Zdravim, mohl by mi nekdo prosim poradit, kde (a pokud vubec) lze u nas koupit obleceni pro grappling,vale tudo.....atd.? Mam na mysli predevsim tricka, ,,trecle,, se sehnat daji..........diky moc!
Skus seriu 5.11. Maju skoror vsetko. Tricka, gate a pod.
Vsetko by malo byt odolne. Vyuziva ich portugalska aj americka armada.
Ale neviem, mam pocit, ze sa to vsetko da objednat len na dobierku.
5.11 znam, to jsou veci pro vyhazovace a ochranne slozky,maj i kram nekde v Praze. Ale ja myslim veci primo na trenink,popripade i na normalni noseni. Da se objednat v zahranici,ale v to jaksi nemam duveru.....tak ze asi u nas nikde.........
No, potom este na vystavach.
Neviem, ci u vas v cechach mate nejake bezepečnostné výstavy, ale dajú sa tam zohnat celkom v pohode veci.
Neviem, či chceš, aby som ti odporučil nejakú dostupnejšiu značku, ale tá veľa nevydrží.
5.11 TACTICAL drive prodavalo www.actionzone.cz, bohuzel se nedohodlo s dovozcem a ted uz to prodava vyhradne jenom dovozce, coz je firma NO LIMIT SURPLUS - http://www.nolimitsurplus.cz
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Ja ti doporucuji navstivit stranky www.brazilianfightwear.com popr. www.brazilcombat.com Je to idealni pokud se domluvis s vice kamosema a udelate vetsi objednavku, pokud je nad 100 USD tak na fightwearu neplatis shipping naopak zas na combatu je to vsechno levnejsi(taky uz ted neco mrchy zdrazily) ale platis shipping cca 30 USD (myslim). Spočti si to už sám. Pozor pokud udelas objednavku nad 6000Kč tak myslim cáluješ clo.