Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod RACHUS » sob 11. úno, 2006 0:01

WT postoje a kryty se Ti osvedcili... hmmm... co na to rict?
Snad bych se jen dovolil zeptat kolik WT krytu znas? Ja mel zato ze uz z WT neco za ten patek znam, ale kryt me tam zatim nenaucili ani jeden...
Ze vsech dostupnych prispevku a vyjadreni o tomto pseudosouboji a hlavne z vyjadreni samotneho "X" vyplyva, ze dotycny doposud nepochopil pricnipy WT, naucil se mozna techniky a postoje (a kryty, i kdyz ty nevim odkud) ale svoji snahou toto prezentovat bez spojeni byt s jedinim WT principem dela maximalne tak spatne jmeno nejen sobe ale i svemu uciteli. Tomu timto vzdavam uprimnou soustrast.
Co me teda ale uplne dorazilo bylo vyjadreni "X" ze incident povazuje za dobre zvladnuty BlitzDefence.
Me doporuceni pro "X": pozadej sveho ucitele o soukromou hodinu, ve ktere Ti vysvetli principy WT a o cem je BD, a popros ho za odpusteni ze mu delas ostudu.
Me doporuceni pro ucitele "X": hlavne se nesnazit mu neco vysvetlovat, udelit mu odpusteni a zavrit za nim dvere. Je to smutne ale jakakoli dalsi investice do vyuky zaka "X" mi prijde zbytecna a smyslupostradajici.

add Roza: kdyz pominu vsechny okecavky o litosti... Chtel jsi s "X" pomerit kdo je lepsi a nebo mu dat za vyucenou za pomluvu sveho ucitele? V prvnim pripade chapu jak do dopadlo, ve druhem jsi u me totalne pohorel. Pokud hajim nejakou ideu a pristoupim k tomu ze nekoho vyzvu (ac je to clovek zrejme dusevne chory) tak mu uz proste dam za vyucenou. X ma ted hrejivy pocit ze to dobre zvladl.
Ted tedy uprimne: opravdu Ti ho bylo jenom lito, nebo ses na nej pres jeho osobity super styl nedostal?
Predem se omlouvam za pripadne nepresnosti, moje dotazy jsou pouze reakci na informace dostupne v tomto foru. Shlednuti videozaznamu mozna vse osvetli.
Kazdopadne predem diky za odpoved ;o)
RACHUS
RACHUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pavela » sob 11. úno, 2006 2:48

Xaltotune, vždyť stačilo předemříct, že se nechceš prát, že to vzdáváš a nic by se nestalo. Ty jsi výzvu přijal , tak neplácej, že jsi si chtěl něco omrknout. Kdybys nebyl drzej jako vopice a nenadával tady všem,a nepředváděl, že jsi sežral ho..o od pánaboha, mohl jsi jít k Yiwanovi normálně na čaj. Ty jsi ale přijal výzvu a to je pak snad jasný i úplnému pitomci, že tě čeká rvačka. A pro ty lidi, který tady pomalu heroizujou Xaltotuna, že pomocí své geniální sebeobrany uniknul pomalu z jámy lvové a sídly mafie a doupěte vrahounů a podobné hlouposti, vězte chlapci, že kdyby se na místě slušně omluvil(to po těch sprostotách neplatí jenom pro kungfu komunitu ale čekalo by se to v JAKÉKOLIV slušné společnosti), řekl že se prát nechce, necítí se, vzdává to apodobně, JISTĚ a na 100% by ho nikdo nebil, nikdo neohrožoval, nezabíjel atd. Kecy o zavřených dveřích(vypadá to dle líčení X skoro jako kdyby vlezl do ležení rudých khmerů, zamkli ho a chtěli lynčovat) to je prostě směšné.Přijak výzvu, měl se prát, nebo vzdát. A když to vzdal, tak tady to h...o nerozmazávat a nevymlouvat se. Přirovnání k Bohoušovi je fakt na místě a ani jsem to nemusel vidět. prostě podělat se strachy a když jsem venku tak pokřikovat ¦ípáci hlupáci, to jste mi toho udělali :lol: A dělat ze sebe hrdinu sebeobrany, který se pomalu probil z nepřátelskýho ležení ven díky své geniální sebeobraně. Bóóóže, co ty si za člověka, fuj :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 11. úno, 2006 3:03

Rachus, myslím, že Rozovi bylo asi dost stydno bít někohoho, kdo je evidentně slabší a navíc má v kalhotech. I když s tebou souhlasím, že X by si za ty urážky tady alespoň malinkej monoklík zasloužil. To že vyvázl bez zranení jenom potvrzuje, že jeho kecy o doupěti hrdlořezů, ze kteýho se dostal nějakou blicpic sebeobranou je lež. Kdyby to tak bylo a ti kluci byli skutečně takový skety jak je líčí, tak by dostal na kokos. Ijá čekám na záznam, ten jediný to může rozsoudit nezasvěceným a OČISTIT Yiwanovu školu od nových urážek a nařčení(zejména nařčení z nějaké zbabělé hrozby lančování přesilou,to je snad horší urážka než to že Yiwanovi a mě nadával do komunistů a agentů STB) . Mimochodem, kdysi při mojí slavné-neslavné rvačce se Zdeňkem Kurfürstem on přišel taky do Yiwanovy(tedy cizí) školy, byla plná jemu nepřátelsky naladěných lidí a přesto ZVÍTĚZIL. Já jsem to tehdy vzdal, protože bylo jasní, že je silnější a prostě ať jsem dělal co jsem dělal, přepral mě :lol: . A nikdo ho po jeho vítězství nezačal lynčovat, naopak jsme si my i on s ostatními podali ruce. Takže proč by to mělo být s X jinak?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

hlouposti

Příspěvekod martinYT » sob 11. úno, 2006 9:54

No musím uznat jako nezávislí čtenář, že se tu hádáte jako malý kluci. Bože měl jsem vždy podle toho co jsem slyšel a četl mínění o I. Rzounkovi mínění, že je to člověk, který je na takové výši, že nějaké takové spory neřeší, vždyť je to hloupost se prát kvůli tibetu, číně, jestli to nebo ono je lepší či horší, a já nevím kvůli čemu ještě. Nezdá se vám to trochu divný. Ach jo. Steně takové praní nemá cenu, nic se nevyřeší.
Já třeba mám stejnej názor ohledně tibetu a číňanů jako Xaltotun, no a co mám se kvůli tomu hádat nebo dokonce prát, ježkovi zraky vždyť trochu přemejšlejte, vždyť jste dospěli chlapy a notabene na určité výši v Bojovým umění... :roll: :roll:
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod toddb » sob 11. úno, 2006 11:16

helejte, tady uz je to vazne jak ze 4.třídy.... :lol: přepral jsem ho! a nepřepral... :lol: z videozaznamu se uvidi...Kazdopadne, xaltotune, prece sis nemohl myslet, ze se nejak dohodnete, ne? Nebo si jim ( Rozovi ) mel dat predem naky avízo, ze si ho chces womrknout... :) A dejte uz sem to video.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » sob 11. úno, 2006 13:16

to Xaltotun: si uplny uboziak a somar. Ist tam a nebit sa. Tvoje WT je fakt excelentne. Vsetko si mu vykryl. Az na taky jeden maly detail, ze vo WT ide kryt aj s uderom. Tiez si viem zivo predstavit ako si to vykryval. Bud si fakt majster :lol: alebo ked Roza videl aky si bol posraty, tak sa v nom prebudil materinsky cit a zlutoval sa nad tebou. Tak toto je sila, ked sa dostanes do politiky, tak prajem Cecham, aby to prezili bez vacsej ujmy. Mal si byt radsej spisovatel, na to mas fantaziu. V kazdom pripade to chce vidiet to video.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lucifer66 » sob 11. úno, 2006 13:40

neviem nevidel som este video, ale ked tolko hovorite o neschopnosti xaltotunovom wt, tak to rozovo kungfu ci co to je, asi tiez za vela nestalo, ked nevie ani poriadne udriet,lebo, predstavte si napr nejakeho boxera ktory ked ta niekomu jednu ranu tak to uz za to stoji(a to box trenuje pol roka),
:evil: :evil: :evil:
lucifer66
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » sob 11. úno, 2006 13:48

lucifer66 píše:neviem nevidel som este video, ale ked tolko hovorite o neschopnosti xaltotunovom wt, tak to rozovo kungfu ci co to je, asi tiez za vela nestalo, ked nevie ani poriadne udriet,lebo, predstavte si napr nejakeho boxera ktory ked ta niekomu jednu ranu tak to uz za to stoji(a to box trenuje pol roka),
ty by si asi bez problémů praštil někoho, kdo na tebe evidentně nemá, navíc má plný kalhoty a víš, že by si ho tou ranou přizabil?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » sob 11. úno, 2006 13:49

lucifer66 píše:neviem nevidel som este video, ale ked tolko hovorite o neschopnosti xaltotunovom wt, tak to rozovo kungfu ci co to je, asi tiez za vela nestalo, ked nevie ani poriadne udriet,lebo, predstavte si napr nejakeho boxera ktory ked ta niekomu jednu ranu tak to uz za to stoji(a to box trenuje pol roka),

Oba trenujou WT, ne? Akorat xaltotun u jednech a roza u jinejch..jestli se mejlim, tak me opravte..
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lucifer66 » sob 11. úno, 2006 13:54

pavela, tak potom preco vobec na neho dvihal ruku, ked ho nechcel udriet?
v bu by malo platit tak ze ked sa uz rozhodnes zautocit, tak uz nesmies vahat, lebo sa ti to vymsti.
lucifer66
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Hm,

Příspěvekod Peta » sob 11. úno, 2006 16:53

Xaltotun píše:Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...

Obrázek

...aehm, toto je skutečně perla v projevu pana X. Nepochybně jsi přesvědčen, že jsi takovým elitním hrdinou, který nás všechny v evoluci převálcuje, ne...?
Peta
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Skateordie » sob 11. úno, 2006 16:56

to Ukropcany: pekne si to zhrnul, divim sa mu, ze na toto forum este vobec chodi.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod adapt » sob 11. úno, 2006 17:13

statnemu zriadeniu USA a este ovela menej Cine zalezi na (zrejme myslite) osobnom stasti, prospechu a zdravi radoveho = bezvyznamneho jednotlivca. kazdopadne, smer migracie obyvatelov jedneho a druheho statu jasne naznacuju, co bezvyznamni jedinci preferuju. Cinske prislovie; "Vsade dobre, v Cine najhorsie.". tym nechcem obhajovat do velkej miery nakradnute bohatstvo USA. ale bol by som opatrny v presadzovani "cinskeho bontonu", aby sme sa ho vsetci nakoniec "neprejedli".
adapt
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod adapt » sob 11. úno, 2006 17:13

adapt
diskutér - nováček
diskutér - nováček

a

Příspěvekod roza » ned 12. úno, 2006 12:09

Toddb - to ja te opravim : ja rozhodne WT netrenuju ,ani nic TOMU podobneho.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: a

Příspěvekod toddb » ned 12. úno, 2006 13:14

roza píše:Toddb - to ja te opravim : ja rozhodne WT netrenuju ,ani nic TOMU podobneho.

Roza

No, a co vlastne tedy? WCH? Tak tam by se nejaka podbobnost dala vystopovat,ne? :lol:
Naposledy upravil toddb dne pon 13. úno, 2006 12:11, celkově upraveno 1
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hm,

Příspěvekod pavela » ned 12. úno, 2006 14:34

Peta píše:
Xaltotun píše:Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...

Obrázek

...aehm, toto je skutečně perla v projevu pana X. Nepochybně jsi přesvědčen, že jsi takovým elitním hrdinou, který nás všechny v evoluci převálcuje, ne...?
BRAVO, tak to přesně říkal Hitler Vytvořit nového elitního člověka, nordicky čistého germánského poloboha, A z davy jednodušších entit(tzv.untermensch) se vypořádáme jedna dvě viď. Původně jsem si myslel, že jsi jenom blbec, teď vidím, že jseš navíc fašoun. BRAVO Xaltotune
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » ned 12. úno, 2006 15:01

Bude někde na internetu to video?
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lycanius » ned 12. úno, 2006 17:32

Zdravím všechny
Nebudu tvrdit že kung-fu rozumím.
Nebudu davat nové podněty či připomínky protože bylo už vše řečeno
Jen řeknu svůj názor na Xaltouna ktery mi vyplynul z jeho politických žvástů a literárně/kazatelských zvratků:nebudou to urážky či rady k polepšení.Jen že mě se jevíš jako naprostý ubožák a slaboch kterých má(a o tom nepochybuji) nejen naše politika ale i národ celkově více než dost.Sice je to spíše k pláči ale rozesmály mě ty pasáže o "duševní energii kterou hledám abych se mohl povznést" či "využil jsem duševní sílu abych svého protivníka porazil" (o té pasáži (pokud je pravdivá)tys mě uhodil ani nemluvím).BO®E!Tohle neřekne normální člověk já potkal hodně hlupáků ale ty Xaltoune máš stoprocentní 2.místo a metál k tomu.
Tím jsem u konce pokud se to někomu zdálo neadekvátní omlouvám se ale pro mě to není jinak.
Lycanius
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » ned 12. úno, 2006 18:24

Sory chlapci, ale octl jsem se zavreny v zamrizovane skole plne nepratelsky naladenych jedincu vcetne Rozy, ktery sel hned na to..V dane situaci jsem si drahy PAVELO pripadal (a to je hlavni podoba s Nemeckem, ktere mi tak rad podsouvas), jako Nemci ve Stalingradu a jakmile po mne Roza sel, musel jsem jeste i kdyz se samozrejme jak rikate (byli jste tam) nic stat nemuselo hlidat ocima i ty kolem, ze jak spadnu ci se neco stane, tak nevim, jak to vse dopadne. Proto jsem zvolil variantu dostat se pokud mozno ven s minimalnima ztratama a preskupit divizi.

Ukropcany nekdy si projdi co jsem napsal v 1. prispevku zde a zkus navstivit skolu po me trase si - fu Rzounka, jak jsem si to prosel ja (az budes v Praze), uvidis, ze neslo o srandu..))

Jinak neslo obhlidnout Rozu jako cloveka, jestli ma 180 cm nebo 2 metry, ale navazat s nim kontakti ci mit neco, abych pred skutecnym soubojem zkusil par bonistickych praktik..)) Jakmile jsem byl ale uvnitr, cele se to vyvinulo onekud dramaticteji, neb jsem musel WT pouzit abych ziskal cas k sporadanemu ustupu..)) Coz na videu uvidite..))
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé