Moderátor: bojovaumeni_cz
dogen píše:to je mi fakt lito chlapci, ze jsem vam způsobil takove emoce. Qin ani nikdo jinej mi v zaludku nelezi, jen ten clanek. schvalne, dejte hlasovat podle koho je to pusty PR bez obsahu, a podle koho je to kvalitni clanek o BU....pokud se ceska BU komunita dohodne, ze je to clanek analytickej, obsaznej a dobre napsanej tak jsem asi na tomhle serveru spatne. sorry.
Pro toho svalouse, co se neumi podepsat - blbecci nejsou jen na internetu:-)ja nepochybuju. ze by mi Qin dal na budku:-) a preju mu uspech, na rozdil od tebe jsem si v cine uzil a vim, ze tam lidi fakt zijou za 200 kvacu i s rodinou na mesic. Ty, dovedes si to vubec predstavit, jaky je to narodit se v Cine a muset tam zit? vetsina tech lidi nema sanci opustit rodnou vesnici....takze je super, ze se par z nich, co neco umi podari vypadnout. Proto ale nemusi bejt tenhle server zasekanej PR clankama nemyslis? JDE MI O KVALITU TEXTU NA TOMHLE SERVERU a o princip - qin cvicenim vydelava prachy, tak at si zaplati reklamu. Nebo bys byl rad, kdyby na tebe z novin cumeli clanky o eurotelu, jak je skvelej a dobrej? ja teda ne....
mej se MM
dogen píše:
"SiFu Hodač v Hong Kongu dokončil Ving Tsun systém až do dlouhé tyč
- nezajima me wings tsun nerozumim tomu
pavela píše:Dongwu, je pravda, že jsem Čina neviděl už cca 3 roky, to se divím, že to tam tak zdegenerovalo. Já vim, s tim zdravím to nebude žádná sláva, pamatuju si, že dokonce i Čin si asi před 5 lety sám natrh vazy v koleně, páč chtěl aby to "vypadalo" nejlíp. Nedá se nic dělat, prostě pro Qina je to prostředek obživy a pokud si pamatuju, tak ty svoje žáky těžce přepíná, aby to bylo skvělý na pohled. jak se tady kolega ptal, proč je Qin a Zhaihua v čechách, no Zhaihua je odněkud z Huludao, což je příšerná díra a jistě vydělá víc v ČR než v Číně, Qin jakbysmet, konkrétněji, tuším, že Zhaihuu pozvala Rusková, která si myslela že na tom vyholí prachy a později Zhaihua Qina, myslim že za to, že jí seznámil s Zhu Tiancaiem. ALE pozor, pokud v ČLR je takových mistrů dost, v ČR je to naopak, takže zaplaťpánbůh,že jsou. Pokus se jedná o to foto, nevidím nic co by se tomu dalo vyčíst, Chen a vůbec taiji se MUSÍ cvičit v nízkých postojích, to je kungfu... No chlapci a děvčata, nechci se do toho moc míchat, protože jsem fakt už dlouho mimo českou kungfuscénu ale stejně mi nikdo nevyvrátí, že je stokrát lepší Qin a Zhaihua, Než Hladík, Zorka Jandová a Turnébr. PS:Ještě tu byl dotaz na články vo těch dědkách z parku, já už totiž nevim, co bych měl psát ono je to totiž pořád totéž, principy už se tady zopakovaly stokrát a psát články typu Qinovo promotion se mi fakt nechce. Co mam napsat? Můžu třeba udělat rozhovor s Wu Binem, jak učil Jet Liho, nebo se starym mistrem Shao, kterej se učil u Gao Ziyina pakua a u Yang Bao Xinyi, nebo snad tady ze sousedemFeng Zhiqiangem, jak se učil u Hu Yaozhena a Chenfake, ale doprdele, mě to připadá furt stejný a furt opakování dokolečka a než napsat nahovno článek, to radši žádnej. Zkusim snad něco vyplodit, teďka ve Wuhun byl článeček o tom, jak Han Muxia napíchnul na meč Li Jinglina, to je moc pěkný, veselá příhoda z natáčení, když mi vyjde čas tak to přeložím. Taky se dostává do popularity ten styl Taiji Yang Shaohoua co cvičeji ty jeho žáci z Tungzhou ale o tom už jsem psal. Tak nevim, třeba až do pekingu dorazí Xiexie, taknějaký ty majstry navštívíme. Jo a po svátcích pojedu na služebku do anjangu, tak se po cestě stavím v Yongnianu a nafotim něco o Yang Luchanovi a Wu Yuxiangovi, kdysi jsem to slíbil Zdeňkovi Kunfirstovi, tak snad už se k tomu dostanu.Uvidíme
Riverman píše:...mas snad na to mu rict do oci, ze jeho kungfu je "nesvetovy", je liga "B" a v Cine nula a ze ho pomlouvas na netu, kde ti urcite neodpovi?..zkus to,uvidis sam jak dopadnes...
...
Co ses vubec zac???....
Jiří Píška
Harutomo_Yasumizu píše:Já si to neodpustím, co se to stalo nahoře s tou fotkou? Takhle sem se dlouho nepobavilTo sou, ale čáry a ještě srandovnější ten komentář pod tím zhuleným medvídkem
![]()
Na co se fotit, když plyšáci sou tak roztomilý hehehe.
Anonymní píše:Bohuzel nemuzu, asi budu dneska vecer u porodu, a pokud vsechno dobre dopadne, budu mit ve stredu v 9 jine starosti.
se vsi uctou k qinovi a k jeho zapalenym zakum, srac mm
Anonymní píše:rad bych se s tebou setkal, pokud bys byl ochoten me ucit nejaky tuej sou, marne hledem nekoho, kdo to trochu umi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník