Ešte k tomu nožu. v krav mage, ktoru robim je ohananie sa stolickou druha najpouzivanejsia technika. prvou je utek to nie je problem, ze to nebolo fer...hlavne, aby sa ti nic nestalo...
Co je to za blbost, ze by to nebylo fer?! Neznam okolnosti, ale kdyz na tebe nekdo vytahne britvu a utoci, tak se snad branis, jak te okamzite napadne a vyuzijes temer "cokoliv", co je zrovna "po ruce". Fer by mi neprislo jedine kdybys ho okamzite zastrelil bez vyuziti jinych moznosti.
M.
Kdyby ho zastřeilil nebylo by to fér a co je fér nechat se pobodat a riskovat svůj život jen proto abych uchránil útočníka?
Jestli už jsi takový bojovník, že když tě někdo napadne nožem tak máš ještě čas přemýšlet nad "vyuziti jinych moznosti" tak beru vše zpět. Když tě někdo napadne nožem tak je to boj o život a skutečně obdivuju takového člověka co má ještě při tom čas přemýšlet.
Čas jsem měl...dotyčnej byl vzteky bez sebe....dobrý pro mne Ale úniku bohužel nebylo...byl jsem na té akci pracovně a okolo bylo moc lidí.Hlavně,že to dopadlo tak jak dopadlo.
Tak dobrej bojovník ještě nejsem,hrálo tam určitě svou roli i štěstí... Zajímavé ale je,že čím víc trénuju,tím větší štěstí mám
A k té okamžité obraně....dneska bohužel musíš i za těchto okolností kalkulovat a dodržovat zákony(paragraf 13,14)...v tomhle státě to tak je.
A kdybych ho tou stoličkou nakrmil,byl by z toho velký problém a za to mi to nestálo....
Fér to nebylo,protože jak už jsem psal,on byl vytočenej a nepřemýšlel.Já byl klidnej(relativně)
s tou pistolí - když by ho nebylo fér zastřelit, a já teda myslím, že bylo (když na vás někdo vytáhne nůž, tak prostě to riziko, že máte něco o stupeň razantnějšího, dobrovolně přijímá...), bylo by fér třeba ho střelit do kolena nebo tak .)?
a prostě ať děláte jakékoli BU, při jakékoli situaci, kdy se musíte razantně bránit - V®DYCKY je lepší mít známé na policii .))
Použití střelné zbraně s sebou vždy přináší spoustu komplikací,radši bych to nerozebíral.Nehledě na to,že ne každý je odhodlaný střelnou zbraň použít.Osobně zastávám názor,že POKUD už zbraň vytáhnu,tak ne proto,abych zranil Chválabohu se mi to zatím nestalo a doufám,že k tomu NIKDY nebudu nucen Pojďme se zase radši bavit o bojových uměních........
Já to myslel jinak,než jsi pochopil(uznávám,blbě jsem to napsal).Já beru střelnou zbraň jako FATÁLNÍ prostředek Proto se do takové situace NIKDY nechci dostat
Břitva na gumičce je řeznovrhací zbraň(pěkně ostrá)....Pokud se s tím umí,nakrájí Tě jako salám.....hnus největší.
Vyjmenovali jste tu peknou radku prostredku pro zlikvidovani a taky moznost se jim ubranit, ale co takhle mala sada VRHACICH NOZU ? Videl jsem je v akci a zazit to bych nechtel ..