pes

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

pes

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 10:36

krokac:
rad se na tu knihu mrknu a pak ti dam vedet.vzdycky zalezi na hodne vecech.je to jako u cloveka-co umi,kolik vazi a hlavne jakou ma PSYCHIKU!!!!hlavne nikomu nepreju,aby ty zkusenosti mel z realu.pes je hlavne obrovska psychologicka zbran.
mejte se,ja jdu s tim mojim psem na vycvik
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pes

Příspěvekod Krokac » stř 10. srp, 2005 23:47

xy píše:krokac:
rad se na tu knihu mrknu a pak ti dam vedet.vzdycky zalezi na hodne vecech.je to jako u cloveka-co umi,kolik vazi a hlavne jakou ma PSYCHIKU!!!!hlavne nikomu nepreju,aby ty zkusenosti mel z realu.pes je hlavne obrovska psychologicka zbran.
mejte se,ja jdu s tim mojim psem na vycvik

Jo s tímhle musím souhlasit. Jinak doufám, že kniha se Ti bude líbit. Je na ní dost chvály, ale i kritiky a jelikož to vypadá, že autora neznáš, tak tvůj názor bude objektivní. Protože většina kritiky je od lidí, kteří autora znají a to je jasné, že budou hledat chyby.

Ovšem pro mě jako civilní osobu a člověka, který se pohybuje kolem militari se mi ta kniha zdá dost dobrá. Tak jestli si ji koupíš, přeji pěkné počteníčko a jestli se Ti nebude líbit, já za to nemůžu a nebij mě :D :D :D 8)
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Krokac » stř 10. srp, 2005 23:54

xy:

Jinak se chci zeptat, když na tebe zaútočí pes a stihneš zareagovat, může mě pes pokousat atd. když si lehnu na zem? V nějakém české filmu jsem viděl ©micra, který hrál nějakého lesáka a komanči ho zajali. Poslali na něho psy a on si lehnul na zem a nic mu neudělali, začali kolem něho chodit a kňučet.

Je to výplot fantazie nebo se to opravdu tá použít ?

PS: Jestli mám chyby ve slohu či něco podobného omluvte to. Už se mi mlží písmenka na obrazovce :D 8)
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod mao » čtv 11. srp, 2005 8:26

Krokac píše:xy:

Jinak se chci zeptat, když na tebe zaútočí pes a stihneš zareagovat, může mě pes pokousat atd. když si lehnu na zem?

to neni jen z toho filmu. Kdyz si clovek precte ten roman o Masinech Zatim dobry tak tam se popisuje scena jak si lehli a psi co je meli najit po nich chodili a nevystekali je ani nekousli. Myslim ze je to i v predchozim romanu o nich Rambousek Ota – Jenom ne strach (Praha 1990).
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 11. srp, 2005 9:16

Za komousov mali rozne nemile prekvapenia na hraniciach, napriklad svorky psov, ktori boli pekne v klietke a ked sa narusitel prezradil, pohranicnici ich vypustili, chvilu pockali a sup za zvukmi stekotu. problem bol ze na petrzalskej hranici mali taky parik hafanov ktori neboli celkom zvladnutelni, ale boli efektivni - videl som fotecky jednej ich obete z hranice za petrzalkou z 80 - tych rokov a nebol to moc pekny pohlad... a bratia masinovi - co dodat, trosku zbrkli ale utiect sa im podarilo 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pes

Příspěvekod Anonymní » čtv 11. srp, 2005 22:27

Vím,že je to asi šok,když se pes zakousne,ale chtěl bych se zeptat jestli pes taky nebude šokován,když údery teleskopem nebo nožem najednou nebudou fingovány jako na cvičišti. :?:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 12. srp, 2005 10:07

kdyz se pes zakousne tak to zas az tak obrovsky sok neni. neni to jako kdyz te nekdo bodne nozem nebo streli pistoli. spis to boli jako kdyby te nekdo prastil kladivem.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pejsek

Příspěvekod Anonymní » pát 12. srp, 2005 13:57

delal jsem figuranta na cičáku,,když to bude pes cvičený na zadržení tak je jasné ž se bude snažit zakousnout do ruky v náskoku se dá ho nakopnout do hrudníku a vyrazit mu dech,,nejlépe si už před tím neco namotat na ruku protože on ten pes je stejne vetšinou rychlejší a do té ruky se zakousne.. když je zakousnutý hned prsty do očí nebo zmáčknout tplapy..nejlé mít u sebe nůž..

nacvičený pes bude horší oříšek,,hlavně se z nej neposrtat strachy..oni zvířata cítí strach když se ho nebudeš bát třeba ani nezautočí
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pes

Příspěvekod Anonymní » pát 12. srp, 2005 16:46

Sem rád,že to není takový šok,akorát jsem chtěl poukázat na to co napsal xy v jednom příspěvku,že si po zakousnutí cvr.do gatí a pokuď nebudeme např. nabalený tak nám ani ty ostrý rány nepomůžou.Což se mi zdálo divný.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 12. srp, 2005 20:20

heh no ja bych psa nejdriv zkusil oblbnout buřtem a pak by mu ukazal ve vejloze řeznictvi a az by se tam zakoukal jako moje stara do vitriny s norkovym kozichem tak bych mel vyhrano -spojenost na obou stranach ja mam cely nohavice a bafan ma za sklem kino :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pes

Příspěvekod Anonymní » sob 13. srp, 2005 10:24

tak k tomu jestli te pes pokouse i kdyz se nehybes,tak cvicenej te pokouse.nase psi to ucime,ty te budou drzet dokud tam nedobehneme a nesundame je.k tomu soku,jeden nas figurant omdlel(to byl kompletne oblecenej a kvalitne)kdyz se pes zakousnul a snim to seklo tou hroznou silou,kterou ten pes kousne.musite si uvedomit,ze pes jen nekousne a nedrzi,ale cuka hlavou,snazi se te tahnout...atd,tak si to predstavte,kdyz to jde na maso.
musim zase jet,kdyztak tady budu zitra.
jo pro krokace:tu knihu mam uz objednanou,tak uvidim.
cau
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 13. srp, 2005 10:29

no a proc vas zajima tema pes prvnimu dotazatelovi bych zdelil asi toto. myslim ze pes sam osobe te asi nenapadne pokud ho na tebe nekdo nepostve nebo ho nedrazdis a on te rafne. jinak bych asi rekl ze nejpravdepodobneji mas rad svoji holku a tak za ni vecer lezes pres plot zadem do okna a jejich alik nebo sousedovic bobik ne nemuze ani cejtit tak to ti doporucuj zkus nejakyho toho burta a zkamaradit se s nim a az tam pujdes zase jednou vecer tak mu vcas hod echo ze uz zase jdes aby se te ten ratlik nelekl a neucukl ti kus rifloviny z prdele
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 13. srp, 2005 10:39

ten anonym jsem byl ja :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 13. srp, 2005 13:11

Shodou okolnosti sem delal take cca 2 roky figuranta na cvicaku kousek za Prahou. A neda se rict ze pes te kousne tehdy a tehdy. Psi jsou individuality stejne jako lide (odvazni,zbabeli,...). Ale pravda je ze kdybych mel celit psimu utoku a nemel nic. Tak bys se, jak uz nekdo naznacil, snazil(!) tahat se s nim o nejakou mikinu nebo bundu.Vzal bych to ale asi spis jako peška ne jako rukav motat na ruku.Protoze to jsem zkousel se svymi psy a bolelo to i pres namotanou deku.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » sob 13. srp, 2005 18:45

To se anonyme tak trochu pleteš v tom že pes Tě rafne jen když ho někdo poštve nebo když ho vydráždíš. Psi jsou na tom ( a nejen psi ) s psychikou podobně jako lidé, taky někdy vyjedeš skoro bezdůvodně, jen proto že ses blbě vyspal nebo máš prostě na něco vztek a kolikrát to odnese někdo neviný a pak tě to mrzí. Pes když chce tak si důvod k útoku vždycky najde, nemusí to být jen na povel nebo když ho vyprovokuješ.
Rozebírat ty důvody tu nemá smysl, o tom bylo už napsáno X knih a vědeckých studií. Ale určitě nejsou jen dva. Třeba můj pes ( vlčák ) nesnáší děti, mým vlastním se raději důsledně vyhýbá a cizí před ním musím chránit.

Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod MiroB » pát 19. srp, 2005 11:37

Ja som mal psa - boxera. Občas, keď som sa s ním hrával a zahryzol sa mi silno do ruky, stlačil som mu jednou rukou prednú labu a on ma pustil.
Fungovalo by to aj keby ma skutočne nejaký pes napadol?
to Jarysek - Ja si myslím, že ak by ma napadol nejaký rotvajler, asi by mi to stisnutie moc nepomohlo.
Inak si myslím, že boxeri sú dobré psy, milé aj k deťom.
MiroB
diskutér - nováček
diskutér - nováček

pes

Příspěvekod Anonymní » sob 20. srp, 2005 16:36

vetsinou(kdyz je to v tom fofru videt)poznas na psovi jakej je podle oci.kdyz se psovi divas do oci,bere to jako vyzvu.zkus si to na nejakem orechovi.kdyz pes neuhne ocima,tak je psychycky silnej a klidne kousne.lide vetsinou delaji chybu,ze kdyz je prekvapi pes,tak se leknou a cuknou sebou,jak jim date pocit slabosti,tak vystartuje pes,ktery by to normalne ani neudelal.je to jako u lidi,kdyz se nekdo chce rvat,tak mu taky koukas do oco a pozorujes reakce.jakmile uhne pohledem,sklopi oci,ucukne......tak co udelas?.....sesrotujes ho protoze dal najevo svou slabost a ty jsi toho vyuzil.s tim,jestli pes kousne kdyz se nehybes a lehnes si....ted jsme byli na cviceni,bylo nocni vyhledavani v lese.zacatek byl ve 2 h. rano a nejak se to protahlo,tak nam figurant usnul v lese.vypustil jsem psa a pak podle hluku jsem nasvitil figuranta a koukam,ze pes ho taha za rameno po lese.figurant mi pak rikal ze lezel u stromu a probudilo ho,az ze ho pes vlaci po lese
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gore » stř 24. srp, 2005 12:37

nejlepsi na zneskodneni psa je klasicky peprovy sprej. Ne nervak, ten nemusi pusobit......
Gore
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kurt78 » čtv 25. srp, 2005 6:19

Gore píše:nejlepsi na zneskodneni psa je klasicky peprovy sprej. Ne nervak, ten nemusi pusobit......

proč??? :?:
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 25. srp, 2005 8:20

Asi to bude znít arogantně a namyšleně ale nevidím důvod proč by se měl člověk psa bát, spíš si myslím že pes by se měl bát člověk.Prostě si myslím že naše dost často váhová převaha+možnost užívat zbraň a lest nám dává navrch.Mám jednu vzpomínku když mi bylo 16 a šel jsem po horské vesničce (sám) tak na mě vyběhli dva naddržení Rotvici (myslím)Tenkrát si vzpomínán že sem se naštval a místo strachu jsem měl spíš chuť trhat chlupy a šel jsem jim naproti.Kluci to vzdali.Asi o rok později mi teta řekla že tam někoho ti samí raťafáci zle rozcupovali.Nejlepší rada, nebát se.Je tu spoustu profíků tak ať vyjádří svůj názor.Zdar
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...