bodyguardi a vyhazovači

bojová umění a válka, vycvik bodyguardů, speciální jednotky, combat shooting...

Příspěvekod Anonymní » pon 07. lis, 2005 22:44

chlapi, přečetl jsem si Vaše příspěvky a některé mne dost pobavily.....
Dovolte mi, abych Vám řekl něco o tom, jak to ve většině obchodních domů chodí....to že většina obchodů má kamerové systémy asi víte, že má svoje detektivy (v civilu) a ochranku (v uniformě). Pokud už někoho z Vás drapnou "zlí kluci", tak je to proto, že na kameře jste vypadali dost podezřele nebo že prostě mají pocit že jste něco vzali. Jak už bylo řečeno, je to o psychologii (nejen u policejnich zásahů) a zkušenější detektiv je schopen rozeznat potencionálního zloděje od "normálního" zákazníka. V praxi to funguje tak, že jakože zloděj je sledován až k pokladnám a čeká se, zda vyloží všechno ...v případě že nikoliv (nebo je tam jen podezření) se "zloděj" odchytne za pokladnama. Je taktně požádán o předložení nákupního lístku a ukázání obsahu kapes...etc. Pokud jste takoví machri a potrebujete si dokazovat svoje ego tim, ze prostě odmítnete...pak je to Váš problém. Jste odvedeni do "vyšetřovny", protože většinou se začnete chovat agresivně....Myslím, že mám již vyšší postaveni v ramci obchodu a pokud jsem vyzvan k prohlidce, tak to plně chápu a nemám s tím problém. Máte pravdu, že ze zákona nemá bezpečnostní agentura prakticky žádné pravomoce, (nicméně doufám že se to do budoucna změni) ale i obchodní dům má právo se chranit před zloději a tím že odmítnete, podezření jen zvyšujete. Takže si ten den poserete sami. Gerojský postoj a nespolupráce z Vaší strany zkomplikuje život spíše Vám (ušlý zisk se neplati, nebot jste si to zavinili sami)... Bohužel máte pravdu i v tom, že je to i o lidech, a ne všichni se chovají tak jak by měli a že někteří toho jednoduše zneužívají. Pokud Vás někdo začne šacovat už na prodejně, pak je to skutečně známka, že si potřebuje něco dokázat, protože s taktického hlediska je to blbost....krádež se dá prokázat až na základě účtenky a tu Vy jednoduše nemáte , protože jste ještě k pokladnám nestihli dojít. Doporučuji Vám nicméně tu tašku radši ukázat (nebo se ohnat zákonem)...protože tohle skutečně protiprávní jednání.
Ad. bouchačka na obchodě. Nevím, jestli Vám něco říká obrázek přeškrtnuté pistole u prakticky všech obchodních domů. i na nošení zbraně existují zákony (divte se nebo ne) a jeden říká něco v tom smyslu že nosit zbran na veřejných místech - tedy obchodních domech a supermarketech lze jen s povolenim provozovatele. chapu, že při jednom neplánovaném nákupu nepovezete zbran do trezoru ale pak je namiste se se zbrani v obchodnim domě neohánět....(já osobně jsem na to velmi alergický :evil: ). Pokud už by se někdo takový našel, tak ochranka určitě nezmizi (jak zde bylo psáno), ale naopak bude pěkně živo.....Přiznám se, že bych měl velké problémy se udržet a s dotyčným bych si na "vyšetřovně" asi "popovídal".
Taky nevim, kde jste přišli k tomu, že vyhazovač musí mít nutně 2 metry a nejlip metrak. Tady s Johanem 8) plně souhlasím a dokonce toho kluka znám....řada technik se totiž dělá lépe menším lidem (nižší těžiště, hbitější) než svalovcům. Tím ovšem nechci tvrdit, že neexistuje korba, která Vám neukopne hlavu a neudělá třeba provaz...
Přeberte si to, jak chcete...
S pozdravem Taiwi :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

 

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 6:19

Ušlý zisk se platí v případě,že si na Tobě někdo hojí ego(ne vždy sis to zavinil sám,často má ochranka chuť buzerovat kohokoliv-což je špatně)....musíš ovšem prokázat,že jsi opravdu o nějaký zisk přišel.Je to složitější,samozřejmě....a řeší se to přes soud.....nicméně,ano,úplně nejjednodušší je,když s úsměvem ukážeš tašku,oni se kouknou a je klid-samozřejmě,pokud jsi "čistý".

O té agresivitě...mnohdy to eskaluje samotné vystupování člena ostrahy,který by měl jednat v klidu a ve vší slušnosti a ne na člověka nastoupit jako pes,který týden nežral.Myslím ale,že oba víme,o čem to je......o čem se tu bavíme.:wink: V podstatě s Tebou jinak souhlasím.

K tomu "popovídání".......ale to snad ne....?!Přesně o tomhle to není.....!!!! :!:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 7:29

Taiwi: je to bizarní, ale po světě chodí lidi, kteří se odmítají podrobit protiprávnímu jednání i v případě, že jim (většinou dle názoru ostatních) nemůže nijak vadit. Takoví jedinci pak odmítají ponižující prohlídky osobních věcí, požadované nikoliv snad příslušníkem ostrahy, ale většinou už pokladní(m), a to určitě ne vždy na základě toho, co ukázala kamera (to se řeší v zákulisí, nikoliv prohlídkou tašky). Tihle "problémoví zákazníci" pak opravdu trvají buďto na volném odchodu nebo na přivolání PČR - z tvého pohledu prostě nepochopitelní potížisté - kdyby neprudili a stáhli trenky, nemuseli posrat den sobě i ochrance, že?
Jistěže má každý subjekt právo chránit se před zloději, jen to (bohužel pro tebe) musí dělat zákonným způsobem. A "zkušený detektiv, schopný poznat potenciálního detektiva"? Jistě, těch je každá ochranka plná.

Pár citátu namátkou:
"potrebujete si dokazovat svoje ego tim, ze prostě odmítnete"
"Gerojský postoj"
"jste si to zavinili sami"
"s dotyčným bych si na "vyšetřovně" asi "popovídal""
"mám již vyšší postaveni v ramci obchodu"
Nechci tu prudit - jak sám píšeš, každý si to jistě přebere sám. Jen bych považoval za férové, abys alespoň naznačil, kde děláš. Chodím nakupovat s celou rodinou a rád bych alespoň své děti ušetřil dialogu s "výše postaveným" na vyšetřovně.

graver
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod S474N » úte 08. lis, 2005 7:56

Precetl jsem si prispevek od uzivatele taiwi a opravdu netusim, jestli se mam smat a nebo brecet. To myslis jako vazne? Nejenom, ze tu uvadis naproste dezinformace, navic tu jeste vyhrozujes a honis si to ego sam. Takze si to vezmeme pekne poporadku:

- dle informaci, ktere si zde podal se mohu opravnene domnivat, ze jsi jeden z tech "detektivu" ala Colombo, nejspise v Intersparu ci podobnem obchode, kteri si na tamni pude navic tezce honi ego a hraji si na prislusniky PCR (viz. to tvoje zbozne prani, abys mel jeste i vice pravomoci).

- pokud odmitnu osobni prohlidku, respektive predlozeni tasky/obsahu kapes, tak nemuzes nic delat, i kdyby ses na hlavu stavel, skakal do stropu a odrazel ses usima. A to moc dobre vis a pokud nevis, tak si precti neco o omezovani osobni svobody. Rozhodne nikoho nemuzes nikam tahat, to bys taky mohl narazit. Tudiz, vsechno je to v rovine dobrovolnosti.

- symbol preskrtnute zbrane, svete div se, neznamena, ze tam nesmis vnaset zbran, ale ze ji tam nemas pouzivat - analogie s mobilem a dalsimi (nebo ty snad odkladas ci vyhazujes mobil, kdyz vstupujes?). Navic tato cedulka je naprosto informativni a pro cloveka nema zadny zavazny charakter.

- k tve poznamce o "zakonu na noseni zbrane" - takovy zakon, ac sam jiz nekolikalety vlastnik zbrane, neznam. Takze bud konkretni, rad bych si to precetl.

- pokud jsi alergicky na zbrane, tak doporucuji navstivit alergologa v miste tveho trvaleho bydliste a nechat se vysetrit, pripadne navstivit lekarnu a zkusit pripravky typu Zyrtec/Zodac ci podobne medikamenty. Verim, ze ti tyto antihistaminika budou napomocny ve zmirneni priznaku tve alergie.

- to co jsem psal plati - stalo se to jednomu velmi dobremu priteli necele 2 mesice zpatky ve Zlicine. "Ochranka" zmizela ani nestacil rict svec.

- Přiznám se, že bych měl velké problémy se udržet a s dotyčným bych si na "vyšetřovně" asi "popovídal". - doufam, ze brzo narazis a nekdo si popovida s tebou. Mimochodem, uz vidim, jak si "popovidavas" s nekym, kdo je evidentne ozbrojen strelnou zbrani. To by ses taky mohl zahy divat do vyvrtu hlavne zepredu.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 371
Registrován: úte 06. zář, 2005 23:00

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 8:03

Ono jde o to,že kolikrát jde fakt o "prd".....když přijde slušně,tu tašku mu ukážu a půjdu dál......nastoupí-li z pozice síly a agresivně,popovídáme si jinak a déle.....nemám potřebu sehrávat scénu kvůli každý blbosti.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Toman » úte 08. lis, 2005 9:15

Nedá mi to a také musím zareagovat.
Rozhodne to co tu prezentuje taiwi neni bezna praxe ve vsech obchodech.

Pracoval jsem poměrně dlouho v Shopping parku na Zličíně a je to tak
měsíc co jsem viděl ze záznamu jak tři vožralci kradli v Tescu chlast. Jednoho chytli za kasama a dalsi kamosi zacali byt hodne agresivni. Snazili se 2x prohodit nákupní vozik sklem (neprosel, ale skla musela byt vymenena) a pak jeste hasicak (taky neprosel).

Kdyz ochranka videla jak jsou zmagoreni stahla se, zcela spravne, a nechala je jit. Jelikoz zdravi personalu a zakazniku jsou na prvnim miste a tem lidem z ochranky to za tech par supu nestoji a zpravidla po nich nikdo zadne Norris-akce nechce. Ovsem vse bylo natoceno a kdyz se ten hosik co zustal dozvedel ze zacvaka 60 000 poslusne policii vyzvonil jmena svych kumpanu.

I takto lze veci resit. Nez jen primymi konfrontacemi. A proti zbrani? To se bude v obchodaku vrhat jen securitak-magor-sebevrah
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1852
Registrován: čtv 10. úno, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 11:17

Jendis: máš úplnou pravdu, pokud skutečně dokážeš, že člen ochranky byl agresivní a chtěl po Tobě něco, na co neměl nárok a Ty budeš trvat na příchodu policie a nějaké prašule Ti utečou, pak bys to mohl požadovat. Nicméně je to u soudu slovo proti slovu, složitěé dokazování, naše soudy moc rychlostí nevynikají a skutečně bude asi nejlepší tu tažku ukázat a myslet si o dotyčném svoje.....
Ad. "popovídání" - moje tělesná konstrukce (173cm, 75kg) mi nedovoluje mlátit lidi na potkání, takže by asi došlo jen k ostřejší výměně názorů. Nic jiného jsem tím nemyslel. Jak jsem již napsal, skutečně by mi velmi vadilo, kdyby se někdo oháněl na obchodě zbraní.
Jinak se s Tebou ve všem souhlasím.....

Anonymní Graver: neřekl jsem, že to jsou potížisté. Pokud máš pocit že tu tašku ukazovat nebudeš, tak ji prostě neukazuj. Ovšem je docela možné, že maníka z ochranky ještě víc nas... (jsou tam i labilnější jedinci). Pokud jsi nad věcí a nekradeš, tak by to neměl být problém. A ještě něco, pokud mají ti lidé podezření, že jsi něco ukradl, pak Tě bohužel nemůžou z obchodu pustit. To se na mne nezlob ale snad to uznáš sám. Nevím jaké máš zkušenosti z policií Čr, ale kolikrát je lepší poslechnout policistu, i když si o tom myslíš svoje. Pokud se začneš hádat etc. pak si tu situaci jenom komplikuješ.......A s ochrankou je to podobné...ne-li horší, protože policisté rozhodně propracovanější systém IQ testů než bezpečnostní agentury (vím o čem mluvím). Takže je lepší poslechnout a myslet si o plešounovi svoje.
Další věc - prosím Tě, rozlišuj pojmy detektiv a ochranka. Jsou to dva docela odlišné pojmy. Náplní ochranky není většinou tajně sledovat nakupujícho ale demostrovat sílu a odradit tím potenionálního "potížistu" jak píšeš nebo jednoduše rovnat konflikty. ®e se to dnes míchá, je druhá věc a je to rozhodně špatně....
Chápu, že s Tvým negativistickým postojem vůči ochrankám asi těžko něco udělám. Díkybohu jsou v této branži i slušní lidé...a ne "egoističtí nabušenci" . Tak snad jsem Tě aspoň trochu potěšil...
V rámci férovosti Ti rád naznačím, že "mám vyšší postavení" (nebudu zde předvádět nic na téma osobní exhibice :D , podléhám pouze řediteli obchodního domu - to by snad mohlo stačit) a pracuji v jednom nejmenovaném obchodním domě kdesi na Moravě. U bezpečnostní agentury nedělám ani nehodlám (svůj názor na tyto firmy nebudu radši publikovat), nicméně se o tuto oblast zajímám z profesionálního hlediska a z pozice, ve které jsem a budu. Svoje ego si na dětech dokazovat nebudu ani nemusím....úplně mi k tomu stačí adrenalinový sport a agresivní jedinci.
Co se citací níže vypsaných týče, přiznávám, že jsem byl včera po některých příspěvcích trošku v "ráži". Divil by ses, čeho je "ctihodný občan a nakupující" schopen.......a docela bych uvítal, aby si to někteří z Vás zažili.....možná by se pak chovali tak jak se patří a detektivove a ochranky by z obchodu mohly vesele zmizet.....i pro Vaše blaho i pro moje.
Jak říkám, je to jen o lidech a na vola narazíš všude....i v ochrance :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 12:12

Jestli tomu správně rozumím, tak výše uvedené je taky made by Taiwi. Tedy:
"Pokud máš pocit že tu tašku ukazovat nebudeš, tak ji prostě neukazuj. Ovšem je docela možné, že maníka z ochranky ještě víc nas... (jsou tam i labilnější jedinci)"
Takže raději jim neodporovat, protože jsou to magoři. To nezasluhuje komentář.
"kolikrát je lepší poslechnout policistu"
Ano, přinejmenším takového, který má (podobně, jako někteří "ochráncové" v marketech) mentalitu ruzyňského taxikáře. A to je právě to, o čem tu diskutujeme.
"policisté rozhodně propracovanější systém IQ testů než bezpečnostní agentury"
To tedy sakra doufám, když to tady čtu.
"s Tvým negativistickým postojem vůči ochrankám"
To se nesmíš divit - kdo už narazil, ví svoje. Kdo myslíš, že může za to ošklivé a nespravedlivé rčení "krade jako cikán" - ten, kdo ho používá? A mimochodem, můj "negativistický postoj" se netýká ochranek plošně, to snad pochopíš, ne?
"mám vyšší postavení"
Budiž ti přáno. Jen jsem se snažil naznačit, že někdo s vyšším postavením by neměl psát o "rozmluvách ve vyšetřovně" ani žertem a ani v případě, že s tím souhlasí. Pokud má někdo na manažerském postu takové názory, pak se nedivím, že to ochrankám prochází...
"kdesi na Moravě"
Já jsem z Brna - řekni, že to není v Brně, prosím.
"Divil by ses, čeho je "ctihodný občan a nakupující" schopen"
Nedivil. Vím to. Z druhé strany.
"na vola narazíš všude....i v ochrance"
Hluboká pravda. Problém je jen v tom, že v ochrance je to větší průser.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod graver » úte 08. lis, 2005 12:14

Tak teď jsem se zapomněl podepsat zase já, tak jsem se raději přihlásil :)
Výše uvedený post je můj, sorry.
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 12:27

Tohle už sklouzává spíše do psychických problémů a nevyrovnanosti těch či oněch jednotlivců...... :wink: Shodneme se,myslím,na tom,že pokud člověk jedná v klidu(na obouch stranách),dá se vše vysvětlit a třeba i přejít.Nikdo není neomylný a občas se nějaké faux-paux stane.....pak není problém se omluvit za nepříjemnosti a je to...klídek,profesionalita..... :wink: :!: :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod S474N » úte 08. lis, 2005 12:32

Takze opetovne rekapitulace. Sice me uz Taiwi psal na ICQ a "vysvetloval" me to, nicmene to dam i sem:

- A ještě něco, pokud mají ti lidé podezření, že jsi něco ukradl, pak Tě bohužel nemůžou z obchodu pustit. - ano, nechtit me pustit muzou, ale je to protizakonne.

- Díkybohu jsou v této branži i slušní lidé...a ne "egoističtí nabušenci" . - no nevim, ja se tedy spise setkal s mladiky a duchodci rachiticke postavy, nez nejakymi nabusenci.

- Co se citací níže vypsaných týče, přiznávám, že jsem byl včera po některých příspěvcích trošku v "ráži". - take jsem si vsiml, ze kolikrat rychleji pises, nez premyslis. A to same jsem ti psal i na ICQ.

Graver: mas stesti, je to Olomouc
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 371
Registrován: úte 06. zář, 2005 23:00

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 12:47

-- Chtěl jsem napsat příspěvek do tohoto threadu, ale napřed se musím naučit slušně mluvit --
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 12:59

Toman : ano, každý obchodní dům má svoje interní směrnice, svoje postupy...některý to má vychytanější někdo ne.

Chápu, že za 50kč na hodinu asi těžko bude riskovat zranění a nejspíš zdrhne, i když je to člen ochranky. záleží na případu.....U nás se muselo na jednoho zfetovaného dvoumetrového Rusáka vyvolat asi dalších 10-15 chlapů s personálu.....ale nikoho nepouštíme.

"Jelikoz zdravi personalu a zakazniku jsou na prvnim miste a tem lidem z ochranky to za tech par supu nestoji a zpravidla po nich nikdo zadne Norris-akce nechce" - Samozřejmě, co když ovšem někdo začne ohrožovat personál??? by jste taky před těma třema zdrhli?!

Spousta věcí se dá řešit bez násilí, ovšem ne vždy to jde...Nechci po nikom, aby se vrhal do střel....v praxi by ovšem sekuriťák měl vyhodnotit stupen hrozby a "odkllidit" personál a zákazníky, aby nedošlo k jejich ohrožení...někde funguje styčný důstojník, který poté informuje Policii ČR a věc se předává státním orgánům.....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod graver » úte 08. lis, 2005 13:23

volkswagen píše:Ten taiwi je ***

Neřekl bych. Prostě to vidí ze své stránky, není ochoten se na to dívat jinak a dokud se sám nestane obětí takového přístupu, asi to nepochopí. Jendisovo řešení "klídek,profesionalita" je samozřejmě jedině správné - až na takovou situaci někde narazíte, dejte vědět. Většinou jsou bohužel na jedné straně zakomplexovaní uhrovatí mrťafové s IQ sešívačky nebo bývalí členové Lidových milicí s kardiostimulátorem a na druhé straně zákazník, který nechápe, proč by měl být klidný a profesionální v situaci, kdy klidný a profesionální není ten, kdo to má v popisu práce.

Stačilo.
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 13:29

S474N píše:- A ještě něco, pokud mají ti lidé podezření, že jsi něco ukradl, pak Tě bohužel nemůžou z obchodu pustit. - ano, nechtit me pustit muzou, ale je to protizakonne.

-


No,při podezření ze spáchání trestného činu je možno zadržet někoho na dobu nezbytně nutnou-tzn.do příjezdu Policie ČR.....:wink:

Přijde mi,že už je tu u Tebe hlavně otázkou ega,bez urážky.Za každou cenu se snažíš dokázat pochybnost takového a makového jednání....nikdy to(víceméně) nejde udělat tak,aby to bylo právně neprůstřelné...a hlavně,nevím,jak Vy ostatní,ale já se s někým(když mi to za to nestojí) fakt hádat nebudu....klidně mu tu kabelu ukážu a je to....několikrát se mi to už stalo a vždycky se ten dotyčný choval slušně....jen jednou byl arogantní a nastoupil na mne jako na hledaného teroristu,ale po upozornění na chování a zavolání si manažera obchodu se to vyřešilo a byl klid.Podotýkám,že ani jednou jsem nekradl..... 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 13:35

4Graver-třeba v Jihlavě je to celkem normální,že vše probíhá v klidu...víc problémů dělají "potrefené husy"...zákazníci chycení při činu.....alespoň,co vím a co jsem viděl.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 13:35

Grave: ano, ano a ještě jednou ano....je to o mentalitě lidi, ale co po nich chceš za výkony za 40-50 kč na hodinu. Jak říká můj přítel a velitel u jedné bezp. agenury: u nás je každý průměr vyjímka. myslím, že to je bez komentáře....
Pokud máš problémy s některými členy ochranek, není nic jednoduššího, než podat stížnost na ředitele obchodního domu..nebo si ho nechat zavolat...máš na to právo...
Rozmluvu jsem rozepsal - nemyslel jsem tím žádné mlácení, uznáš ze na moji pozici by to bylo hodně smutné. Ale asi jsem to psát neměl....to uznávám. Radost ti snad udělá, že mám i jiné úkoly.....co se obchodního domu týče. Říkám, pokud nejsi spokojen s jednáním agentury...obrať se na ředitele a myslím to opravdu vážně. Možná jsem trošku průraznější člověk ale s lidma jednám fér a ještě si nikdo nestěžoval. Ovšem jsou lidé, kteří si takovéto jednání nezaslouží......a na ty se musí trošku jinak.
V Brně to není..... :lol:
Tak snad máme jasno.....
Jendis: tak by to mělo fungovat. Klidným jednáním se to řeší mnohem rychleji .....a omluva je na míste pokaždé.
Co se popovídání týče, skutečně by šlo jen o tu zbran. Nevím, jak by se Vám to libilo, kdyby na Vás mířil pistoli (ale to už jsme probírali s S474N). Psychologický rozbor mé osoby nechám na jiných.....nicméně všechny psychotesty jsem zatím složil úspěšně ...jen pro informaci.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod Anonymní » úte 08. lis, 2005 13:49

Tak znovu napsal jsem že je to *** a stojím si za tím - je to můj názor stejně jako on má svůj názor.-- osobní útoky tady tolerovat nebudu...příště už mažu celej příspěvek bez varování .Jendis--


Pro Tvou informaci složil jsem psychotesty také a kupodivu jsem se stal i majitelem zbrojního průkazu a několika málo zbraní. Ozbrojen nechodím. Jenom občas. Nicméně přístup členů ochranek a různých těch detektivů znám a byl jsem již několikrát terčem jejich "honění ega". Bohužel se to nestalo na jednom a tom samém místě - v různých obchodech a v různých místech. Dostal jsem se do situace kdy přítelkyni šacovali kabelku poměrně neurvalým způsobem a následně se odmítli omluvit se slovy že jsme stejně neměli vozejk tak co. To předznamenalo další.
MMCH sám MOC dobře víš, milý Taiwi že ochranka v supermarketech je HLAVNĚ kvůli pojišťovně. To jejich kovbojování je přinejlepším směšné. Všem vřele doporučuju jediné - jsou dobří tak na to zeptat se kde je výkup lahví. Jinak IGNOROVAT - ne na ně startovat či něco podobného ale IGNOROVAT. Sice si člověk vyslouží do zad pár nadávek ale co bych se s nima hádal nebo dokonce pral...
A manýry se zavíráním lidí do "vyšetřovny"??? Co chceš proboha vyšetřovat? Jaký máš mandát na to abys někoho někam zavíral? O čem si s kým chceš povídat? Když si chceš honit TAKHLE ego tak běž pracovat k policii... A nebo ještě lépe k městské policii - to jsou přesně typy tohohle ražení - prudit třeba kvůli parkování a když dojde do tuhýho tak utečou - jako když mí kolegové dostávali minulý týden namláceno jenom tak od nějakých přiblblých fanoušků v baru... Slavná MP se podívala a UTEKLA...
Tož asi tak....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 8403
Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00

Příspěvekod S474N » úte 08. lis, 2005 13:50

Jendis píše:No,při podezření ze spáchání trestného činu je možno zadržet někoho na dobu nezbytně nutnou-tzn.do příjezdu Policie ČR.....:wink:

Na trestny cin bys tam toho musel ukrast hodne, nemyslis?

Jendis píše:Přijde mi,že už je tu u Tebe hlavně otázkou ega,bez urážky.Za každou cenu se snažíš dokázat pochybnost takového a makového jednání....nikdy to(víceméně) nejde udělat tak,aby to bylo právně neprůstřelné...a hlavně,nevím,jak Vy ostatní,ale já se s někým(když mi to za to nestojí) fakt hádat nebudu....klidně mu tu kabelu ukážu a je to....několikrát se mi to už stalo a vždycky se ten dotyčný choval slušně....jen jednou byl arogantní a nastoupil na mne jako na hledaného teroristu,ale po upozornění na chování a zavolání si manažera obchodu se to vyřešilo a byl klid.Podotýkám,že ani jednou jsem nekradl..... 8)

Nejde o moje ego. Jde o to, ze jisty clovek se tu snazi mystifikovat lidi tim, ze se maji chovat k ochrankam predposrane a ve vsem jim vyhovet. Jenom uvadim informace na pravou miru.

Ja bych se samozrejme taky nehadal, ale na druhou stranu bych rad vedel, jake "duvodne" podezreni maji a rozhodne bych nechodil do nejake vyslicharny.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 371
Registrován: úte 06. zář, 2005 23:00

Příspěvekod Jendis » úte 08. lis, 2005 14:04

Na trestný čin stačí poměrně málo,by ses divil...nad 5000 Kč.
Ale to už slovíčkaříme.Však víš,jak to myslím...8)

Ke zbytku..mně ani nepřijde,že by něco takovýho psal....ale asi čteme každej nějak jinak...respektivě si jeho příspěvky každej jinak překládáme.Ono jde asi taky o nátury lidí...co za čím kdo z nás vidí :wink:

Samozřejmě,se zbytkem(otázka na důvod a nechození někam "jinam") souhlasím...to nemám výhrad. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

PředchozíDalší

Zpět na armádní a combat systémy...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků