Moderátor: bojovaumeni_cz
Anonymní píše:Opravdu si myslite, ze kdyz je nekdo spicka ve wushu, ze se usadi v CR? proc by to delal?
Qin Mintan a treba taky Zhai Hua nebo jeji tatik jsou sice Cinani, ale je to zaruka toho, ze jsou skutecne trida A? Neni to spis tak, ze bychom meli jejich pusobeni v CR hodnotit jako "uspesny podnikatelsky zamer"?
Kolik takovejch Cinanu - "shifu" je v Cine? V taiji, ze jsou zaci Zhu Tiencaie, ano jiste, ale kolik takovych zaku tenhle pan ma?
Kdo ve svete zna tyhle lidi? Co znamenaji pro svetove wushu? Jsou skutecne nositele kultury wushu nebo jen uspesny businessmani:-)?????))))
Marek M.
dogen píše:ad jiri piska
Jiri, myslis, ze to co pises nekoho opravnuje k uverejnovani PR clanku? Je mi lito, ze se na me ted oborili vsichni zaci Qina, ale ten clanek jsem podle me nepatri.
Dong_wu píše:Cest pavelo, mam staryho Qina celkem rad a byl jsem taky jeden z tech co mu tady pomahali tu skolu zakladat, ale v tomhle ti asi budu trochu oponovat. Jsi Qinuv kamos, takze te i uci jinak nez svoje zaky a jsi dlouho pryc na to abys vedel, jak to v jeho skole vypada.
On sam je rozhodne machr (na shaolin), ale ucitel je na baterky. Jeho stary zaci uz s tim sekli a jestli si pamatujes, pulka z nich zkoncila u Dufika na stole. Po dvou letech cviceni jsem musel nekolika jeho zakum vysvetlit, jak se dava rovne rana pestia kdyz zacal ucit sanda, postavil proti sobe kluka co uz to par let cvici a nejakyho amatera. Byl to peknej masakr, zvlast kdyz ten zacatecnik nevedel ani, ze ma mit poradne zabandazovany ruce a skoncil se zlomeninou. Z myho pohledu jasne chyba ucitele (zvlast, kdyz si ten kluk po nejaky dobe sam sundal sadru aby mohl cvicit a Qin mu nic nerekl)
![]()
Nektery lidi u nej cvici taiji pul roku a uz cvicej delovou pest. Dokazes si vubec predstavit jak to vypada?!![]()
![]()
![]()
Nemuzu rict, ze bych Qina nechapal. Poradnej trening moc lidi nevydrzi. Vsichni se chtej porad ucit neco novyho a Qin musi vydelavat penize, jen mam obcas dojem, ze to nekdy trochu prehani a nutno rict, ze ten clanek me taky docela nadzvedl.
Rozhodne se nechci do nikoho navazet, ale nekriticka chvala mi trochu vadi............
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků