lucifer66 -
<BR>no tych mam celkom dost kedze som si privyrabal pocas mojich studentskych cias ako biletar, ale nemam pocit, ze by bolo o com pisat, alebo sa chvalit. Zatial sa mi nepodarilo pouzit ziadne bojove umenie, ktore akoze cvicim - okrem praveho a laveho haku, ashibarai resp. low kick. Najlepsie je snazit sa nedat sa vyprovokovat. Ak to uz proste inak nejde tak potom musis nieco urobit.

<BR>Proste konflikt vznikne vacsinou prave vtedy ked ho akoze ani moc nepotrebujes - ak ho samozrejme nevyvolas ty sam - co sa mi zda dost trapne. No a potom je to iba na tebe.

)) Mne sa zatial nestalo, ze by to trvalo dlhsie ako par sekund tak max. 10-15 aj ked mne sa to vzdy zda ovela dlhsie co je zvlastne. Proste ako by sa mi natahoval cas

. Takze taka klasika je - chlapik je husty a nieco tliacha - uroby krok ku mne a ja ten krok robim uz s rozhodnutim, ze mu prerazim nos. To je vsetko. Ak sa rozhodnem, ze mu spravim dnes dobry den a nezmaltim ho napriek tomu, ze by si zasluzil - Zasadne nejdem k nemu. Pretoze sa mi stalo, ze som mu chcel len nieco povedat - nemal som naladu mlatit sa - zmensil som vzdialenost a ked spravil prvy prudky pohyb, tak mi vyletela ruka a dopadlo to rovnako. Takze ak nechcem zapasit

, radsej k nemu ani nejdem a serem na neho. Zatial som bol vzdy uspesny mozno aj preto, ze si proste neuspech nepripustam. Viem, ze je to cele o hlave inak to nefunguje. Zopar krat som sa skusmo rozhodol, ze pockam ako sa to bude vyvijat. No a nakoniec to skoncilo rovnako. Lenze som sa pripravil o moment prekvapenia. Potom sa mi stalo, ze som ho dobre netrafil chlapik to ustal. Vrhol sa na mna - kedze bol asi o 10cm vacsi a asi aj tazsi spadol som na chrbat - on na mne

mne sa to celkom ako poloha pacilo pretoze velmi rad zapasim na zemi a tak som sa s toho hravo dostal a stal som na nohach skorej ako on. Dostal dve kopacky a bolo po zapaseni. Mal som stastie, ze bol iba sam - inak by som dostal nakladacku - takto si to odniesla nastastie iba zablatena bunda. Tak som sa poucil a radsej serem na to. Trafim ja jeho, aby netrafil on mna. Dobre funguje kombinacia uder a kopacka na koleno, alebo obratene. 90% ludi sa zosere na zem. Inak je celkom fajn vediet sa okamzite prepnut

. Proste stav nasratosti je u mna z 0 na 1 a nic medzi tym. To celkom odporucam. Reci okolo su zbytocne - ak sa ten clovek nechce mlatit a len sproste nadava a provokuje je to jasne vidno a nevsimam si to. Ak ta chce zlozit tak ti ziadne reci aj tak nepomozu. Mozes proste odist prec ak na to momentalne nemas naladu, alebo je tam vela svedkov

.
<BR>
<BR>
<BR>