Xaltotun vs. Roza

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod migli » čtv 16. úno, 2006 14:38

Xaoltun: Karmicky souhlas? A to ma byt jako co?

Jestli si myslis, ze souhlasem druheho se zbavis vlivu na svoji karmu, pak jsi uplne vedle. Jenom tim dokazujes, ze jsi karmickemu zakonu neporozumel.

Mel by sis take uvedomit, ze lide podle tebe budou soudit politickou stranu ve ktere jsi clenem. Nedelas ji tady pekny obrazek.

Pokud sis myslel, ze na souboji, ktery jsi tu vyprovokoval, se budou lidi hladit, a ne mlatit, tak jsi naivni, nebo uplne hloupy. Roza mel jeste dost slusnosti, aby tvuj udiv z toho, ze "do toho strasne mlati", nevyuzil a neposlal te k zemi.


Hele, spustil jsi tu zalezitost s tim soubojem, ocividne jsi naprosto neporozumel tomu, co jsi zpusobil a jak na to budou lidi reagovat. Ukazal jsi kus odvahy, ze ses ze souboje nevymluvil, nicmene kdybys priznal "OK, roza je lepsi, inkasoval jsem a ukoncili jsme to", lidi by te brali mnohem vic. Takhle se jenom zesmesnujes.


Uvedom si, ze kdyby napr. ukropcany (at mi prosim promine, vyskocil mi do mysli mne jako prvni) takhle mlel kolem kazdeho zapasu, ktery absolvuje (a to se vsadim, ze do sebe rezou mnohem vice, nez vy dva), tak bude lidem jenom pro smich.

Uvedom si taky, ze lidi tady neresi predevsim tve nazory, ale zpusob, jakym je prezentujes, obhajujes a jak s lidmi jednas. I kdyz budes mit ve vsem pravdu, tak timhle pristupem to nevyhrajes.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 479
Registrován: stř 21. pro, 2005 0:00

 

Příspěvekod RBR » čtv 16. úno, 2006 14:41

for Jamamba
for Krovak
Mohl by někdo z vás dvou o něco více napsat o tom s čím si X zahrává.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1531
Registrován: pon 03. říj, 2005 23:00
Bydliště: ČR

Příspěvekod Risolutore » pát 17. úno, 2006 0:31

Tak už jsem zhlédl video a můžu potvrdit, že ani JEDNA z věcí, které Xaltotun uvedl, není ani přibližně pravdivá. 120-ti kilový Roza měl maximálně 80, rozlíceně se na něj vrhl znamená, že dvakrát (!!!) Xaltotunovi strhl ruku stranou a zastavil mu pěst před obličejem, jednou dupnul (načež Xaltotun předvedl jakýsi úskok ala tarantule), většinou dost znudeně chodil okolo ringu, ruce svěšené a "agresivita ve tváři" (nebo jak to X. pospisuje) byla ve skutečnosti pohledem "co je to za frašku". Roza ani jednou (!!!) agresivně nevyjel a celý zápas mu přišel evidentně spíše smutný. Agresivní okolostojící "napínající svaly a připravení Xaltotuna srazit" byli ve skutečnosti asi čtyři (z nichž jeden jen tak procházel kamsi se převléct). A nejvtipnější bylo, když se mr. Xaltotun kohosi ptal (zřejmě toho kamaráda): "Co mám udělat?" po žádosti pana Rzounka, aby se omluvil.
Tak asi tak.

pro Xaltotuna: jednu věc zkrátka nechápu. já VÍM,že ty nelžeš (tedy přesněji, myslíš si, že ne). ty si tam tu agresivitu podle mě opravdu pamatuješ. nemáš ®ÁDNOU, ale vůbec žádnou sebereflexi, upřímně jsem nikdy neviděl člověka, který by jí měl takový nedostatek. podle mě to souvisí s nějakou psychickou poruchou, protože neschopnost vnímat skutečnost v takovéhle míře už nemůže být normální. tobě to video pustit, tak budeš tvrdit dál totéž.

předem pro ostatní podotýkám, že se školou sifu I.Rzounka nemám cokoliv společného a navštěvuji zcela jinou školu gf.
Risolutore
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 15. úno, 2006 0:00

Příspěvekod Zigi » pát 17. úno, 2006 4:03

Risulotore: NO toto... 8O 8O 8O
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 90
Registrován: ned 29. led, 2006 0:00
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod graver » pát 17. úno, 2006 7:02

Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod pavela » pát 17. úno, 2006 7:44

Xaltotun:Pavelo kdybyste se v tom trochu orientoval, tak katolická církev dokonce schválila nařízení 1484, že právě cituji z jedné z hlavních příruček zvané Maleus maleficarum: "Skutečnost těchto sil lze dokázati zákony božskými, církevními i občanskými". A trestalo se co říkáte Vy: "Nevěra v tyto síly je vždy kacířství". Jo jasně, a o 120 let později katolická církev dala upálit Giordana Bruna protože si dovolil tvrdit, že země není středem vesmíru, jak prokázal Koperník. A církev tuším taky ve středověku vědecky prokázala, že země je placka. Jsi skutečně pitomec, je to totéž jako s Tibetem, situaci dnes si pleteš(když se ti to hodí) se situací před 600 lety a vybíráš jenom to co se ti hodí do krámu na obhájení hloupostí které kážeš. Kdokoliv si dovolí říci něco jiného než ty, je komunista, agent STB, KGB, rudé číny a příznivec vraždění nevinných. Ty nejsi ani idealista, ani materialista ani okultista ani bojovník, ty jsi prostě hlupák a typický politik. Drzá lež spojená s plnejma kalhotama je tvojí doménou. Yiwan ti dal možnost si narovnat páteř, po čínsku by se řeklo, zachovat si tvář a ty jsi ještě tak blbej, že se v tom svym ho...ě rejpeš a ono čím dál víc smrdí. A natolik drzej, že se ještě považuješ za nějakýho vítěze souboje. Buď si tak naivní a nevyzrálej, a nebo jsi fakt zralej na psychiatra. Tvoje sny se ti v představách mění na skutečnost. Pánbůch s náma, jestli budeš v politice úspěšnej :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod pavela » pát 17. úno, 2006 7:47

graver píše:Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...
Tak to někdo vod Ivana vemte a hoďte třeba na Emule, Yiwan a počítač jsou prý nepřátelé :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod MartinMartin » pát 17. úno, 2006 8:08

X.nebude profesorem na UK,nybrz asistentem a PhD.studentem jestli se nepletu..? No Pavelo na te nasi super alma mater to tak slavne neni vzhledem k tomu,ze kdo neco umi tak odchazi do soukrome sfery ci do zahranici. A "platy " postgradualnich studentu jsou tak smesne,ze pak prijmou v podstate kohokoliv. I pana X. Dovedete si predestavit,jak to asi vypada u zapoctu o jehoz udeleni rozhoduje pan X.? Myslim,ze by nebylo od veci kdyby si nekdo z jeho nadrizenych precetl jeho zdejsi prezentaci... :twisted:
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 82
Registrován: ned 30. lis, 2003 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod TAPTAK » pát 17. úno, 2006 8:09

Risolutore - ani nevis, jak jsi ted Rozu urazil. Ma rozhodne, ale opravdu urcite o malicko vic nez 80 kg. :wink: Rychle se omluv, nez to vezme osobne! :lol:
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 172
Registrován: úte 02. lis, 2004 0:00

Příspěvekod Angus » pát 17. úno, 2006 8:34

graver píše:Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...

Zlatá slova :idea:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 692
Registrován: pon 23. čer, 2003 23:00

Příspěvekod Jamamba » pát 17. úno, 2006 8:36

Toto prosím napsal Xaltotun ve fóru zkušenosti z ulice. To jen pro pobavení, pro ty, kteří ho viděli v akci včera na tom veřejném promítání!

"Osobne jsem zazil na diskotece u Vystaviste v Brne, kde jsem byl se s kamosi, ze tam byli tri mistni dostz namakani typci, kteri se kolem pulnoci opili zacali bavit tim, ze hodili sklenice od piv mezi tancici lidi, ktere se sem tam rozbily o hlavu nekoho v tom davu. Jedna se rozbila o hlavu typka pred mnou - nastesti to byly ty tenke pullitry. Rikam kamosum, jdem jim rozbit drzky, je nas tady vic -spis pro jejich psychickou podporu (vsechno to byli nic necvicici studenti a evidentne spis knihomolove), at vedi, jak se chovat..Jenze ostatni jako ze si nebudeme delat problemy, ze jsou to znami rvaci atd..Tak jsem jsem si rikal, delam 8 let kung-fu a 3 proti mne zas neni tak moc, ze to zvladnu sam (ach ta tehdejsi naivita ze staleho sledovani Lamacu kosti).

Sel jsem za nima a rekl, at toho okamzite nechaji, ze se mne to nelibi a cekal reakci. Jejich (jak jsem zjistil pozdeji kapo) urval nohu od zidle a mavnul ji po mne, mel jsem stesti, ze jsem nejak udelal uhyb do postoje tygra a uhnul, nacez se do mne z boku pustili jeho kamosi..Napadla mne ovsem spasna myslenka..ustupoval jsem pred udery prvniho a tak nejak vykryval rany tech z boku, na protiutok nebyl cas (a ani jsem nechtel dostat tou nohou (coz je horsi nez teleskopakem))). Takze jsem jeste ustoupil 3 kroky k podiu, kde stal vyhazovac a ukazal mu na toho typka z s tou holi, ze dela jako bordel, vyhazovac se k nemu priblizil a pak jsem, radeji z klubu odesel..Jak mi rekli druhy den, klub pak museli tu noc zavrit, neb onen sef zmlatil 2 vyhazovace a rozbil co slo, jeho kamosi mu vydatne pomahali, az se strhla s temi vyhazovaci hromadna bitka a ac jich tam na ty 3 bylo tak 8, meli co delat.. (druhy den mi doslo, jak jsem mohl spatne dopadnout)

Jeste jsem se s tim typkem potkal pozdeji na jine dissce v Brne, kde dal zrovna hlavicku studentikovi, ze ho slozil, ale tam uz prijelo nekolik vozu Policie a si ho odvezli..

Kazdopadne pak jsem ho potkal jednou v nocni tramvaji, kde si vsichni vysedali, ze nechcou pri jeho agresivite dostat pres drzku. Sedl se vedle mne, ja mu rekl, ze je pekny hajzl a zeptal se ho, co cvici..rekl, ze 3 krat denne dela karate, do toho box a nekolikrat tydne posiluje..pak jsme byli dobri kamos, protoze si myslim, ze to byl v principu fajn kluk, jen trosku agresivni..

Kazdopadne jak NAIA pise, ze byl s 6 kamosi - uz na kamose nespoleham, jedine na ty, ktere znam dele napr. z treninku a dalsich zivotnich situaci a vim, ze se pridaj. Protoze je dost "kamosu", noumu, co daji pocit, ze ma smysl podstoupit boj a pak pomalu zmizi nebo stoji vedle a cekaji, jak to dopadne. "
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 378
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00
Bydliště: Fatsaan (Foshan), Praha

Příspěvekod irzounek » pát 17. úno, 2006 8:44

graver píše:Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...


Zdar a silu pratele,
na vcerejsim pousteni te 10ti minutove legracni scenky jsem mel v umyslu predat mr. X. CD se zaznamem s tim at si ho umisti na web, nebo at si s nim dela co chce. I prez veskere ujistovani, ze se nema ceho obavat, atd. Mr. X. nedorazil a tim padem video na netu nebude. Proto vsem kteri nevideli musi stacit komentare tech co investovali do ztraty casu a podivat se prisli.

Myslim si, ze tema je jiz vycerpane a mozna by nemelo cenu to dal rozebirat.
Cest :wink:
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Příspěvekod lucifer66 » pát 17. úno, 2006 11:17

to irozounek
nejako sa mi nezda? preco trvate na tom aby prisiel po video xal? ved kde je problem ked ho mate na cd, ved to dajte hoci kde na net , a nech si to kto chce pozrie, tak iba zdvihate vlno podozrenia na seba, ze na tom je nieco cudne, v com je problem pripadne mi poslite vydeo na vampy@centrum.sk a ja ho na web umiestnim, ked je problem s web priestorom,
:evil: :evil: :evil:
lucifer66
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 91
Registrován: sob 22. bře, 2003 0:00
Bydliště: stropkov

Příspěvekod pavela » pát 17. úno, 2006 11:33

zkušenosti z ulice Vžyť von je to vlastně chudák...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod irzounek » pát 17. úno, 2006 11:48

lucifer66 píše:to irozounek
nejako sa mi nezda? preco trvate na tom aby prisiel po video xal? ved kde je problem ked ho mate na cd, ved to dajte hoci kde na net , a nech si to kto chce pozrie, tak iba zdvihate vlno podozrenia na seba, ze na tom je nieco cudne, v com je problem pripadne mi poslite vydeo na vampy@centrum.sk a ja ho na web umiestnim, ked je problem s web priestorom,
:evil: :evil: :evil:


lucifere,
:-) , muze se Ti/vam to "nezdat" jak chce, muzes mit "podezreni" na co chces - ale ve finale Ti/vam nezbyva nic jineho nez se smirit s tim, ze jsem se tak rozhodl. Dat na net video bylo prani X., ne moje. Pokud si pro nej neprisel, nebude. Vyrizeno. Definitivne.
Musim Ti/vam zduvodnovat a vysvetlovat proc co chci/nechci nebo co proc delam??? Skutecne mam vyvijet zbytecnou cinnost, protoze je nekdo zvedavy??? Navic nekdo koho vubec neznam, nemam s nim nic spolecneho a pravdepodobne ho ani nikdy neuvidim??? Opravdu si to myslis??? Z jakeho titulu si nekdo neco takoveho muze narokovat ??? :-)

Chapu, ze jste vsichni zvedavi. Je to pro vas ale opravdu takova tragedie??? Citite se skutecne ochuzeni ??? :-) O video min, o cloveka min kteremu se budete vysmivat ???

ENDE
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 427
Registrován: úte 25. bře, 2003 0:00
Bydliště: Legerova 34, Pha 2, 120 00, ČR

Příspěvekod Skateordie » pát 17. úno, 2006 12:10

Irzounek ma pravdu, co tam to da, v podstate nic, lebo X. aj tak bude pisat, ze to nebolo tak ako to vidime na tom videu. Srat nato.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 688
Registrován: stř 16. lis, 2005 0:00
Bydliště: ?ilina

Příspěvekod martinYT » pát 17. úno, 2006 12:59

irzounek píše:
lucifer66 píše:to irozounek
nejako sa mi nezda? preco trvate na tom aby prisiel po video xal? ved kde je problem ked ho mate na cd, ved to dajte hoci kde na net , a nech si to kto chce pozrie, tak iba zdvihate vlno podozrenia na seba, ze na tom je nieco cudne, v com je problem pripadne mi poslite vydeo na vampy@centrum.sk a ja ho na web umiestnim, ked je problem s web priestorom,
:evil: :evil: :evil:


lucifere,
:-) , muze se Ti/vam to "nezdat" jak chce, muzes mit "podezreni" na co chces - ale ve finale Ti/vam nezbyva nic jineho nez se smirit s tim, ze jsem se tak rozhodl. Dat na net video bylo prani X., ne moje. Pokud si pro nej neprisel, nebude. Vyrizeno. Definitivne.
Musim Ti/vam zduvodnovat a vysvetlovat proc co chci/nechci nebo co proc delam??? Skutecne mam vyvijet zbytecnou cinnost, protoze je nekdo zvedavy??? Navic nekdo koho vubec neznam, nemam s nim nic spolecneho a pravdepodobne ho ani nikdy neuvidim??? Opravdu si to myslis??? Z jakeho titulu si nekdo neco takoveho muze narokovat ??? :-)

Chapu, ze jste vsichni zvedavi. Je to pro vas ale opravdu takova tragedie??? Citite se skutecne ochuzeni ??? :-) O video min, o cloveka min kteremu se budete vysmivat ???

ENDE


No samozřejmě máš pravdu,ale v tomto případě všechno vaše on má pravdu a ty nemáš pravdu, ten mluví blbosti a ten ne, je k ničemu. Mě osobně je ukradený jestli uvidím nějaký video nebo ne,ale spíše jde o princip, když už se tu tak malicherně hádáte tak aspoň dejte argument, který ukáže jak je to doopravdy. Samozřejmě nikoho z vás neznám, akorát jsem četl o I. Rzounkovi v různých článcích a na internetu. To je asi vše, ale dle mého co jsem například viděl jak vyvrcholila hádka Pavelou s Kurfistem, nebo jak se jeho jméno píše, tak to byla spíše fraška, která nevedela k ničemu stejně tak jako tahle konfrontace, která dle mého byla také akorát fraška k ničemu. A to že se do konfrontace ROZI a X. zapojil i I.Rzounek mě celkem udivuje, no ale co nadělám.

Já studuju VT chvíli asi 6,5 roku a nikdy jsem tuto potřebu neměl a dohadoval jsem se už opravdu s hodně lidma. V práci doma prostě všude a zatím jsem to bral spíše jako výměnů názorů a ne něco osobního.

No nic cvičení zdar :D :D :D
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 120
Registrován: pát 10. úno, 2006 0:00
Bydliště: Pňovice

A

Příspěvekod roza » pát 17. úno, 2006 13:30

martinYT - mozna bys byl mene udiven ,v idealnim pripade pak vubec ,kdybys vyvoj celeho problemu sledoval od zacatku.
X se dopustil urazlivych vyroku na adresu sifu Rzounka ,coz je muj ucitel.
X pristoupil na setkani v nasi skole ,potazmo tedy skole sifu Rzounka.
Jeste porad jsi zapojenim sifu Rzounka udiven ,nebo je to ted vysvetleno?

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 723
Registrován: čtv 20. bře, 2003 0:00
Bydliště: Komárov u Hořovic

Příspěvekod martinYT » pát 17. úno, 2006 14:00

pro ROZU: Jo to jsem pochopil, že jste se hádali kvůli I.Rzounkovi a vaší škole. Víš asi jsem jinej,ale na adresu mýho učitele tu už bylo taky pár né "kladných" názorů,ale zatím ne takový abych se s ním musel prát. Pokud by mě provokoval z očí do očí tak by to bylo jiné a asi by to už člověk musel řešit, trochu jinak, ale tady ty fora považuju s píš takovou srandu, když se někdo otírá o mého učitele, myslím že to dělají lidi, kteří o něm ví prd a tak ať si říkají co chtějí. No ale jak jsem už napsal každej sme jinej. jenom jde i o to jak s tím skončit, třeba by to video pomohlo, i když si myslím že spíš ne. Viděl jsem video o napadení Blecha v jeho škole Güzem, opravdu nevím jak se to píše to jeho jméno, a stejně to bylo k ničemu, nic to neřeklo a nevysvětlilo... Myslím, že i ty ted vidíš, že to je k ničemu...
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 120
Registrován: pát 10. úno, 2006 0:00
Bydliště: Pňovice

a

Příspěvekod roza » pát 17. úno, 2006 14:05

martinYT - ne nevidim ,dovolim si ponechat ten komfort vlastniho uhlu pohledu.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 723
Registrován: čtv 20. bře, 2003 0:00
Bydliště: Komárov u Hořovic

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron