posilovani, pleasee

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 11:39

Jo tak to jo.je to docela velký objem.jak vypadá to zvedání nohou za hlavu?
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 11:43

no jo ale kdyz tam chces nejaky svaly mit tak musej pracovat. no lehnes si treba na benchovou lavici nebo na zem hlavou k zebrinam a rukama se chytis tech zebrin nebo lavice za hlavou a zvedas natazeny nohy k hlave a pokladas je zpatky.

Vznosy v lehu k hlavě

http://cviky.cz/pas/pas1.htm

a na ty strance kdyz si das domu mas vsechny bezne pouzivany cviky na vsechny partie.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 11:50

A když jen břicho trvá hodinu,tak ho máš zvlášť nebo v tréninku?
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 11:50

ale jestli chces mit videt brisni svaly tak musis mit co nejmensi podil tuku v tele, jinak muzes mit obrovsky a supersilny brisni svaly ale pod tlustou kuzi nebudou videt. udrzovat si malo tuku ale kdyz tenujes nejakej BS by nemel bejt problem

jak kdy treba k nohoum. hlavni je aby se trenovalo aspon 3x tejdne, je jednoj jestli samotny nebo jeste s necim

takovy to zazity schema je zada+ ramena, nohy +triceps, hrudnik+ biceps a nejake do toho jeste propasovat to bricho bud zvlast nebo treba nohy+ triceps+bricho.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

*

Příspěvekod kick » sob 01. črc, 2006 11:58

For LOW:
Čo mi tu rozprávaš že môj 15 tréning brucha je zlý.
Ty si míliš potom kulturistiku a BU.®evraj hodina na brucho.
Nevravím že nie, ale iba ked máš čas.Kludne stačí aj 15min, netreba mat dlhe prestavky a hotovo.
A robí ti dobre v každej téme všetkým kritizovať príspevky.
Máš pocit že len tvoje metody su naj.
F-I-G-H-T
kick
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 12:09

Já myslim že nechtěl kritizovat.ale souhlasim s kickem,můj tréninki břicha taky trvá 15 minut a docela mě to stačí
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 12:09

:lol: ja jenom rikam co vim . ze je to v rozporu s tim co rikaj jini.. tak od toho to tady je, to je svym zpusobem diskuze..

jen cekam kdy se keny zepta jak ma pribrat :)

keny: tady nejde o to co ti staci.. tadyjde o to ze ty svaly dokazou daleko vic.a aby rostly potrebujou daleko vic. jestli se nepletu tak ses hodne hubenej, takze ti staci udelat deset sed-lehu a hned mas bricho napumpovany, co ? a myslel jsem ze chces zacit posilovat, v tom pripade ti rikam ze 15 minut je malo. kdyz pak zecnes posilovat zada a prsa tak sam uvidis ze to bricho tomu nebude stacit., ja sam sem dlouhou dobu na bricho sral a podle toho to taky vypada, cvicit sem ho zacal v podstate par tejdnu, asi dva nazpet :)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 12:17

Nevim proč bych se měl ptát jak přibrat.a já sem nechtěl začít posilovat.vim jak přibrat i jak zhubnout.pár let už cvičim s činkama takže po týhle stránce nemám problém.vim kolik toho potřebuju a moje tréninky nejsou špatný, jsou dost intenzivní
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 12:18

Pleteš si mě s bjohny, ten chtěl začít posilovat
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 12:23

aha tak to sory to jsem se splet

bjohny: tak dalsi kontroverzni nazor, na nejakou dobu se vykasli na BS a dej si jen posilovnu, ono o nic neprides a mozna se ti to i zalibi :)kdyz na tri mesice vysadis trenink da se v klidu pribrat se spravnejsi stravou a se spravnym pripravkem takovejch 6 kg, netvrdim ze cistejch svalu, potom vsechny pripravky vysadit a vratit se k BS tam shodis nejakej ten tuk kterej si nabral ale myslim ze si kazdej vsimne ze ses do sebe pustil. doufam ze nechces shodit :) v tom pripade se na posilovnu uplne vykaslat, tam neshodis ani ň a venovat se fest nejakymu aerobnimu cviceni, ve vetsi mire nez do ted a zamyslet se nad tim co jis.. nanejaky extra treninkovy plany se vyprdni a na nejaky zviseni dynamiky taky, to co potrebujes je hmota.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 12:30

Nemyslim že dynamika a výbušnost je k zahození
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 12:54

tak co na dynamiku . opakovani s lehkejma vahama, ale myslim ze to k nicemu dobry neni. ne k tomu aby zacal posilovat s timhle zamerem. kdyz budes posilovat tak si obcas muzes dat nejaky rychlostni obdobi ale od toho ze zacnes trenovat dynamiku si nic neslibuj.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 12:57

Vůbec špatný nejsou vzpěračský techniky a plyometrie
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

*

Příspěvekod kick » sob 01. črc, 2006 13:05

for LOW: no možno si ma nechcel kritizovať ale mne to tak pripadalo ale OK.A ten tréning čo som napísal sa týkalo len posilnenia brucha, nemyslel som vôbec na naberanie svalov a tak.Skôr aj posilniť a zároveň trocha vyrisovať.Ja cvičím brucho 4x za týžden takže mi tých 15 niekedy aj 17 min stačí.Dokopy stihnem za ten trening urobiť takých 250opakovaní takže mi to zatial stačí.
F-I-G-H-T
kick
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 15:55

Keny píše:Pleteš si mě s bjohny, ten chtěl začít posilovat

:evil: :evil: :evil: tak to teda ne hochu.....ja sem si svy taky odpotil v cinkarne a mam toho neskutecne hodne prestudovany o pribirani hmoty...
ja jen chtel nejakou radu jak to skombinovat s BS....viis :idea: :idea: :idea: :idea:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 16:06

bjohny:já neříkám,že sis svoje neodcvičil,já jen zdůraznil,že si měl první dotaz ty,protože Low začal vše odvracet na mě.
nechtěl sem tě nějak urazit, snažil sem se vše ujasnit a taky poradit
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 16:11

pohoodaa 8) 8) 8) 8) 8) ...ja se nechci hadat, jsou prece prazdniny, ja sem to taky nemyslel v zlym.... sem jen ted docetl celou mnou zalozenou diskuzi a jsem omamen vsetkymi prispevky...jeste doobeda tu byli asi dve prispevky 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O to teda koukam!!
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » sob 01. črc, 2006 16:27

bjohny: tak kdyz mas neskutecne nastudovano tak ti neni treba radit :) jen jestli si to nestudoval v Max Paynovi jako bulletime 8)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Keny » sob 01. črc, 2006 16:31

bjohny:Sem rád že je to v pohodě.doufám že ti teda aspoň něco z příspěvků pomohlo
Keny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bjohny » sob 01. črc, 2006 16:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joo jen sem potreboval poradit akurat jak to smichat s BS...ale to uz si mi prece poradiil....diky moc sefe :twisted: :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...