) se mi do pohybů dostávají obrané reflexy(ale nekdy vynechají) coz je zvláštní ale nicméně mě to potěšilo(na to že netrénuju ještě ani rok).Toliko k me osobě.
 ) se mi do pohybů dostávají obrané reflexy(ale nekdy vynechají) coz je zvláštní ale nicméně mě to potěšilo(na to že netrénuju ještě ani rok).Toliko k me osobě.
Jendis píše:jednou jsem slyšel takovej příběh a potom ho úspěšně použil v praxi...čtyři týpci byli rozhodnuti si mne podat a když už to eskalovalo,že se semeleme,lehnul jsem si na zem se slovy,že mne tam stejně chtěli vidět,že jim to ulehčím.......a byl klid......nevěděli,co dělat a s nadávkama odešli.......netrvalo to dýl,než dvě minuty a moje ego tím vůbec neutrpělo.
 tu by som radsej volil utek ako najvhodnejsiu situaciu
  tu by som radsej volil utek ako najvhodnejsiu situaciu  

ponížení bych v tom nehledal, a to si o sobě myslím že mam japonského samurajského ducha
  ponížení bych v tom nehledal, a to si o sobě myslím že mam japonského samurajského ducha   

, vybrali jsme si s kolegou nejagresivnějšího jedince-evidentně vůdce skupiny, došli jsme k němu frajerským krokem až na vzdálenost tak 10 cm a začali na něho řvát co všechno se stane a co jim uděláme jestli budou dělat bugr, hošan se přikrčl, zmlkl a začal ustupovat, pak jsme to ještě zdůraznili ostatním a byl klid, hoši se posadili na schody a byli jak beránci. Je to jak píšeš, na rozhodnutí máš v takové situaci jen pár vteřin a musíš se rozhodnout správně, s kolegou jsme agresi potlačili hned v zárodku a nenechali jsme si ji přerůst přes hlavu, kdyby jsme to udělali, tak by jsme možná dostali kvalitní nakládačku.
 , vybrali jsme si s kolegou nejagresivnějšího jedince-evidentně vůdce skupiny, došli jsme k němu frajerským krokem až na vzdálenost tak 10 cm a začali na něho řvát co všechno se stane a co jim uděláme jestli budou dělat bugr, hošan se přikrčl, zmlkl a začal ustupovat, pak jsme to ještě zdůraznili ostatním a byl klid, hoši se posadili na schody a byli jak beránci. Je to jak píšeš, na rozhodnutí máš v takové situaci jen pár vteřin a musíš se rozhodnout správně, s kolegou jsme agresi potlačili hned v zárodku a nenechali jsme si ji přerůst přes hlavu, kdyby jsme to udělali, tak by jsme možná dostali kvalitní nakládačku.

Malekyth píše:Jendis píše:jednou jsem slyšel takovej příběh a potom ho úspěšně použil v praxi...čtyři týpci byli rozhodnuti si mne podat a když už to eskalovalo,že se semeleme,lehnul jsem si na zem se slovy,že mne tam stejně chtěli vidět,že jim to ulehčím.......a byl klid......nevěděli,co dělat a s nadávkama odešli.......netrvalo to dýl,než dvě minuty a moje ego tím vůbec neutrpělo.
Moje hrdost by mi neco takovýho nedovolila. Ale to záleží na povaze. Při napadení 4 útočníky je nejlepší útěk, nebo varovný výstřel mezi oči(to poslední je jenom vtip)

), že když ho kopnu do koulí, tak se tím snížím na jeho úroveň
 ), že když ho kopnu do koulí, tak se tím snížím na jeho úroveň   

Hyperboreus píše:N: Co známé řešení sporů soubojem?

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků