hiza píše:tak ok uz se teda castecne probrali dvojce a bud ste teda rikali praha nebo brno dobry ale zatim mi nejak unika datum Clodmane tenhle napad byl tvuj a vypada to ze ti nikdo zrejme nechce vzit zasluhy a kecat do toho takze cekam co z tebe vyleze covece .....
omlouvam se za muj prostoduchy projev
Panda píše:pravidla bych nechal na dohodě, prostě takl aby si dotyční co nejvíc užili :wink:
Samozřejmě že pokud někdo bude chtít street fight tak bych ho rád předem vykázal ven na ulici ale tací mezi námi snad nejsou :lol:
Jinak ukropcany se neboj, bez večerního posezení v čajovně+procházky Prahou si to ani nedokážu představit.:)
Gino píše:Panda píše:pravidla bych nechal na dohodě, prostě takl aby si dotyční co nejvíc užili
Samozřejmě že pokud někdo bude chtít street fight tak bych ho rád předem vykázal ven na ulici ale tací mezi námi snad nejsou![]()
Jinak ukropcany se neboj, bez večerního posezení v čajovně+procházky Prahou si to ani nedokážu představit.
Tohle podepisuju.
Pravidla a podobne, se doladej na miste... nejsme banda tupounu, ne?
Ale termin se mi nehodi, tou dobou budu jeste v zahranici. Ale stejne pocitam, ze pokud se akce vydari a bude zabava i pouceni, ze se to bude opakovat, jednou za cas.
Panda píše:Ja su pražák a nic v brzké době neplanuji tudíž je mi jedno kdy to bude, ale po zkušenostech s organizováním podobných akcí vím že není dobré nechat termín viset jen tak ve vzduchu takže navrhuji o týden později 16.září. Kdo by chtěl přijet ale nemůže 16.?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník