odpovědět tak, abych byl s tím co napíšu spokojen.

Pokud chceš znát názor mého kamaráda astrologa, který do astrologie dělá už minimálně řekněme 8 let, a který je z jednovaječných dvojčat, narozený v desetiminutovém rozdílu od svého bratra, napiš mi soukromou zprávu a já Ti prozradím jeho mail - adresu. Pokud mu vysvětlíš, co chceš vědět, určitě Ti ochotně odpoví, má s tím přece zkušenost.

To, že zná horoskop svůj i bratrovo, které jsou vlastně identické, přestože je každý z bratrů naprosto jiný se samozřejmě nijak nevylučuje s tím, že astrologie funguje. Jinak by do toho přeci nedělal, že?
centreman
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř 23. bře, 2005 0:00

4Marius

Příspěvekod centreman » pát 22. črc, 2005 17:44

Jsem velice rád, že bych potěšil taoistickou svatou trojici, a konkrétně mistra Čuanga. Myslím, že jejich smích by mi byl tím nejlepším oceněním a potěšením.

Neboť: "Tao, kterému se nelze smát není Tao", že?

A: "Čemukoliv se nelze zasmát, nelze brát vážně"
centreman
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř 23. bře, 2005 0:00

Předchozí

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků

cron