Vaclav píše:Jo jinak v boji kdy ti jde o zivot vetsinou zbran nevytahnes, nemas cas. Leda ze by jsi chodil s rukou na zbrani, ktera je jiz odjistena, ale to je jeste vetsi riziko nez jakykoliv jiny boj. A pokud boj na zivot uz ocekavas a vis o nem tak je lepsi jit pric nez celit necemu co ani nemuzes odhadnout.
S474N píše:Vaclav píše:Jo jinak v boji kdy ti jde o zivot vetsinou zbran nevytahnes, nemas cas. Leda ze by jsi chodil s rukou na zbrani, ktera je jiz odjistena, ale to je jeste vetsi riziko nez jakykoliv jiny boj. A pokud boj na zivot uz ocekavas a vis o nem tak je lepsi jit pric nez celit necemu co ani nemuzes odhadnout.
Mohu vedet, co je spatneho na odjistene zbrani? Zrejme asi nevite, ze existuji i zbrane, ktere zadnou vnejsi pojistku nemaji. Ono kdyz se totiz nad tim zamyslite, tak pojistkou na zbrani je prave spoust -> chcete strilet, mackate spoust, nechcete strilet, nemackate spoust. Jak proste, ze?
Rado píše:Na tom nie je nič zlé, aj ja nosievam náboj v komore. Podľa mňa je problém v tom, že ak ma niekto napadne zákerným spôsobom napr. nožom od chrbta, asi ťažko budem tú zbraň tasiť . Proste na to nebudem mať čas.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník