Frank píše:Cože to je drsný,ale trochu sem nepochitil proc spadnul na zem kdyz odchazel.(neslysel jsem ani zadnej vystrel,aby ho zastřelili)
Low píše:Proc Rusko? Stejny svinarny delaj Americani a Britove Iracanum v Iraku a mozna vsichni vojaci vsech zemi, proto ze v tu chvili maj moc..
Frank píše:Cože to je drsný,ale trochu sem nepochitil proc spadnul na zem kdyz odchazel.(neslysel jsem ani zadnej vystrel,aby ho zastřelili)
j_madl píše:Frank píše:Cože to je drsný,ale trochu sem nepochitil proc spadnul na zem kdyz odchazel.(neslysel jsem ani zadnej vystrel,aby ho zastřelili)
kdyby ten člověk stejně upadl ihned po úderu, myslím, že by se dalo uvažovat jen o středně těžkém zranění, z něhož měl šanci se dostat. To že upadl za tento časový úsek, způsob jakým upadl a ostatní okolnosti, myslím, že zemřel na místě.
Řekni, "Miluju Omon" no "miluju Omon!" ... blja govori BLJA!
je to smutný
What happens when you hit the kidneys
« on: Feb 28th, 2006, 9:21am »
A friend (Russian, living here in the US) sent me an email with a link, and I'm including our short email exchange as it is relevant to this (names edited out, obviously.)
My friend: píše:It might take some time to download due to poor connection on the server side.
You would need your sound on.
http://www.idiot.ru/files/i_love_omon.avi
Me: píše:You think it's real?
Should have made it to the news in Russia (publicity from the clip), no?
It's really awful, if it is for real...
My friend: píše:Yes. It is.
It was made publicly available and shown on national TV. However, by that time, they made this guy - victim - to tell that all of it is a joke and he was faking it for a bottle of vodka. The journalists, though, brought in an expert who stated that punch was not fake and guy was hurt for real. It all ended up with those goons discharged from the forces and not being trialed otherwise.
It is scary nevertheless. My kidneys begin to ache when I think about it...
Fucking state Russia is.
No kidding.
Oh yeah, for the non-Russian speakers here -- towards the very end, the guy holding the camera tells the victim: "Say 'I love OMON'! Come on, say 'I love OMON'!"
Just FYI.
[/quote]Raptor píše:j_madl píše:Frank píše:Cože to je drsný,ale trochu sem nepochitil proc spadnul na zem kdyz odchazel.(neslysel jsem ani zadnej vystrel,aby ho zastřelili)
kdyby ten člověk stejně upadl ihned po úderu, myslím, že by se dalo uvažovat jen o středně těžkém zranění, z něhož měl šanci se dostat. To že upadl za tento časový úsek, způsob jakým upadl a ostatní okolnosti, myslím, že zemřel na místě.
Řekni, "Miluju Omon" no "miluju Omon!" ... blja govori BLJA!
je to smutný
Neumřel - viz původní thread:
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků