od mordred: Ja netvrdim, ze je vychoval primo Kernspecht nebo Ting, tak vysoko v ewto nevidim, ale ta organizace kterou oni maji pod sebou. A dobrych lidi je v te organizaci dost.
4mordred: Když do toho tedy nevidíš, tak proč se k tomu vyjadřuješ??? Mimochodem co s tím má MGWWCH společného?
od mordred: Jestli jsi ten Jan Novak, kterej mel skolu ve Varech, tak jsem se byl podivat u tebe. Nepochybuju o tom ze bit se umis, ale nepouzivas na to bojove umeni, ale svoje fyzicke predpoklady. Teda tak to alespon pusobilo pred tema nekolika lety, kdy jsem se byl podivat na tvem treninku. A uroven zaku byla taky mizerna. A pulka toho co jsi tehdy rekl se tykala Tinga, coz mi nevadi, pokud ho budes kritizovat vecne, ale oznacovat ho pritom "Ping pong" mi pripada jako ubohost. -

- ja jsem mel moznost osobne poznat i napr. jednoho cloveka z MGWWCH, ktery sem obcas prispeje i clankem a muzu rict, ze to byla bida. Ten clovek nemel uroven ani po lidske strance ani po strance bojove.
4 mordred: Jsem ten Jan Novák o kterém nepochybuješ, že se bít umí, ale není to tím kung fu , nýbrž jeho fyzickými předpoklady

Kdybys nějakou dobu jakékoli BU seriozně cvičil, tak bys věděl, že jeden z výsledků cvičení BU je získávání fyzických schopností popř. předpokladů!!! Píšeš, že ses byl podívat? A s jistotou víš, jak se věci mají na základě jednoho kouknutí před mnoha lety???

Asi budeš pan znalec - Teoretik!? Uroveň žáků je závislá na délce jejich působení ve školách BU, na jejich schopnostech a na jejich přístupu k BU! Ale to tě asi nenapadlo - "znalče"! Mimochodem ti neschopní žáci obstáli ve V©ECH porovnávacích zápasech s jinýma školama BU v ČR a SR

! Určitě zrovna tak jako já budou potěšeni z jejich nízké urovně a rádi si s tebou nebo s kýmkoli jiným své schopnosti porovnáme - pokud tě nepřešla odvaha!?
Uznávám, že "ping pong" je nemorální a velmi hanlivéle označení

člověka, který ti udělal "jasno" ve vztahu k BU, ale do mého názoru se nepleť! Nemáš s L.T. osobní zkušenosti, tak si nech své naivní představy o BU raději pro sebe!
Dále mě překvapuje jistota tvého tvrzení, že Jan Novák od MGWWCH je ten Jan Novák z Varů, když se na to vlastně v dalším příspěvku ptáš? Tys mě na těch fotkách nepoznal? Kde a u koho jsi vlastně byl? Mimochodem v té době jsem MGWWCH určitě necvičil!!!
od mordred: To takhle beres kazdej prispevek, jako vyzvu ke konfrontaci? Nikoho neurazim, tak nevim o co ti jde. Ale jestli nekdo o konfrontaci stoji, tak at mi napise na mail a ja mu dam adresu a muze se stavit.
4mordred: Ano, takhle osobně beru každou pomluvu a každou takovou pomluvu řeším osobně s dotyčným "hrdinou", pokud se neomluví! Urazil jsi mé žáky, mou osobu a jméno MGWWCH také! Takže..., od tebe očekávám návrh místa a času naší konfrontace... Pravidla si urči sám - předem je akceptuji!
od mordred: Mozna vam vyhovuje nechavat si tady mazat med kolem huby od vasich zaku ale pak nevim proc tomu tady rikate "diskusni" forum. Muzete to nazvat treba "masazni" forum a nechavat si tu masirovat ega povidanim o tom ze MGWWCH je ten jediny spravny wingchun.
4mordred: A pro ty pomalejší připomínam, že nikdo z MGWWCH se nijak nevyjadřoval k tomuto foru a urovni EWTO!!!
Dám ti příležitost mi dokázat své technické dovednosti - znalče!
cfwckt@seznam.cz je můj email. Tak čekám, že se ozveš - "hrdino"