Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Xaltotun vs. Roza

Příspěvekod Sai » čtv 09. úno, 2006 21:17

tak co synci? :lol: neska měl být ten fight.. nemýlím-li se..

tak jak to dopadlo? dorazil vůbec evropský demokrat? :lol:

jaké byly pravidla a tekla vůbec krev? :twisted:
Naposledy upravil Sai dne čtv 09. úno, 2006 21:30, celkově upraveno 1
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 308
Registrován: pon 04. dub, 2005 23:00
Bydliště: Ostrava

 

Příspěvekod Zigi » čtv 09. úno, 2006 21:18

jojo, taky čekám... :wink:
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 90
Registrován: ned 29. led, 2006 0:00
Bydliště: Ostrava

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » čtv 09. úno, 2006 23:01

Sel jsem se tam teprve domluvit, co vlastne bude dal a vzit podpis od Rozy na jisty pokus, kdyby neco fakt chtel. Kazdopadne se si - fu Rzounkovi tady jak jsem slibil omlouvam, ze jsem ho s panem Pavelou oznacil za cinskeho agenta ci ze maji rudou knizku..

Vyjadroval jsem se k tomu opravdu unahlene, protoze k danym tvrzenim jsem nemel zadne dostatecne dukazy, jen slo o narazky, ktere jsem delal jako reakci na jejich obhajovani soucasne Ciny(rozhodne mi to neprislo jako duvod k absolutni rvace). I k tomu, ze by pan Pavela vozil do CR letaky z CLR (Pavelovo obhajovani vstupu komunistickych vojsk do Tibetu vykladat jako nejskvelejsi pokrok, jakeho se Tibetanum dostalo mne opravdu nastvalo), jak jsem naznacil Faktovi v reakci na Pavelu...(Z me strany se jednalo o nepodlozene vtipkovani).


NYNI K SAMOTNE NASTEVE jako reakci na vyzvu k souboji - JAK JE JASNE Z FORA DAVID SEJNA NA CINSKA BOJOVA UMENI - Sel jsem tam domluvit nejprve podminky a vzit si Rozuv podpis, vyvinulo se to vsak bohuzel jinak k pouziti sebeobrany:

Jak se pozdeji vyjadril kamarad, se kterym jsem tam sel, vstoupili jsme do kruhu nepratelsky naladenych - negativnich sil a opet z nej vysli - vcelku. A tedy ukol, ktery jsme si dali - navstivit skolu si - fu Rzounka a potkat se s jeho sampionem Rozou byl splnen (kontakt byl navazan - i kdyz vlezt tam byl hazard, coz si uvedomuji o to vic ted, kdyz pisu tyto radky a ze to dobre dopadlo je myslim kvuli tomu, ze sily tibetskych bonu, kvuli kterym jsem se s nima pohadal , ktere nas myslim obklopovaly s kamosem, nas ucinily dostatecne odolnymi k dostani se ven).

Vsem doporucuji, nikdy nepristoupit jen tak na vyzvu a jit nekam do druhe skoly se treba jen o necem domluvit, s jejimz zakem se mate utkat a ktera je k Vam navic (kdyz jste rikal, ze jejich si - fu ma v oblibe soucasnou Cinu a jejich system) nepratelsky naladena. Bylo to nejen fyzicke, ale predevsim psychicke cviceni, ktere uz bych nikdy znovu nedelal. Navic vydat se tam sam ci jen s jednim kamosem - teprve nyni jsem pochopil, co je to vyraz strcit hlavu do jamy lvove...


TAKZE: 16:15 stojim pred Legerovou 34 (skolou si - fu Rzounka) a vidim zavrenou branu bez kliky a spoustu zvonku lidi, jejichz jmena nemaji s WT evidentne nic spolecneho (mistni obyvatele domu). Mackam tedy 2 nepopsane zvonky a par minut cekam, nic se nedeje. Kamarad podrobne zkouma dalsi nepopsane a rika, ze na jednom jsou zbytky neceho, co by mohl byt napis Wing-tsun. Mackame tedy a hned se ozyva zvonek, otevirajici vstupni vrata. Prochazime branou a jdeme do dvora, kde ma byt skola. Pri pohledu na dvere skoly v patre nad schody je mi jasne, ze me predstavy, se kterymi do skoly jdu - ze zkusime s Rozou zjistit, jak silne je nase odhodlani mlatit se kvuli recem na netu, vzit ten podpis a kdyz jich tam bude moc, dvermi uteci, byly prilis naivni. Na dverich je mriz, kterou otvira typ vyhazovac - ptam se - znas Rozu? A rikam si, ze temahle mrizema se ven jen tak nedostanu - a doufam, ze ve skole neni moc dalsich bojovniku (protoze ac je i kamos mazak, zacina nejak divne mrkat).

Typ u vchodu rika, ze Roza jiz ceka a prochazim tedy mrizi a dverma za nima, ktera chce typ vyhazovac ve dverich hned zamknout, zatimco kamos je jeste venku. To uz je na mne moc, zastavuju se u dveri, aby je nezavirali a rikam, ze alespon bez 2 cloveka dovnitr jen tak nejdu (prede mnou je telocvicna a ja se blahove domnivam, ze v ni se nase pomerovani s Rozou odehraje). Diskutuji tedy zatimco mi rikaji, ze nikdo 2 domluven nebyl a ze mam jit dovnitr sam (jsem si jist, ze z te zamrizovane cely bych se jen tak nedostal, kdyz navic zacinaji z temne chodby vzadu vychazet dalsi zaci ci kdo - na videu vetsinou ve zlutych habitech). Po chvili prichazi si - fu Rzounek, diva se na kamose - ja lituji, ze jsem jich nevzal aspon 7 a rika, OK jednoho muzem navic pustit. To mne ovsem prilis neuklidnuje. Jdu dal..

V prvni telocvicne, kde jsem doufal, ze kdyz dojde k nejhorsimu, nepusti nas ven a vypukne to, se vsak nase pomerovani nekona, vedou nas do druhe jeste vice vzadu a za dalsimi dvermi, kde jsou dalsi zaci ci kdo. Jsem si jist, ze je prusvih a velmi mne zajima, jak se dostanu v pripade trosku vetsi eskalace napeti ven z tohoto nekde vzadu za domy hodne izolovaneho mista.

Chci po Rozovi kapku krve k podpisu dokumentu o souboji, aby nebyla prilis postizena nase karma, jak jsem rikal drive v odpovedi na Rozovu vyzvu, ktery by se odehral za nejaky cas (navic mi v utery zavolali, ze mam jit ve ctvrtek (dnes) v 19:30 s lidmi jako Zielinec z vedeni SNK - ED na jednani. Si-fu Rzounek rika, ze podpis dokumentu o souboji kapkou je nesmysl, ze je treba se bit. Zaujimam tedy streh a doufam, ze situaci nejak uklidnim, abych to zvladl ve stavu, v jakem se muzu na te schuzi vecer ci na dalsich jednanich pristi dny ukazat. Roza mne ovsem nenechava na pochybach, ze jeho vztek na me narazky je dostatecny, aby mi rozbil hubu a ja musim vykryvat prvni bocni kopy a proslapy. Dodrzuji WT streh, kryji a cekam, ze jeho nadseni pro bitvu a mlaceni se kvuli slovum, za ktere nam nikdo nic neda a z ceho muzou byt jen problemy vyprcha..Nedeje se tak a Roza pridava primy kop, pak neco jako joko - geri a nejake haky. Kryji a snazim se drzet vse pod kontrolou. Si - fu Rozounkovi jasne vysvetluji, ze proti nemu ani jejich stylu (navic ucil li Milu Jedlicku i Drdlu musi byt v kung - fu dobry), nic nemam.

Jen jsem reagoval nelibe na jejich vychvalovani soucasne Ciny (ktere neverim) a ze Pavela rika, ze je v Tibetu lip, kdyz jim Cinani znicili feudalismus. (Vse by melo byt nahrano a bude po zpracovani do PC podoby bude dan doufam odkaz).

Pak jsem jeste pridal nekolik slov, ze jejich fascinace soucasnym cinskym zrizenim mi pripada, jako kdyz u nas byli lide v roce 48 fascinovani komunismem.. Ale to uz mne kamarad tahal za rameno, at drzim radeji hubu, protoze se na mne vsichni divali nejak agresivneji, priblizovali se a meli obliceje vylozene utocne naladene (nekteri zaci napinali kolem svaly, jako by mne chteli srazit i oni). Takze se radeji presunujeme pomalymi kroky k vychodu a na zastavce si rikame, ze jestli jsme tam sli jako zkousku nasi psychicke a fyzicke odolnosti a kondice, priste uz se budem pekne drzet, aby jeden z nas nepokousel tygry v jejich doupeti.

Na skolu si - fu Rzounka i na jeho osobu (o ktere jsem slysel z dejin ceskeho kung - fu jako o dobrem mistru a myslim, ze jiste dobry bude a dost toho umi) jsem se chtel podivat uz davno. Ze se mi to povedlo az za takovychto dost silenych okolnosti je fakt zazitek, na ktery jen tak nezapomenu.


VIDEO SEM BUDE DANO, AZ MI HO DAJI - Podle mne tam jde jen o z me strany jen o klasicke kryti technik, kdyz jsem zjistil, ze podpis ci jednani nebude a hned se musel branit:




:twisted:
Naposledy upravil Xaltotun dne pát 17. úno, 2006 22:36, celkově upraveno 10
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 15. pro, 2005 0:00

Příspěvekod Rimmer » pát 10. úno, 2006 0:11

já můžu potvrdit, že na sobě Xaltotun neměl ani škrábanec!vidél sem ho cca v 17:15.
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 303
Registrován: pát 16. pro, 2005 0:00
Bydliště: Praha 11

Příspěvekod player » pát 10. úno, 2006 0:23

Tak kdy bude to video?:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod Rimmer » pát 10. úno, 2006 0:35

player píše:Tak kdy bude to video?:)
se zeptej rzounka nebo rozy:) taky sem zvědavej:)
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 303
Registrován: pát 16. pro, 2005 0:00
Bydliště: Praha 11

Příspěvekod raduz » pát 10. úno, 2006 7:16

kde si Roza? Ako to vidi druha strana?
Xaltotun: ak je to pravda - :twisted: , mas guraz.....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 555
Registrován: čtv 18. lis, 2004 0:00
Bydliště: NMnV

Příspěvekod Toman » pát 10. úno, 2006 7:17

Ukropcany: To si myslim take.

Ale byl by na miste komentar Xaltotunova oponenta
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1852
Registrován: čtv 10. úno, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod irzounek » pát 10. úno, 2006 8:32

Xaltotune (Marku) !
Nezklamal jsi. Presne o tomhle jsem mluvil. Jsi prekrucovac...
Nechci komentovat tvoje zvasty, opravdu jsem presvedceny, ze jsi vazne nemocny a potrebujes pomoc (staci si precist Tvuj komentar).
Zde citace (jen pro predstavu v jakem duchu to probihalo) Xaltotuna pote co zacal fnukat :

Xaltotun :"...ty jsi me uhodil !"
Roza : "Coze?"
Xaltotun : "ty me uplne normalne mlatis!"
Roza : "A co jsi cekal?"

Nekdy pristi tyden budeme u mne ve skole cely tvuj vystup "perfektne zladnute Blitzdefence" vsem zajemcum poustet na videu. Omlouvam se, na net to davat nechci, deset minut vymluv, fnukani a hysterickych zachvatu mi za tu praci nestoji. Kdo pristi tyden uvidi, muze sam referovat.

Zminoval ses Xaltotune o Tvem kamaradovi. Presna citace jeho vyroku zni : "Drz uz hubu, keca se u piva ne v ringu."

Jsi ZBABELEC kdyz nemas koule napsat jak to bylo a jsi HLUPAK kdyz si neuvedomujes, ze to kazdy muze videt na videu. A jsi dvakrat tak velky HLUPAK kdyz si neuvedomujes, ze to muze nekoho z nas URAZET ze LZES a PREKRUCUJES.

Je mi z Tebe na zvraceni, Bohous z "Bratrstva kocici pracky" je proti Tobe
ferovej kluk...

Termin videa postnu pozdeji.
Zdar
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Příspěvekod Dong_wu » pát 10. úno, 2006 8:52

Super, uprime jsem neco takovyho cekal (zkusenosti s dragonem :twisted: )
Proto jsem ani nestal o to byt u toho, ale na video se rad prijdu podivat :oops:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 331
Registrován: stř 03. bře, 2004 0:00
Bydliště: Praha

 

Příspěvekod TAPTAK » pát 10. úno, 2006 9:21

Xaltotun:

fakta

1) cvicim WT na obdobnem stupni jako ty (psal jsi, ze jdes na devitky, ze?), jen asi polovicni dobu.
2) Rozu dobre znam.
3) U 'rudych Rzounku' jsem na navsteve byl a byli na me velmi mili, ac vedeli, ze jsem z EWTO.

A ted, co si o tom myslim.

1) Kdyby te Roza chtel opravdu bit, trvalo by to asi par vterin.
2) I z toho co pises, je evidentni, ze si jen 'osahaval', jak jsi na tom, na co jsi a na co uz nejsi schopen reagovat.
3) Je veliky rozdil myslet si, ze trefuji a opravdu trefit, takze proto do tebe bouchal a ty ses mel pokusit o totez.
4) Pokud vedes takove reci, jake jsi vedl tady, nemuzes cekat, ze se na tebe bude nekdo usmivat.
5) Pokud jsi neodesel s monokly, je to jen proto, ze pres blbe kecy ti nikdo doopravdy rozbit hubu nechtel.
6) Aplikace BD v souboji, delas si srandu?
7) Abych to shrnul, z toho, co jsi napsal a jak jsi to napsal, verim dvema vecem - spatne popsanemu zvonku a mrizim na dverich. A to je asi tak vse. :roll:

8 ) Ocenuji, ze jsi do toho sel.
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 172
Registrován: úte 02. lis, 2004 0:00

Příspěvekod Senior » pát 10. úno, 2006 10:23

Možná že někomu nestojí za to sem to video dávat, ale pak to bude zase jako na začátku - tvrzení proti tvrzení.
Nepojedu kvůli toho "někdy příští týden" do Prahy abych to viděl, myslel jsem, že i od toho může být internet. :?

Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 179
Registrován: stř 25. úno, 2004 0:00

video

Příspěvekod irzounek » pát 10. úno, 2006 10:37

Zdar a silu !!!

termin videa :

ctvrtek, 16.2., 21:00 hod, skola meho zaka Jana Novaka sifu, Rehorova 30, Praha 3
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 11:32

Vase slova ze mne mlati jsou vytrzena z kontextu a navic bez obrazu, takze by vsichni videli, ze normalne stojim a kryji low-kick neb mne Roza nemlati a pouze rikam - ze do toho mlati prilis a zacina jit k bodu, kdy hrozi, ze uz nebudu jen kryt - zadnou ranu jsem dosud nedostal - a budu muset utocit a hrozi uraz.

Ze bych se branil "fnukanim" by asi na ty udery neslo. To bych jen tak neodesel. Branit jsem se musel utokum vedenym nohami i pestmi a byl jsem obklopen Vasimi zaky a presto jsem stal proti Rozovi a kryl jeho vypady, abych zjistil, da li se situace uklidnit - coz melo naprosto jiny prubeh, nez jste popsal Vy - klasicky a bezproblemove uzivam vhodne techniky.

KDYZ JSTE REKL ZE NENI JINE CESTY NEZ SE BIT, STAL JSEM A BRANIL SE NAPROSTO V POHODE - jen jsem nechtel dat takovy uder, aby se to strhlo v opravdovou rvacku, ve ktere by neslo ani o velke penize ci neco podobneho, co by ale mohlo skoncit modrinami ci zranenim...

Kdyz jsem proti Rozovi stal a on utocil, proste jsem k nemu necitil zadnou nenavist ci agresivitu, kvuli ktere bych citil duvod mu vrazet. :!:

Vysvetlil jsem, ze proti Vasi skole nic nemam a jako ucitele Mily Jedlicky i Drdly si Vas vazim, jen proste nesdilim Vase a predevsim Pavelovo nadseni rezimem v Cine, coz jsem Vam na kameru rekl, ze jsem to mohl rikat klidneji a nepouzivat obraty typu (couhaji z kapes rude knizky - coz jsem myslel jako eufemismus - tedy ad skoro absurdum dovedeny popis situace a vtip).


Takze mi vyvrate co jsem o souboji napsal bod po bode a dejte cely zaznam sem na net, jsem si jist, ze pousteni videa a jeho komentovani jen v internich prostorach Vasi skoly (kde jiste date sve komentare ve svem prostredi - coz je ostre proti svobode pohledu) je neco, co ukazuje spis v muj prospech - kdyz verite tomu co pisete, proc to nenabidnete tady vsem :?:


Co se tyce mych slov, ze to ROZA mysli vazne pri tech uderech - jen z toho vyplyva, ze do toho sel vazne (jak rikal kamos, to nebyl semikontakt, ale fullkontakt) a ze jsem se snazil situaci zvladnout v bode, kdy uz si Roza nabihal tesne ke mne a hrozilo, ze to nepujde jen kryt, ale bude muset se do toho jit...(jak rikam, ani ve chvili, dy bylu mne jsem necitil duvod mu davat nejakou ranu ci skutecne si ublizit kvuli internetove diskusi).

Slova Keca se u piva rekl kamos, abychom co nejdrive vypadli z Vasi telocvicny, kde uz nekteri zaci pusobili dost nastvane na ma slova. Pak mi rekl, ze to bylo o fous a mel co delat, aby Vas psychickou soustredenosti zklidnil do miry, ze bylo mozne odejit.

Ze to muze kazdy na videu videt by byla pravda, kdybychom my ostatni to video meli. Navic ne kazdy z CR ci SR, kdo je tady na netu ma cas jit ten den do Vasi skoly (kde by to bylo pouze s Vasim vykladem).
Naposledy upravil Xaltotun dne ned 19. úno, 2006 21:18, celkově upraveno 5
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 15. pro, 2005 0:00

Příspěvekod pavela » pát 10. úno, 2006 11:38

Xaltotune, tvoje neustálý naznačování, že tě snad chtěli všichni mlátit, přibližovali se se zatnutými pěstmi, ohrožovali tě atd. JE TRAPNÉ, NEČESTNÉ A NESPORTOVNÍ (když už Yiwan začal s Rychlými šípy) a každý kdo Yiwanovu školu zná ví, že je to lež. K něčemu tak podlému by se Yiwanovi kluci NIKDY nesnížili, nemají to taky zapotřebí, kdyby si vyhrál, jistě by to přiznali. Chtěl jsi vědět, jak to bylo se mnou a s Kurürstem, tak věz, že já jsem se jemu i na netu omluvil a hlavně jsem VEŘEJNÉ přiznal, že jsem PROHRÁL a nevymlouval jsem se na nevraživé pohledy okolních lidí. Prostě jsem uznal, že je silnější a nikoliv se trapně vymlouval. (Jsi prostě typický politik a dobrý následovník bezpáteřního politického turistu Zielence, možná to dotáhneš na předsedu,neodpustím si rejpnout i když to sem nepatří). Zkrátka jak tady kolega přede mnou napsal,z tvojí analýzy jasně vyplývá kdyby jste se prali doopravdy, tak to pro tebe skončilo jistě hůř. Oceňuju samozřejmě jako ostatní, že jsi do toho šel, já bych se teda s Yiwanovejma klukama nepral ani za nic, na to se mam moc rád :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pát 10. úno, 2006 11:50

Vazeny pane Pavelo,

V takovem souboji jdoucim do dusledku hrozi spousta zbytecnych zraneni, zvlaste jde li do toho clovek opravdu nastvan na toho druheho.

Citil jsem, ze Roza nastvan je, ja proste nebyl. Byl jsem naprosto klidny, jen jsem cekal, jak se to vyvine, ale vyvijelo se to spis k eskalaci nez k uklidneni.

Jak pisu, kryl jsem, co slo, ale nemel zadny duvod skutecne uderit cloveka, ke kteremu necitim zadny odpor ani agresivitu na neco. Proste hajil sveho mistra, coz je OK, ale v zivote je jeste spousta jinych veci, ktere se daji delat, nez se vycerpat pri zapase, za ktery jak pisi nic nedostanes a muzes jen se pak mnoho dni regenerovat a mam i jine zabavy (coz je neumerne).

VIDEO BUDE MYSLIM PRESNEJSI A DAME HO SEM JAKMILE NAJDEME CLOVEKA, KTERY BY POMOHL S PREVODEM TOHO OBRAZU Z VIDEA NA FORMU POCITACOVOU A POMOHL NAM JEJ HO ZDE UMISTIT - jste li takovy a z Prahy ozvete se mi prosim do posty.

TAPTAK: Jakmile bych mu opravdu take vrazil, uz by to klidne neskoncilo - coz jsem take nechtel riskovat jen kvuli netove diskusi (prece jen mam i jine veci na zabavu nez regeneraci kvuli internetove diskusi).

Je neco jineho tam jit na pokec a kdyz na Tebe hned zvednou hlas a divaji se zle, zes jim vycetl, ze soucasna Cina neni OK a clovek by ji nemel byt tak fascinovan. Opravdu bys musel videt to prostredi - kamos to pak popsal slovy z jednoho cernomagickeho spisu jako "Negativni kruh andelu Serafim" - ze ktereho je dost tezke se bez vetsich ztrat dostat. :evil:
Naposledy upravil Xaltotun dne stř 15. úno, 2006 22:06, celkově upraveno 5
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 111
Registrován: čtv 15. pro, 2005 0:00

Příspěvekod Senior » pát 10. úno, 2006 11:50

Pavelo,
Ty jsi tam byl, anebo jsi viděl to video?

Nezastávám se Xaltotuna, měl by své výroky někdy víc vážit.
Ale má pravdu v tom, že ten záznam se pořizoval právě proto, aby se předešlo podobným spekulacím. A pokud ho jeho držitel nechce zveřejnit za jakéhokoli důvodu a je to přitom technicky možné, tak se chtě nechtě vystavuje podezření, že nehraje fér a je mi fuk, jestli je to věhlasný mistr nebo Nikdo.

Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 179
Registrován: stř 25. úno, 2004 0:00

Příspěvekod lucifer66 » pát 10. úno, 2006 11:51

bol by som rad, keby to video bolo mozne zhliadnut tu na nete, lebo ja sa na to premietanie nemam velmi ako dostavit, pozrel by som si to a nezavysle zhodnotil.
:evil: :evil: :evil:
lucifer66
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 91
Registrován: sob 22. bře, 2003 0:00
Bydliště: stropkov

Re: Hm,

Příspěvekod irzounek » pát 10. úno, 2006 11:57

Xaltotun píše:Video si - fu Rzounka,

Vazeny si - fu, kdyz jste to nahraval, doufal jsem, ze nesestrihanou verzi date okamzite na net, coz by rozhodne podporilo Vasi tezi o tom, ze jsem se nejak branil "fnukanim" pokracovat v boji. Branit jsem se musel utokum vedenym nohami i pestmi a byl jsem obklopen Vasimi zaky a jejich negativni energii a presto jsem stal proti Rozovi dost dlouho a kryl jeho vypady, abych zjistil, da li se situace uklidnit a jak.

KDYZ JSTE REKL ZE NENI CESTY NEZ SE BIT, STAL JSEM A BRANIL SE NAPROSTO V POHODE - jen jsem nechtel dat takovy uder, aby se to strhlo v opravdovou rvacku, ve ktere by neslo ani o velke penize ci neco podobneho, co by ale mohlo skoncit modrinami ci zranenim...

Kdyz jsem proti Rozovi stal a on utocil, proste jsem k nemu necitil zadnou nenavist ci agresivitu, kvuli ktere bych citil duvod mu vrazet. :!:

Vysvetlil jsem, ze proti Vasi skole nic nemam a jako ucitele Mily Jedlicky i Drdly si Vas vazim, jen proste nesdilim Vase a predevsim Pavelovo nadseni rezimem v Cine, coz jsem Vam na kameru rekl, ze jsem to mohl rikat klidneji a nepouzivat obraty typu (couhaji z kapes rude knizky - coz jsem myslel jako eufemismus - tedy ad skoro absurdum dovedeny popis situace a vtip).


Takze mi vyvrate co jsem o souboji napsal bod po bode a dejte cely zaznam sem na net, jsem si jist, ze pousteni videa a jeho komentovani jen v internich prostorach Vasi skoly (kde jiste date sve komentare ve svem prostredi - coz je ostre proti svobode pohledu) je neco, co ukazuje spis v muj prospech - kdyz verite tomu co pisete, proc to nenabidnete tady vsem :?:


Co se tyce mych slov, ze to ROZA mysli vazne pri tech uderech - jen z toho vyplyva, ze do toho sel vazne (jak rikal kamos, to nebyl semikontakt, ale fullkontakt) a ze jsem se snazil situaci zvladnout v bode, kdy uz si Roza nabihal tesne ke mne a hrozilo, ze to nepujde jen kryt, ale bude muset se do toho jit...(jak rikam, ani ve chvili, dy bylu mne jsem necitil duvod mu davat nejakou ranu ci skutecne si ublizit kvuli internetove diskusi).

Slova Keca se u piva rekl kamos, abychom co nejdrive vypadli z Vasi telocvicny, kde uz nekteri zaci pusobili dost nastvane na ma slova. Pak mi rekl, ze to bylo o fous a mel cio delat, aby Vas psychickou soustredenosti zklidnil do miry, ze bylo mozne odejit.

Navic ne kazdy z CR ci SR, kdo je tady na netu ma cas jit ten den do Vasi skoly...

KDYZ JSTE DELAL ONEN ZAZNAM, POCITAL JSEM, ZE JE TO PRO VSECHNY, NE JEN PRO TY, KDO SI PRIJDOU PRO "ZASVECENY" KOMENTAR VASI STRANY POD VVASIM VLIVEM DO VASI SKOLY :evil:

PROSIM VSECHNY UCASTNIKY TECHTO STRANEK O BOJOVYCH UMENICH, kTERE TO ZAJIMA, AT NAPISI SI - FU RZOUNKOVI MAIL CI JINOU ZPRAVU, AT TADY DA ODKAZ NA PLNOU A NESESTRIHANOU VERZI ONOHO SOUBOJE, KTEROU BY SI KAZDY MOHL Z PC PUSTIT :twisted:


Domluv jakekoliv jine misto na stejnou dobu, obstarej pocitac do ktereho si video stahnes a pak si s nim delej co chces a postni ho kamkoliv.

Pokud chces jakykoliv komentar k Tvym postum tady tak samozrejme - z oci do oci. Treba na tom pousteni videa, prede vsemi. Vem tam prosim co nejvic svych kamaradu a znamych.
Timhle koncim a uz se k te trapne prihode s Tebou nehodlam vracet.
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Příspěvekod Raptor » pát 10. úno, 2006 12:01

Zdravím Ivane, pokud je problém v místě na netu, tak Ti rád poskytnu prostor, kam to video umístit. U nás v Brně bychom na to taky rádi koukli, minimálně už jen kvůli tomu, jak pěkně se Xaltotun vyjadřoval v diskusi Památný souboj Pavely s Kurfurstem ;)
Martin
香港楊家太極拳 / Heung Gong Yeung Gar Tai Gik Kuen
admin
http://www.taijiquan.cz
http://www.yangtaiji.com
Raptor
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 553
Registrován: ned 12. zář, 2004 23:00
Bydliště: Brno

Další

Zpět na přátelé a nepřátelé

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

cron