Pokud jsi instruktor SCARS tak bys měli mít nějaké věci. Stránky svýho klubu nemáte? Tak já se zeptám konkrétněji. Z čeho se skládají techniky? Údery, kopy a kryty? Jaký je hlavní úder? Je to jako oizuki v karate? Nebo je to jak kdo bouchne? Kolik druhů kopů tento systém obsahuje? Mě se trochu zdá, že tento systém je podobný Aikidu.Jendis píše:....nic víc,co už jsem tu já,nebo Fireball asi nezjistíš.Nebo se ptej....protože kopletně se tu vypisovat,k tomu nemám chuť.
Videa a ukázky...hmm...to asi ne....
Bob píše:Pokud jsi instruktor SCARS tak bys měli mít nějaké věci. Stránky svýho klubu nemáte? Tak já se zeptám konkrétněji. Z čeho se skládají techniky? Údery, kopy a kryty? Jaký je hlavní úder? Je to jako oizuki v karate? Nebo je to jak kdo bouchne? Kolik druhů kopů tento systém obsahuje? Mě se trochu zdá, že tento systém je podobný Aikidu.Jendis píše:....nic víc,co už jsem tu já,nebo Fireball asi nezjistíš.Nebo se ptej....protože kopletně se tu vypisovat,k tomu nemám chuť.
Videa a ukázky...hmm...to asi ne....
Já SCARS považuju za vhodnou nástavbu pro někoho,kdo již něco cvičil a umí kopnout a bouchnout.....úplný laik asi bude z tréninků odcházet s pocitem vlastní nepřemožitelnosti a to se může vymstít.
Schválně si přečti tu diskuzi:
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... opic&t=553
tam jsme se bavili o některých věcech se začátečníkem.....jde o to,že abys uměl na chlapa,co umí kopat,musí také na tréninku být někdo,kdo to umí...jinak se nemáš co naučit...
[/quote]Bob píše:Já SCARS považuju za vhodnou nástavbu pro někoho,kdo již něco cvičil a umí kopnout a bouchnout.....úplný laik asi bude z tréninků odcházet s pocitem vlastní nepřemožitelnosti a to se může vymstít.
tam jsme se bavili o některých věcech se začátečníkem.....jde o to,že abys uměl na chlapa,co umí kopat,musí také na tréninku být někdo,kdo to umí...jinak se nemáš co naučit...
Myslím že 10 let karate by mohla být dostatečně silná základna. Jak jsem se o scars dozvěděl zjistil jsem, že to snad není možný, že já se budu učit 10 let karate a někdo se učí chvilku scars a už mi dokáže dát do huby. Četl jsem, že kdo byl v kurzu SCARS dostal příručku kde je všechno vypsaný. Popis technik a tak. Nemáš to náhodou? Nemohl bys to naskenovat? Byl bych ti na věky vděčnej.
Jendis píše:Bob píše:Já SCARS považuju za vhodnou nástavbu pro někoho,kdo již něco cvičil a umí kopnout a bouchnout.....úplný laik asi bude z tréninků odcházet s pocitem vlastní nepřemožitelnosti a to se může vymstít.
Myslím že 10 let karate by mohla být dostatečně silná základna. Jak jsem se o scars dozvěděl zjistil jsem, že to snad není možný, že já se budu učit 10 let karate a někdo se učí chvilku scars a už mi dokáže dát do huby. Četl jsem, že kdo byl v kurzu SCARS dostal příručku kde je všechno vypsaný. Popis technik a tak. Nemáš to náhodou? Nemohl bys to naskenovat? Byl bych ti na věky vděčnej.
Krokac píše:He, tak to sorry, ale můžeš mi teda sdělit v čem je rozdíl? Nemůžu si pomoct, ale když vidím někdy nějaké videa z Musada či SCARS připadá mi to dost podobné tomu našemu combatu.
Fakt bych ten rozdíl rád věděl. Ať si někdo neřekne ten zas hodil jednou perlu. A navíc už dlouho mi to vrtá hlavou. Dík !!!![]()
![]()
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků