Sai napsal:
Xaltotune.. ty jsi prostě hnusný srab.. a co sis myslel? Proč ses nebil? Co to meleš furt o nákých energiích? Kdyby tě vynesli s rozbitou držkou tak bys v mojích očích vypadal mnohem líp než teď...
V podobnem duchu se nesou slova i jisteho Raptora ci Ukropcaneho:
Chlapci, Vy jste nekdy pochopili podstatu kung - fu a evoluce, nebo si hrajete stale na male deti s jinymi a uvazujete jako ukropcany po nocich, jak slozit jednoho vlastne zbytecneho 120 kg frajera? Sel jsem tam proste zjistit pripadne jestli se chce fakt prat a hlavne si nejprve kdyby jo vzit ten podpis a vyzkouset si jine nejprve - bonisticym myslim dost podobne techniky pri praci s energiemi. Ovsem proto jsem musel jit az za ty mrize a dovnitr do druhe mistnosti, kde nezbylo nez se rovnou branit, protoze rekli podpis je nesmysl bit se musis hned (ze mam kalhoty od obleku atd. uvidite na nahravce). Proto jsem se primerene branil, abych se dostal ven..(ale ze sem tam hned lezl atd. to vidim jako ukol do budoucna, ze mamm vice davat pozor na informovanost o problemu a kdo za nim stoji, abych nemusel nekam jen tak lezt a neskoncil tam).
Ukropcany uvazovat zpusobem, jak mi nekteri napovidaji - vyhraj, ac Ti treba zlomi celist ci ruku, ty mu prece taky neco a jeden proste vyhraje (a to nevim, co by se semlelo pak) je naprosto nesmyslne. Cilem kung - fu je podle mne naproste mistrovstvi a v soubojich jako se mohl stat tento, kde navic ani nejde o 1 000 000 dolaru, je treba vazit podminky uplne jinym zpusobem. Protoze i kdybych vyhral s jedinou modrinou pod okem ci rozbitym rtem a Roza prohral se zlomenou rukou, celisti ci zebry, pro mne by to nebylo vitezstvi. Dokonce bych si dovolil tvrdit, ze vetsi skrabanec na mem tele neni umerny tomu, kdybych Rozu zranil sebesilenejsim zpusobem a vyhral podle vasich predstav.
PROTOZE I ROZA JE PRO MNE JEN NEKDO VE SVETE, NA KOM SE CVICIM A ZKOUSIM JAK A CO OPTIMALNE POUZIT PRO JESTE LEPSI OSOBNI ROZVOJ. Riskovat jen kvuli zakladnim cvicenim a pokusum v nejake zapadle mistnosti je hra pro 17 lete deti...
Chtel jsem uz kdysi stejne videt skolu si - fu Rzounka i kdo tam chodi, tak se mi ted naskytla moznost videt jeho i myslim jeho instruktory. Zkusenost z kryti podobneho cloveka odhodlaneho vam vrazit je taky myslim dost plus a rozhodne zkusenosti z toho zohlednim v dalsim vycviku
Avsak prestante uz si hrat na vojaky stylem prisli jsme o prave kridlo, ale vyhrali jsme. Nehodlam v takovych nicotnych bitkach prichazet ani o jedno, jen na nich zjistuji co se muze stat, jak tomu predchazet pripadne na co si dat pozor a kdyz vyhrat tak jiste ne tak, aby to bylo se zbytecnyma zranenima (to za kung - fu nepovazuji). Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...
Take si vemte, ze cim vyspelejsi stat, tim vice (viz. USA) si vazi kazdeho vojaka a boji se, aby nepadnul, tak si ho hlidaji. Zatimco cim mensi IQ a ruzne africke ci asijske staty (viz. Cinane za II. svetove), tak je jim jedno, ze padne 100 000 vojaku nebo milion (a kolik ma kdo zraneni, hlavne aby vyhral)))). Amaterismus - A stejne mizernou uroven ty staty maji.
Takze si bud ukropcany jist, ze cim rozumnejsi clovek tim mene se snazi vyhravat v pomeru ja mam zlomene 3 kosti ale on 5 a vyhral jsem. Takhle uvazuji amateri. Cil ma byt ja jsem vyhral bez skrabance a oni maji smulu (ovsem v obkliceni v te skole a s Rozou, se kterym jsem se mel bit bez pripravy jistymi pokusy, ktere jsem chtel zkusit az bych vedel, kdo je), riskovat nemelo smysl.
Chorche: Zajimas se trochu o grimoar? Pak znas Kefera - podstata esoterismu vsech magickych civilizaci je stejna, jen se u bonu projevovala jinak v predmetech ci jmenech nez u stredovekych magiku, ovsem stejneho cile lze dosahnout ruznymi prostredky (ovsem tou jednou podstatou). Sapienti sat.