graver píše:manikin píše:jak se mam preventivne branit napr. vuci sousedovi, ktery na mne z niceho nic na chodbe baraku namiri pistoli...to by me tada opravdu zajimalo
nebo kdyz jdu na pracovni veceri a klient se lizne a vyjede po me...
Jak píše Low.
ad 1.: nijak
ad 2.: tak, jak tě to učil Makoto
To jsou právě ty opačné póly.
Low píše:prevence je se do ty situace nedostat.
nemam problem ale sem pak min nebezpecnej protoze sotva urdzim rovnovahu takze kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej) nebude takovej problem se mi ubranit.
roza píše:Manikin - neni ceho se bat ,v pripade napadeni Lowem staci trikrat rychle vykriknout :"shotokan ,shotokan ,shotokan" a uvidis jak s narkem upaluje a mizi v dali......![]()
Roza
Lada píše:Low píše:prevence je se do ty situace nedostat.
nemam problem ale sem pak min nebezpecnej protoze sotva urdzim rovnovahu takze kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej) nebude takovej problem se mi ubranit.
Tak to se dost pleteš!
Záleží totiž na hladině alkoholu kterou budeš mít v krvi samo to záleží na dalších faktorech (co kolik piješ, tvoje váha, zvyklost)
Dost lidí nějaké to líznutí čítající dvě tři skleničky či nejaké to pivko v poho ustojí aniž by se sotva udrželo na nohách! Si to pleteš s těžkou opilostí! já nemám problém udržet rovnováhu třeba po 7-10 dvanácktách atp. Samo mám v hlavě ale abych sotva držel rovnováhu musel bych na alku dost přitlačit
Kdybych to bral jako ty, tak bych se myslím vždy když jdu napivko, ráno probudil na áru
Když už se někdo těžce opije tak pak už moc nebezpečný není to je fakt, ale bohužel takovéto štěstí slečna mít nemusí.......
Stačí se trocha napít a rozum a chápání jde dosti stranou, člověk udělá i to co by vživotě dle svého morálního hlediska střízlivý neudělal, strácí zábrany, chuť a touha kterou může mít na danou slečnu a skrývat ji a chovat se střízlivý gentlemansky vůči dané slečně se může po napití výrazně změnit.. pokus o znásilnění, agresivní a násilné chování nevyjímaje..atd Bohužel nemusí jít vůbec o člověka z práce, ale i kamaráda, přítele dotyčné....
Aby někdo takhle choval nemusí být opilý jak prase! že se pomalu neudrží ani na nohou
manikin píše:Lada píše:Low píše:
Tak přesně o tomhle jsem mluvila. Děkuji za podporu z řad mužské populace.
2graver: dvakrat jsem se setkala s uchylem a ver mi, ze v tu chvilku...a to si myslim, ze mam drzku docela prorizlou...jsem ty spravny slova nenasla a radsi se rychle klidila...nastesti nebyli agresivni...
takze je to dobra rada stejne jako nechat utocnika, at sunda kalhoty a pak kousnout a trhnout... (argumentovala jsem i na kurzu, ze to pro me mozna bude lepsi, ale realita...no nevim, jestli bych to pak zvladla a zachovala chladnou hlavu)
tekara píše:4 Gino:
já samozřejmě taky myslel přes bloky. Nejsem magor. Nevím, jaké ty máš zkušenosti s plnokontaktním tréninkem. Nevím, proč neustále zcestně melete o 11O kg chlapovi. Pokud holka bude držet blok na břichu (joko, mae, ushiro) nebo na stehně (mawashi gedan), tak to prostě zavání vyřazením z tréninku. Není mi už 20 ani 30 a vím o čem mluvím. Nerozepisuj se o kravinách, aby jsi mi ukázal, jak si v obraze. Nejsi.
Low píše:manikin:
posli nam sem fotku ,ja ti rovnou pak reknu jestli se mas bat znasilneni nebo ne
Panda píše:Teď jsem si vzpomněl jak asi před rokem v Modřanech nějáká příslušnice policije za použití hmatů a chvatů zneškodnila a chytila uchyla :) Co si vzpomínám holka bloňďatá 160cm křehce krásně vypadající no víc jak 60kg neměla :)
©lo tam o o to že jí použili jako volavku záměrně, takže byla připravená a věděla do čeho jde.
Takže myslím že to není zas tak nemožný se ubránit řek bych.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků