Low píše:vcelar: schvalne sepodivej na jakou vzdalenost se odehravaj zapasy kyokushinu a na jakou lowkick/mt a koukni na nejakej zapas a sleduj ty nohy.. to o tech rukou moc dobre vim
a co je to za boj. videl si nekdy na ulici nekoho s rukavicema v postrehu s ja nevim desiti povolenejma technikama jako je to v lowkicku? ja jeste ne. co je to za boj? zadnej sportovni zapas, ani ultimata nemaj s realitou nic spolecnyho..skoda zes na to jeste neprisel.tak si ta ty hranice ega zajdi sam :)
a jedna vesta na tkd na kolena staci.. ale ja vim ,mame kolena slaby :lol:
Gino píše:Vcelar píše:natož pak když má někdo v oblibě kolena do obličeje (nechtěl bych mít helmu bez mřížě :-) ) a to každý udělá cokoliv, aby to nedostal.
Muzes mi rict, kdo by to cokoli neudelal? Navic kdyby mel helmu bez mrizky? Naopak si myslim, ze bez mrizky mas motivaci o hodne vetsi, nic proti.
Low píše:vcelar: jak nestaci ani na kopy? to se prece neda rict.. jasne ze to v ty veste boli ale to se proste musi prezit.. my do toho kopem kolena, kopy, mlatime a reknu ti ze v tom vydrzis tak 10x vic nez bez toho.. Samozrejme kdyz to beres z pohledu slecinky ktera pres ten chranic nesmi cejtit vubec nic..pak ano je to slaby.. ale v zapase nemas zadnej chranic..
Low píše:a co furt s omezenim kumite.. kumite je kumite a ne boj na ulici. ja nevim tady nikdo nechape ze jakykoli "kumite" nema s ulici co delat? cim min omezeny tim vic priblizeny realu to ano ale myslim si(dokonce to vim) ze vyznam kumite v kyokushinu neni priblizit ho realite.. je to o tom vydzet udery plnou silou, prekonat bolest, prekonat strach z bolesti, hejbat se , naucit se pouzivat techniky ne jen staticky a ne jen stinove.. umet prastit naplno do cloveka.. a nic vic. kdyby to melo bejt o prani na ulici tak bysme nemeli zadny pravidla a mozna ani nechodili cvicit do telocvicny ale na diskoteky.
hm... akurát som včera po dlhom čase spároval čistý box so 145 kilami... no... nic moc... Bobo si inak myslím, že kondičku nemá, teda je na tom lepšie ako kedysi, ale môj včerajší súper už 7 rokov nemal zápas ale popreháňal ma slušne počas každého kola...Low píše:ukropcany: http://www.aminoactive.com.au/images/pa ... b-sapp.jpg pekny co, hadam ze ten druhej ma takovejch minimalne 90kg
Low píše:já osobně si nemyslim že by v technice konkrétně byl mezi karate a mt rozdíl
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků