®e by jsme Andromedě pomohli doladit jeho "styl" jo?Makoto píše:A je to tu zase...pouze kritika a urazky. Co zkusit napsat, jak by to MELO fungovat? V opacnem pripade tohle forum postrada smysl....tedy pokud nekoho nebavi cist stale ty same kecy jak je vsechno spatne....Jestli to bude takhle pokracovat, jdu odsud, tohle neni diskuse, ale tupe lyncovani...zadna pridana hodnota![]()
Napiste, jak byste na dane utoky reagovali vy!

Tak jo, co si myslím o části jedna, část bloky, bloky proti noži. Myslím, že s gumovou kudličkou to funguje perfektně, ale zkusil si Andromeda jen ten pocit, když útočník má skutečný ostrý nůž? Protože nevěřím tomu, že např. při bodu zespodu by se odvážil skutečnou kudlu takhle chytat ... a když jsem viděl tu ručičku jak drát do betonu jak blokuje to obloukové bodnutí, přitom tělo zůstává v dráze bodnutí, chodil mi mráz po zádech ... tedy já si myslím, že pokud už je útok nožem tak okatý, že je jasný směr a cíl, nestačí přece vše postavit na jednom bloku, musím se především dostat z dráhy útoku. Ale asi tohle nemá moc cenu řešit, bo neznám přesně policejní statistiky, ale moc takových útočníků co rovnou chcou ženu bodnout nebude. Makoto a spol. jde na to myslím chytře, zjistili si jaké jsou nejčastější typy útoku a útočníků a především na ty se snaží ženy připravit. Protože vždy je to o pravděpodobnosti. Na co je ženě sebeobrana proti kopu, když asi jen magor k ní přijde a kopne ji do břicha, neříkám, že se to nemůže stát, ale je to málo pravděpodobné a u těhle rychlokurzů, je třeba se zaměřit na to co může potkat každou ženu.