Low píše:diablik : geronimo prave ze nic moc.
ja mam hodne rad Sama Greca strasne se mi libi ten jeho drsnackej vyraz.Nedavno sem sem daval odkazy na K-1 vs. karate tam byli dobry zapasy.
na emule je toho s Ruttenem hodne.Jen napis Rutten a stahuj, myslim ze s nim stoji za to vsechno.
A tohle si videl? http://youtube.com/watch?v=LiEsktRiCXo& ... s%20Rutten to je bomba
kraver1 píše:Ale nejlepší je ten fakt, že technika proti zbrani, kterou Bas Rutten dělá, je z Krav Maga. Teda základní postoj, zachycení zbraně, odklonění z osy útoku a úder na hlavu. Zakončení má trochu modifikované, ale možná je to tím, že moc civilní verzi KM necvičím.
POtěšilo mne to. máš takových videií víc? :lol: :lol: :lol:
Low píše:kraver: a neni nahodou ta technika stejna v jakymkoli zpusobu boje boje proti nozi? Neprevzala to nahodou krav maga z neceho? Dyt cela krav maga je technicky jen prevzaty jiny BU.
ja klidne reknu ze vsechno co bas rutten v tom videu dela je z kyokushinu, protoze vsechno co tam dela v nem skutecne je:)vcetne tech shozu a pak na zemi..
a nekdo jinej rekne ze je to cely z jinyho BS a nekdo ze z toho BS.. Techniky jsou vsude stejny.. az na urcity pripady samozrejme.Treba lowkick se da kopnout dobre jen jednim zpusobem..Bas tam myslim predvadi hlavne svoji kreativitu, co vsechno jde pouzit.
Low píše:tak to by ses divil jak uznávali autoritu za první republiky.. četníci byli obětí vražd daleko daleko častějc než dnešní policie. cikáni kočovali po tlupách čítající několik desítek lidí , někde tábořili přepadávali celý vesnice, nebyla nouze o mrtvý.přestřelky s vojákama a četnictvem, mrtví na všech stranách.. tenkrát byla kriminalita ne větší ale brutálnější než dneska.
Low píše:" každém případě jsou tzv. military systémy v boji muže proti muži VĚT©INOU účinnější než klasické styly.Rok intenzivního tréninku u spec. arm. jed. dá jedinci s předem danými fyzickými a psychickými dispozicemi více než deset let tréninku klasického BU jedinci bez těchto dispozic."
tohle je prostě blbost.. už jen proto že pár lidí z těch "spec" jednotek znám.. a všichni se věnují nějakýmu fulkontaktu tedy klasice:)
divil by ses jestli si pod členem speciální jednotky představuješ neporazitelnýho ramba.. hodně by ses divil
severin píše:Já bych se chtěl zeptat jestli máte nějaká data nebo informace o vzniku těchto systémů ?.Ještě před pár lety jsem si myslel,že se v armádě učí tradiční bu /karate,judo,jiujitsu/ a záleží jen na instruktorovi,jak to podá.Čerpám především od známých,kteří sloužili za komančů.V USA a Jižní Americe jsem viděl fotky z armádních tělocvičen a měli tam japonské,korejské a filipínské vlajky,protože se tam učili tradiční bu /samozřejmě s pozměněným přístupem/.Mám pocit,že některé systémy vznikly jen proto aby si je státy přivlastnily tzn.německé,ruské,izraelské nebo reprezentovali určitého člověka nebo skupinku nadšenců.Když vidím Wagnera nebo Vunaka,tak se mě vybaví military,přestože předvádí tradiční techniky v maskáčovém hávu.Mám pocit,že o krav maga se začlo mluvit mezi veřejností teprve po filmu Dost a 11.září.V USA se začli plnit tělocvičny a u nás začli prosakovat první obrázky v magazínu Fighters pro na TV3 /nebo Premiera/.Od té doby o ní slyším čím dál více.To by se dalo nazvat módou.Hlavně proč ty systémy vznikají,když už tu proběhlo 60let a bylo dost času vybrat ty nejúčinější? Myslím,že právě konkurenční boj ve veřejném sektoru bude chrlit kromě blbostí i spoustu zajímavých věcí a armáda hned po nich skočí.Veřejnost dostane na trhu co požaduje /tzn.víc brutality a reality/ a všichni budou spokojený
Low píše:sennin: mrkni na tyhle stránky http://www.spsmvbr.cz/cesky/os_stranky/ ... rehled.htm je tam toho spousta hodně zajmavýho včetné pár mordů a zločinů za první republiky a uz podle toho je videt ze ta brutalita je stejna jako dnes. V ulicich bylo stejne nebezpecno jako dnes.Loupeze, prepadeni, vrazdy, znasilneni to bylo taky na denim poradku.Jen ty kriminalisticky metody nebyli zdaleka tak dokonaly jako dnes, objasnenost byla daleko mensi.
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků