Památný souboj Pavely s Kurfurstem

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod kanja-san » úte 28. bře, 2006 12:18

bože, no to koukám. jeden za 18 a druhý bez dvou za 20. debata jak má být, ještě že nepíšete na papír. toho by byla docela škoda. Nic ve zlém :wink:
kanja-san
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 156
Registrován: úte 21. bře, 2006 0:00
Bydliště: praha

 

Příspěvekod pavela » stř 29. bře, 2006 2:22

TH, ukázal jsi mi mojí pravou tvář padoucha, jsem zdrcen.Hanba mi. Už se s tebou nebudu bavit, půjdu radší zpytovat svědomí...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod pucmaz » stř 29. bře, 2006 4:23

pavela píše: Napsal jsem tady na tohle téma mnoho argumentů a odpovědí mi byl akorát fanatický řev a nařčení z inklinace ke komančům. .


Mno, me se zda, ze jsi se zatim akorat vsech stihnul zeptat jestli uz byli v Tibetu a na Mamushiho argumenty (navic s uvedenym zdrojem) jsi napsal akorat
TY NAIVO!!!


Ja jsem se zase ptal na tohle:
pucmaz píše:
pavela píše: Už jenom jak se k nim tahle entita chová svědčí o tom, že jsou kulturně daleko za číňany.


No tak tohle by me zajimalo, jak se k nim chovaji?


Byl bych ti vdecny, kdybys misto vecnyho plivani na Japonsko aspon jednou vecne argumentoval a pripadne uvedl odkud svoje informace mas. A jednu otazku ve tvem stylu (i kdyz uz se na ni ptal Patrik): Ty jsi v JPN byl?
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 838
Registrován: pon 12. dub, 2004 23:00

Příspěvekod pavela » stř 29. bře, 2006 7:59

pucmaz, neodpovídám(ohledně politiky), protože už mě to nebaví, milionkrát jsem tady na fórech zopakoval argumenty a je to stále totéž.Proto už píšu jenom "TY NAIVO" V JPN jsem nebyl, některé informace o ehm...sexuálních zvycích japonských mužů mám od své krásné(bohužel bývalé) japonské přítelkyně Seiko, se kterou jsem kdysi chodil a od mých oblíbených šanghajských kurev, ke kterým se chovají stejně jako ke zvířatům, ve stylu němců ke kurvám našim(bití násilí ponižování atd... v tom se vyžívají, neříkám, že někteří Číňani nejsou totéž, na vesnici je to stejný hnus, ale v číně to mají stížený, protože je málo dívek(víme proč) a proto jsou svým způsobem vzácné a proto mají chlapy těžce na háku. Mímochodem, myslel jsem si donedávna, že nejodpornějsí tvorové jsou číňani(99%) a měl jsem zafixováno, že průměrná civilizovanost japonců je poněkud vyšší.Moje zkušenost z minulého týdne, kdy jsem letěl pravidelnou linkou Peking-©anghaj a přes uličku seděl Japonec(jinak slučšně oblečený a v saku, asi obchodník), který se nejdřív nažral jako čuně(mlaskání a chrochtání jako vepř se neslo celým letadlem že i číňani, jinak nijak cimprlich čuměli) a potom se začal bavit tím, že si sundal smradlavou fusekli a začal si dloubat svoji smradlavou nohu. :lol: Takže ono to s tou civilizovaností asi nebude nic moc. Takže nijak ti neútočím na tvoje milé Japonečky ale buďme laskavě spravedliví. Ještě něco?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod graver » stř 29. bře, 2006 8:14

Já jsem zase seděl 6 let v kanceláři s anglickým gentlemanem, který zcela bezostyšně prděl a krkal, ale při každém kýchnutí nebo zakašlání se zdvořile omluvil.
Některé národy jedí psy, jiné nejedí vepřové a v Tibetu a v Anglii si dávají máslo do čaje.
Jinak klidně pokračujte v diskusi, jestli jsou větši prastata Japonci nebo Číňani - exkurze do životních zvyklostí jiných národů jsou opravdu zajímavé. Jestli někdo žijete v Číně nebo v Japonsku, proč o tom něco nesemolíte a nehodíte to na web?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod pavela » stř 29. bře, 2006 8:40

graver píše:Já jsem zase seděl 6 let v kanceláři s anglickým gentlemanem, který zcela bezostyšně prděl a krkal, ale při každém kýchnutí nebo zakašlání se zdvořile omluvil.
Některé národy jedí psy, jiné nejedí vepřové a v Tibetu a v Anglii si dávají máslo do čaje.
Jinak klidně pokračujte v diskusi, jestli jsou větši prastata Japonci nebo Číňani - exkurze do životních zvyklostí jiných národů jsou opravdu zajímavé. Jestli někdo žijete v Číně nebo v Japonsku, proč o tom něco nesemolíte a nehodíte to na web?
uááááááá :lol: :lol: :lol: nechme toho, a bavme se radši o BU
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod sulthan » stř 29. bře, 2006 9:54

ale nechte toho. Nejvic nechutny clovek, kteryho jsem potkal, byl jeden obtloustly Cech, kterymu kalhoty dosahovaly jen do pulky zadku (kdyz se predklonil tak ho mel videt cely), a jeste se na nem neustale drbal.
Z toho vyvozuji, ze nejvetsi prasata jsou evropani.

Jinak, co se tyce Tibetu, tak me osobne nejvic s*r*, ze se vsichni staraji o Tibet, kde lide ziji relativne v pohode a kazdymu je uplne jedno, ze v africe jsou drsny hladomory, cely generace lidi vymiraji na aids, verbujou se 10-lety vojaci, vyvrazdujou se hromadne cely vesnice...
Jeste bych pochopil demonstrace proti Kube, ktera diky embargu USA zije v cim dal tim vetsi chudobe, ale do Tibetu se lije spousta penez.

Tibet je ted modni zalezitost jenom proto, ze cely zapadni svet nesnasi komunisty - historie Tibetsko-Cinskych vztahu nikoho nezajima.
Nekomu vadi, ze se v Tibetu (stejne jako v cele Cine) zaviraji lidi za revolucni nazory? Ve spanelsku se to delalo jeste pred 40lety. U nas pred 20lety, v Belorusku se to dela jeste ted - kazda zeme proste musi projit nejakym vyvojem k demokracii - kdo vi, jestli za dalsich 20let nebude Cina vic demokraticka nez my?

zaverem podotykam ze nejsem komunista, ale pravicak.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 147
Registrován: pon 31. říj, 2005 0:00

Příspěvekod mamushi » stř 29. bře, 2006 11:24

pucmaz píše:Mno, me se zda, ze jsi se zatim akorat vsech stihnul zeptat jestli uz byli v Tibetu a na Mamushiho argumenty (navic s uvedenym zdrojem) jsi napsal akorat
TY NAIVO!!!




Abych pravdu rekl, moc by me od Pavely jina odpoved prekvapila. Asi i potesila. Ale taky abych pravdu rekl, moc ji necekam... Jak dlouho Pavela v CLR zije? Asi uz nejaky cas jo. Jiste to nekde tady psal, ja to jen ted nemam cas hledat. Ale urcite jsou to roky. To je zcela no offence. Proste i on svymy prispevky chte nechte ukazuje, jak taky lidi muzou uvazovat. A jestlize se v tehle nazorech denne utvrzuje skrz televizi a noviny pres miliardu dalsich spoluobcanu, tak je zcela prirozeny, ze si to cizinec po nejaky dobe zacne myslet taky... Tzv. efekt zaby ve studni. Studnu povazuje za cely svet. Zcela pochopitelne a nelze se za to na ni zlobit. Paklize v ty studni jeste denne z televize slysi, ze to je to nejlepsi misto ve vesmiru, pak je i stastna. Tohle je zcela no offence.

Jestli ze se o Tibetu nejak bavi Cinani v cizine, neznamena to, ze stejny veci budou rikat i doma. Navic ma Pavela asi pravdu v tom, ze vetsina bezneho lidu se na pripadnou nezavislost Tibetu diva asi jako bysme se my divali, kdyby se osamostatnit snazil treba Mnisek pod Brdy...

Co uz je "with big offence" - je posuzovani naroda podle jednotlivcu. Probuh, PAVELO!!! To snad nemuzes myslet vazne...

To muzeme zacit u toho vtipu, jak to je v sexu "na Cinana" ja sem muzu uvist hned nekolik zkusenosti se spinavejma, arogantnima, pitomejma Cinanama nebo vytahnout problemy s cinskejma ilegalama, dealerama drog nebo zlodejema aut v Japonsku a kazdy vybalit svuj nejhorsi zazitek s nekym z libovolneho "odporneho" naroda. Skoncime u "Cesi tady nekrast" nebo "zlutejch prasecich ksichtu" (Jak jisty nemecky dodavatel na stavbe jedny elektrarny v CR tituloval Japonce...)

Snad dokazes pochopit, ze kazdej muze svoji osobni odpovednosti rucit maximalne za sebe, nikoliv jako jedinec reprezentovat narod!
Narozdil od vlady, presidenta, velvyslance nebo Generalniho komisare na Expu, ktery svymy usty "DE JURE" formuluje stanoviska zeme, kterou reprezentuje!!!

Takze i pro hloupejsi:
Cinskej drogovej dealer, prevadec ilegalu ci tiskar pasu, nohy si dloubajici prdici Japonec je pruser toho kteryho dealera, prevadece, falzifikatora Japonce...

Naopak, vladou rizena exploatace Tibetu, nebo uranu u nas ze strany SSSR, Cinskych kolonii v predminulem stoleti ze strany Anglie, Nemecka... Je ale o necem uplne jinym, nemyslis???
...but your counsciosness is all you, can take to your grave.
mamushi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 123
Registrován: čtv 09. zář, 2004 23:00
Bydliště: Miya

Příspěvekod pucmaz » stř 29. bře, 2006 16:47

pavela píše: neříkám, že někteří Číňani nejsou totéž, na vesnici je to stejný hnus,


Ja mam taky pochopitelne par zkusenosti s cinanama (a kdo by v JPN taky nemel, ze?) a nechtel jsem to sem davat z duvodu o kterych pise mamushi...
S jednim jsem dokonce denne 8 hodin dva roky pracoval a svete div se, mlaskal!, krkal a prdel a flusal kde se dalo, ale co je zajimavejsi, vedl ty samy reci jako ty. Tedy ze "na vesnici" jako ze mozna jo, ale jinak je Cina vlastne ta nejkulturnejsi zeme na svete... a dokonce v ni nejsou ani homosexualove, protoze Cinan by nikdy teplej nebyl (i kdyz na vesnici mozna jo) :lol: :lol: :idea:
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 838
Registrován: pon 12. dub, 2004 23:00

Příspěvekod hellas » stř 29. bře, 2006 17:08

protoze Cinan by nikdy teplej nebyl (i kdyz na vesnici mozna jo) :lol: :lol: :idea:
:lol: :lol: :lol:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

Příspěvekod Miro » stř 29. bře, 2006 18:07

Nad Tibetom bude socha Mao Ce-tunga

Peking 29. marca (TASR) - Bývalý čínsky vodca Mao Ce-tung znova vrhne veľký tieň na Tibet. Do himalájskeho regiónu totiž smeruje najväčšia socha Veľkého kormidelníka v krajine.

Socha vysoká 7,1 metra je postavená na piedestáli s výškou 5,16 metra. Do okresu Kung-ka na južnom predmestí Lhasy ju privezú o necelý týždeň pod policajnou eskortou. Informovali o tom dnes noviny Beijing News.

Tibetu sochu darovalo mesto Čchang-ša, metropola južnej provincie Chu-nan, kde sa Mao narodil. Bude stáť na námestí, ktorého výstavbu ukončia v júli.

Copyright © TASR 2006
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 758
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Příspěvekod kjang » stř 29. bře, 2006 18:28

Muzete sem dat link? Brouzdam na Beijing News ale nemohu to najit. Diky.
kjang
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 124
Registrován: sob 26. lis, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod pavela » čtv 30. bře, 2006 3:40

pucmaz píše:
pavela píše: neříkám, že někteří Číňani nejsou totéž, na vesnici je to stejný hnus,


Ja mam taky pochopitelne par zkusenosti s cinanama (a kdo by v JPN taky nemel, ze?) a nechtel jsem to sem davat z duvodu o kterych pise mamushi...
S jednim jsem dokonce denne 8 hodin dva roky pracoval a svete div se, mlaskal!, krkal a prdel a flusal kde se dalo, ale co je zajimavejsi, vedl ty samy reci jako ty. Tedy ze "na vesnici" jako ze mozna jo, ale jinak je Cina vlastne ta nejkulturnejsi zeme na svete... a dokonce v ni nejsou ani homosexualove, protoze Cinan by nikdy teplej nebyl (i kdyz na vesnici mozna jo) :lol: :lol: :idea:
Jo a každej číňan tvrdí, že všichni ostatní jsou necivilizovaný, to znam moc dobře. ale jak podotýká moje manželka,rodilá Pekingčanka z vyšší vrstvy kolik na ulici v Pekingu potkáš pekingskejch číňanů a kolik vesnickejch buranů? Když jdeš po ulici, v Pekingu tak nepotkáš na ulici ANI JEDNOHO pekingčana, všechno brani, davy buranů. naštěstí vím jak vypadá vzdělaný pekingčan(ale i šanghajec atd. z vyšší vrstvy., necrchlá, neplive, většinou nemlaská atd...) Já bych například dělal kontroly, kdo je špinavej ať se vrátí na vesnici atd. Jenže to by zase bylo, lidský práva bla bla bla. Co s tim chcete dělat? Hovno, řešíte lidský práva, Tibet a podobný nesmyslný věci. Problémy Číny jsou dávno někde jinde. Například jak přinutit burany na vesnici aby nezabíjeli holčičky, aby se myli aspoň jednou za rok, nerodili děti ve chlívě ale v nemocnici(tibet), aby posílali děti do školy a tímto nebyla plná vesnice analfabetů. Atd... PUCMAZI, odkud byl ten tvůj čí%nan? na 200% z vesnice. Městský číňany tahle nekultůra těžce sere ale co s tim. Spousta buranů má prachy a pomalu ani nedovede psát. Samozřejmě každej vesničan kecá, jak je vesnice tradiční atd...Samozřejmě buzerantů je v ČLR čím dál víc, tady v pekingu jsou třeba dvě diskotéky, Light man a Banana, který jsou specielně pro buzny. (do Light man jsem se jednou náhodou dostal a když jsem viděl na pódiu tancujícího zmalovanýho buka tak jsem se málem poblil, a když mi potom jeden takovej šáhnul na prdel, tak málem i popral) ale k tý vesnici, můj německý advokát chodí s číňankou odněkud z Ćeťjiangu, mimochodem krásnou babou, která mu ale neustále věší na nos bulíky, o zkažených městech a tradiční vesnici(samozřejmě proto, aby si jí víc vážil) Pravda je taková, že ve městech Pekingskou kurvu nenajdeš, komplet venkov(a krásný holky mimochodem) A na venkově e v hotelech nedá spát, protože neustále zvoní telefon celou noc, dokud neřekneš OK, a ož jí, nebo je máš na pokoji. Takže když řekne číňan dobrý den, jdu se podívat ven, jestli je to pravda. OV©EM na druhou stranu, čínská společnost, se kterou jsem ve styku já je na solidní úrovni a naopak, musím říct, že mnoho čechů, či jiných cizinců jim kulturou nešahá ani po paty. Poslední věc, NAVRHUJI ADMINISTRÁTOROVI aby při jakékoliv další zmínce o Tibetu a zejména o politice toto fórum zavřel. Ať si každý bojuje za to čemu věří, ale tady je to o BU, maximálně o kultúře. Politika je pro blbce howgh PS:na Tibet už NEREAGUJU, komu se Tibetťani líbí, ať si je nastěhuje domů... :twisted:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod romantimpl » čtv 30. bře, 2006 10:47

sulthan píše:Jinak, co se tyce Tibetu, tak me osobne nejvic s*r*, ze se vsichni staraji o Tibet, kde lide ziji relativne v pohode a kazdymu je uplne jedno, ze v africe jsou drsny hladomory, cely generace lidi vymiraji na aids, verbujou se 10-lety vojaci, vyvrazdujou se hromadne cely vesnice...


Ale vždyť to není pravda. Jaký všichni? O Africe je slyšet hodně často. Exstujou nadace a spolky přátel Afriky, programy adopcí na dálku apod.
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 54
Registrován: ned 19. čer, 2005 23:00

Příspěvekod sulthan » čtv 30. bře, 2006 11:30

romantimpl píše:
sulthan píše:Jinak, co se tyce Tibetu, tak me osobne nejvic s*r*, ze se vsichni staraji o Tibet, kde lide ziji relativne v pohode a kazdymu je uplne jedno, ze v africe jsou drsny hladomory, cely generace lidi vymiraji na aids, verbujou se 10-lety vojaci, vyvrazdujou se hromadne cely vesnice...


Ale vždyť to není pravda. Jaký všichni? O Africe je slyšet hodně často. Exstujou nadace a spolky přátel Afriky, programy adopcí na dálku apod.


Souhlas, adopce na dalku jsou skvely, ale je toho strasne malo - prakticky cela afrika az na stredomori a JAR ma dost problemy, ale v mediich se o tom dozvis jednou za uhersky rok. Zato se dozvis, ze pred velvyslanectvim Ciny byla demonstrace proti okupaci tibetu, starostove vyvesovali tibetske vlajky, na UK byly prednasky o tibetu, Havel meditoval s dalailamou...
Odvazil bych se rict, ze problemy afriky jsou min. 20krat vetsi nez problemy Tibetu, ale venuje se jim 10krat min pozornosti. Aspon ze OSN neco dela.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 147
Registrován: pon 31. říj, 2005 0:00

Příspěvekod sulthan » čtv 30. bře, 2006 11:33

2pavela: i kdyz nemas rad homosexualy, tak je snad nemusis urazet. :evil:
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 147
Registrován: pon 31. říj, 2005 0:00

Příspěvekod romantimpl » čtv 30. bře, 2006 13:05

to Sulthan:
No, vidíš, já mám opačný dojem. O Tibetu jsem už dlouho neslyšel (v médiích), o Africe ano. Ale to jsou zprávy a tolik to zas neznamená, třeba všichni furt nadávaj na Američany v Iráku, ale že Rusové vyhladili půlku Čečenska, o tom se už tolik nemluví.
Vyvěšování vlajek, meditace s dalajlámou a těch 20 lidí před čínským velvyslanectvím, to jsou spíš taková gesta, skutečná pomoc šla tam, kde to bylo potřeba (ač nedostatečná). Myslím, že lidi, co tuhle práci dělaj, tak maj přehled, kde tlačí bota. Informace tu jsou, i v médiích a já fakt nemám pocit, že by Tibet nějak vyčníval
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 54
Registrován: ned 19. čer, 2005 23:00

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » čtv 30. bře, 2006 13:08

pavela: nestrannej dotaz, není s vyšší vrstvou trochu nuda? Takhle to vypadá jak kdyby snad ani nežily, já myslel že číňan jako kde kdo kterýmu chutná, to dává znatelně na jevo. Omluvte mě, nějak strácím smysl pro vážnost :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 389
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Příspěvekod Jamamba » čtv 30. bře, 2006 13:24

4sulthan - souhlas.

Pro demonstranty před čínskou ambasádou!
jen tak trochu příklad z dějin relativně mimo mísu, kdo ovládá světové organizace:
USA-
1. absolutní likvidace původních obyvatel
2. otroctví
3. jedinné použití atomové boby na civilistech (2x)
4. válka ve Vietnamu
5. několik desítek dalších vojenských akcí, které jsou vnějším vměšováním do státní suverenity
6. války v Perském zálivu
7. podpora mnoha diktátorských režimů, včetně Iráku
8. válka v Iráku

Proč kur... nastojíte každej den před americkou ambasádou?
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 378
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00
Bydliště: Fatsaan (Foshan), Praha

Příspěvekod bojovaumeni.cz » čtv 30. bře, 2006 14:18

Téma uzavřeno, politické debaty přesuňte na jiný server.
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 82
Registrován: čtv 20. bře, 2003 0:00

Předchozí

Zpět na přátelé a nepřátelé

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

cron