techniky na ulici ověřené vlastní skušeností

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

OFFULICA

Příspěvekod MROZEK » pát 27. kvě, 2005 19:56

A vieš, že som chcel? :lol:
"Mínění jest překážkou postupu".
MROZEK
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod JAQ » pát 27. kvě, 2005 20:08

2Mrozem: Tak do toho!!! :D :D :D
JAQ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

DUPA A OSTATŇI OFTOPIK

Příspěvekod MROZEK » pát 27. kvě, 2005 20:16

:lol:

Pre všetkých amatérskych filológov tu mám jeden typ. Mrknite na http://ostravak.bloguje.cz/ .

P.S.: Ak o tom viete, tak som nič nepovedal. A už končim s tyma oftopikama, bo ňa odsaď vyleju jak pomyje z chliva, kura... No ňi?
"Mínění jest překážkou postupu".
MROZEK
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod JAQ » pát 27. kvě, 2005 20:45

:D :D :D
JAQ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » pát 27. kvě, 2005 23:51

"Tuž to jakisyk pepik v čete asy zmačknul chujovy čudel na tiskarni..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no som sa skoro po... ked som to cital :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » sob 28. kvě, 2005 9:37

[quote] Kamoš mi kedysi rozprával, že si tak išiel ulicou, keď tu pred sebou zočí troch mohutných tupcov idúcich jeho smerom, rozhodne nie s úmyslom pozdraviť ho. Namiesto toho aby začal utekať, prudko pridal do kroku a keď stali zoči-voči, tak skôr než tí pakovia stihli čokoľvek povedať, on na nich vypálil: "NAVAĄTE PRACHY, KURVAAA!!!" Chlapíci vytuhli, začali sa priblblo ksichtiť a on, využívajúc okamih ich nepozornosti, ušiel... taký je príbeh... [quote]

JAQ- :lol: ne to už stačí :lol: :lol:

taky si myslím že to je machr.. ale kromě notného kusu odvahy měl taky velikánské štěstí... zkus si domyslet, že by oni chlápci nezatuhli a nezačali se blbě usmívat...

myslím že by skončil na rotten.com :lol: :lol:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Real 2 real

Příspěvekod Anonymní » úte 06. zář, 2005 22:20

Sa mi stala taka vec.
Bol som s priatelkou na diske, len na chvilu sme skocili, nepoznam to tam, a ku koncu dosli dvaja taky mlady, ze ma idu proste bit. Vyzeralo to ze to myslia fakt vazne, tak sme sa zobrali a isli prec, nanestastie skratkou cez taky park, a nic, zabudli sme na to, pohoda. Ked tu pocujem dupot a uz boli pri nas. Tak som sa rozhodol ze budem robit trkvasa, dal som im najavo, ze sa bit nebudem. Stalo ma to nejake 3-4 tisicky, inac nam doklady vratili, aj mobily /esteze mam taky lacny/, len frajerka zacala do nich skakat, som ich musel ukludnovat, aj ju.
Bolo to na hrane, ale nakoniec nas pustili bez nejakeho punchu.

Lenze ona mi teraz vycita, ze som Nic nerobil, lenze to bolo o druhej rano, bol som ospaty, jednoducho som z niecim takym neratal, nie som ziaden fighter, mam 65kil aj z botami.
Som jej vysvetloval, ze ten jeden nieco drzal pod kabatom, ze urcite mali nejake "nastroje", aj ked ich neukazali, ze by to dobre nedopadlo.

Akoby ste zareagovali na mojom mieste,a co si myslite, mal som sa do toho vrhnut?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 06. zář, 2005 23:20

Já ti teda chválím jak ses zachoval. Kdybys byl sám tak pak by záleželo na tom pro co žiješ a znám pár lidí co žijou jenom pro boj a nenechali by si ho ujít i kdyby byl jejich poslední, ale když máš sebou holku nebo i někoho jiného a je jasné že jdou jenom po penězích (což ale nejni jasný nikdy) tak si určitě nic nezačínej a radči zaplať, než abys jí měl na svědomí, to je přeci snad jasný každýmu proboha, já teda nemám chuť pak žít až do srti s tim že kvůli tomu že sem si hrál na hrdinu to schytal někdo iný mě blízký,a jestli tvoje frajérka chtěla riskovat TVUJ život pro pár peněz, tak je to taky k zamyšlení...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Real 2 real

Příspěvekod S474N » stř 07. zář, 2005 8:47

Niejedolezite píše:Sa mi stala taka vec.
Bol som s priatelkou na diske, len na chvilu sme skocili, nepoznam to tam, a ku koncu dosli dvaja taky mlady, ze ma idu proste bit. Vyzeralo to ze to myslia fakt vazne, tak sme sa zobrali a isli prec, nanestastie skratkou cez taky park, a nic, zabudli sme na to, pohoda. Ked tu pocujem dupot a uz boli pri nas. Tak som sa rozhodol ze budem robit trkvasa, dal som im najavo, ze sa bit nebudem. Stalo ma to nejake 3-4 tisicky, inac nam doklady vratili, aj mobily /esteze mam taky lacny/, len frajerka zacala do nich skakat, som ich musel ukludnovat, aj ju.
Bolo to na hrane, ale nakoniec nas pustili bez nejakeho punchu.

Lenze ona mi teraz vycita, ze som Nic nerobil, lenze to bolo o druhej rano, bol som ospaty, jednoducho som z niecim takym neratal, nie som ziaden fighter, mam 65kil aj z botami.
Som jej vysvetloval, ze ten jeden nieco drzal pod kabatom, ze urcite mali nejake "nastroje", aj ked ich neukazali, ze by to dobre nedopadlo.

Akoby ste zareagovali na mojom mieste,a co si myslite, mal som sa do toho vrhnut?

Nejlepsi je na diskarny nechodit :P a nebo kdyz uz, tak mit po ruce treba pritele teleskopa.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

noname

Příspěvekod Noname » stř 07. zář, 2005 9:18

[hmmm
Co by som robil ? Boli iba dvaja

JA by som urcite neplatil.
Dal si im dobrý dovod aby to zopakovali viackrát. A teraz to uz vedia že sa to aj oplatí robiť. KeĎ Ta uvidia budes zakazdým cvakat. Ja mám obrovské skusenosti s ludmi, robil si najhorsie mozné ze si im platil.

Hral by som urcite blbca "posera" dovtedy kým by som nemohol jedného
znich likvidovat z blizka - ked je mozné tak toho vacsieho alebo toho kto má z nich zbran (myslím vázne likvidovat - ublíziť ako sa len dá - musís rátat s tým ze ked sa to nepodari si väčšom malieri jak predtým. Potom je to otázne, nedá sa dopredu povedat . Ja by som absolutne brutálne dokopal jedného znich len pre psyhologický účinok). Pár kopov úderov faciek unesiem len aby som dostal k jednému z nich ...

Keby boli traja vtedy to je uz otázne, nedá sa povedať ako využiju prítomnosť tvojej frajerky. Ak sú zbehli a ostrielaný tak jednoznačne

Jedna vec je istá podporil si kriminalitu

Mne sa lahko hovorí vázim 80kg a mám za sebou parádny výcvik ako ublížiť ludom. Ja nemám citové problémi

A v ziadnom prípade by som nehral hrdinu, pár faciek úderov by som urcite dostal. Neda sa presne vyspcefikovat ziadné dobré riesenie, kazdá situácia je iná. Ale v ziadnom prípade nplat.

Toto co som písal nie je mozné pouzit v Amerike a Afrike, tam by ma okamzite zastrelili. V amerike kazdy "cernoch" okamzite striela - a to nie je vtip....

Noname
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » stř 07. zář, 2005 10:40

No, Panda a Noname maj společný todle:

Je potřeba si položit takovou votázku: Věříš si že bys toho nebezpečnějšího vyřídil (doopravdy, např. zabil, nejen s nim bacil) dřív než by tě ten druhej vobešel a dal kočce nůž na krk? (A dokázal bys žít s následkama ať už jakejmakoli?)

Teprv pak má smysl řešit všechno vostatní.
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: noname

Příspěvekod S474N » stř 07. zář, 2005 11:35

Noname píše:[hmmm
Co by som robil ? Boli iba dvaja

JA by som urcite neplatil.
Dal si im dobrý dovod aby to zopakovali viackrát. A teraz to uz vedia že sa to aj oplatí robiť. KeĎ Ta uvidia budes zakazdým cvakat. Ja mám obrovské skusenosti s ludmi, robil si najhorsie mozné ze si im platil.

Hral by som urcite blbca "posera" dovtedy kým by som nemohol jedného
znich likvidovat z blizka - ked je mozné tak toho vacsieho alebo toho kto má z nich zbran (myslím vázne likvidovat - ublíziť ako sa len dá - musís rátat s tým ze ked sa to nepodari si väčšom malieri jak predtým. Potom je to otázne, nedá sa dopredu povedat . Ja by som absolutne brutálne dokopal jedného znich len pre psyhologický účinok). Pár kopov úderov faciek unesiem len aby som dostal k jednému z nich ...

Keby boli traja vtedy to je uz otázne, nedá sa povedať ako využiju prítomnosť tvojej frajerky. Ak sú zbehli a ostrielaný tak jednoznačne

Jedna vec je istá podporil si kriminalitu

Mne sa lahko hovorí vázim 80kg a mám za sebou parádny výcvik ako ublížiť ludom. Ja nemám citové problémi

A v ziadnom prípade by som nehral hrdinu, pár faciek úderov by som urcite dostal. Neda sa presne vyspcefikovat ziadné dobré riesenie, kazdá situácia je iná. Ale v ziadnom prípade nplat.

Toto co som písal nie je mozné pouzit v Amerike a Afrike, tam by ma okamzite zastrelili. V amerike kazdy "cernoch" okamzite striela - a to nie je vtip....

Noname

Citove problemy mozna nemas, ale problemy s psanim evidentne ano. Mozna by stalo za to dostudovat alespon tu zakladni skolu.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » stř 07. zář, 2005 11:39

Jox_off píše:No, Panda a Noname maj společný todle:

Je potřeba si položit takovou votázku: Věříš si že bys toho nebezpečnějšího vyřídil (doopravdy, např. zabil, nejen s nim bacil) dřív než by tě ten druhej vobešel a dal kočce nůž na krk? (A dokázal bys žít s následkama ať už jakejmakoli?)

Teprv pak má smysl řešit všechno vostatní.
___
Jox

Takoveto jedince je vhodne seznamit s hexagonalnim vyvrtem hlavne a pekne je poprosit, at si kleknou a daji ruce za hlavu.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Noname » stř 07. zář, 2005 12:05

4 Jox Off

S dobrou taktikou a sebadoverou mozes zlozit hocikoho. Len musís byť rázny a nelútostný . JA mám za sebou zhruba 6 rokov cvicenia, likvidovat niekoho nie je problém. Ja som videl padat 2x vacsích borcov ako ja a moment prekvapenia v takýchto situácia vacsinou je rozhodujúce.

Co sa týka noz na krku frajerky ??? To isté mozes aj Ty urobit tomu druhému, co Ti v tom bráni ? Aj kludne zarež donho ...

Statistiky hovoria ze v 95% prípadov zbrane (noze ale aj strelné) pouzívaju len na zastrašovanie, skutocnému cinu dojde len asi v 5% prípadov. (Velakrát hraje svoju rolu alkohol) Dalej , budes si musiet naucit brat zodpovednost na seba pre svoje ciny. Riesit problémy, alebo utekat pred nimi (napríklad zaplatit).

PS
Ci bude s Tebou potom frajerka "kecat" to je iná otázka.
Dalsia dobrá otázka - Ci robit nieco takéto pred svojimi detmi.

"""" (A dokázal bys žít s následkama ať už jakejmakoli?) """""

Ked v takej situácii myslís "negatívne" dopredu , tak si to radšej zabal a plať. Musís veriť tomu ze sa to nestane, a más na to aby si to zvládol. Ja som skvelý rečník a psycholog v takýchto situáciach este más velmi vela možnosti. Len musíš byť psychicky velmi silný a odolný. Ak nie si radsej nič neskúšaj.

Noname
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » stř 07. zář, 2005 12:07

Noname zas moc nekritizujte, je to evidentně ten typ člověka co žije pro boj jak sem psal výš, ale třeba já už pro boj pár let nežiju a moje přítelkyně pro mě znamená víc.Ale nekritizujte člověka za to jak si vybral :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 07. zář, 2005 12:10

Sem byl já :oops:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Noname » stř 07. zář, 2005 12:37

Ale no ...

Ako som to uz raz písal mal som tazké detsvo a jednu vec som sa naucil dobre. Ak raz platis stále budes platit (a utekat).Svojmu osudu neuniknes - niekde tento problém sa Ti vynorí, a nemusí to byť na ulici - (práca).
Co sa týka "ludí" prototypu - nocné agressory
Na takych ludí jediná vec je platná - absolutna brutalita (v rámci moznosti). U nich platí jedno pravidlo - cim mensí odpor tým lepsie.
Podpora kriminality - "Psychický vývoj človeka": Ked zistim ze trosku zatlacim na niakých 65 kg typkov a zacvakaju mi 3000-4000 Sk za 2 minutové "zastrasenie" tak hned si zmením job a budem to robit profesionálne.

Co sa týka nechat sa vyfackat - ja aj teraz sa nechám vyfackať keĎ je to jednoduché riesenie niakej situácie aby som odtialto bez ujmu na zdraví usiel. Ked mám v sebe alkohol (nad 1%) tak urcite. Ale zacvakať 3000-4000 Sk???
Neviem menám cistý 50000 príjem (zatial).

Dalej naco cvicím - uz pomaly 6 rokov - ked z kazdej situácie budem hladať "najmenej" tazké riesenie ??? Alebo presnejsie písane - riesenie kde musím brat na seba najmenej zodpovednosti ??? Lebo si mozem zavcakat bez problémne tolko aby ma pustili ?

Riskovat "zenu".. Neviem ci náhodou takoutou správaním neriskujem.(myslím zaplatením)

Zdraví
Noname
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » stř 07. zář, 2005 12:38

To Ukropcany: jen abychom nenechali vše na výkonnou moc! Tím že někomu rozbiju hubu, protože mě ohrožoval, to přece nemá s kriminalitou nic společného.

Je zajímavé, že někteří jdou od průseru k průseru. Taky když jsem se před pár lety cítil silný a docela jsem toužil si to vyzkoušet, tak jsem byl najednou konfrontovaný s násilím.
Naštěstí mi nakonec stačilo jen sebevědomí, když mě na ulici tři týpci chtěli obrat o peníze. Řek jsem si asi nastal čas, hodil přebytečné věci na zem, a seřval jsem je tak, že se zmohli akorát tak na výhrůžky. Asi si mysleli že potkali psychopata. :D

Od jisté doby ač potkávám husté týpky nemám problém. Většinou jsou problémy jen tehdy, pokud si sebou vemu kamarády co problémy přitahujou.

Takže nejlepší je prevence a přestat hrotit, kdybych se měl vrhat na všechny lidi co se na mě mračí tak nedělám nic jiného :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 07. zář, 2005 16:39

som rad za Vase nazory, ale v tej chvili nebolo jednoducho cas na dlhe premyslanie, co ako. Musel som sa rozhodnut bud sa branit, alebo situaciu nechat na nich. Mozno je to iba vyhovorka, ale nebol som sam, a urcitu zodpovednost som niesol, za to co urobim.

Dobre, dajme tomu ze by som sa pustil do toho co bol blizsie ku mne.. A co keby ten druhy vytiahol noz/boxer /a sa stavim ze nieco take urcite mali/ tak co teraz? By som sa tvaril ze nic? Alebo sa bil v takej nevyhode?
Ja som mal akurat tak kluce, co ako boxer tiez nie je na zahodenie, ale v tej chvili som sa velmi necitil na nejaku pochybnu ruvacku .

Kupil som si teleskop, trosku trenoval, uvidime, dufam ze ho nebudem musiet pouzit. Len skoda ze ho clovek nemoze furt vlacit zo sebou, je dost nemotorny.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 07. zář, 2005 18:06

ukropcany

prid nam potom povedat ako si dopadol na sude. Alebo sa spytaj rovno niekoho kto na svoju obranu pistol pouzil, zpravneho hladiska je to VELMI problematicke. :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...