sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Low » čtv 24. srp, 2006 11:01

graver: podle myho pak oba dva ty body totiz vyjdou nastejno :)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 24. srp, 2006 11:05

Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » čtv 24. srp, 2006 11:51

graver píše:
manikin píše:jak se mam preventivne branit napr. vuci sousedovi, ktery na mne z niceho nic na chodbe baraku namiri pistoli...to by me tada opravdu zajimalo
nebo kdyz jdu na pracovni veceri a klient se lizne a vyjede po me...

Jak píše Low.
ad 1.: nijak
ad 2.: tak, jak tě to učil Makoto
To jsou právě ty opačné póly.

souhlasím...
to Low tu porad neco vyklada o prevenci a tohle prevence neni...
a Low...ja tedy nevim, ale ty mas nejaky problem se sexem, pokud si das par sklenicek?

jo jinak i ja dik za nazvy kopu...ty nejcastejsi znam, ale najdou se tam i zajimave veci, ktere jsem slysela jen parkrat
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Low » čtv 24. srp, 2006 11:54

prevence je se do ty situace nedostat.

nemam problem ale sem pak min nebezpecnej protoze sotva urdzim rovnovahu takze kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej) nebude takovej problem se mi ubranit.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 24. srp, 2006 12:38

Low: kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej)...

HA!
A máme Tě, úchyle!!

:lol: :lol: :lol:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod manikin » čtv 24. srp, 2006 12:44

Senior píše:Low: kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej)...

HA!
A máme Tě, úchyle!!

:lol: :lol: :lol:

kudy chodí Low, abych se tam preventivně nevyskytovala :lol:
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

a

Příspěvekod roza » čtv 24. srp, 2006 12:56

Manikin - neni ceho se bat ,v pripade napadeni Lowem staci trikrat rychle vykriknout :"shotokan ,shotokan ,shotokan" a uvidis jak s narkem upaluje a mizi v dali...... :lol:

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » čtv 24. srp, 2006 13:00

Low píše:prevence je se do ty situace nedostat.

nemam problem ale sem pak min nebezpecnej protoze sotva urdzim rovnovahu takze kdyz nekoho budu chtit znasilnit(jinak to delam strizlivej) nebude takovej problem se mi ubranit.

Tak to se dost pleteš!

Záleží totiž na hladině alkoholu kterou budeš mít v krvi samo to záleží na dalších faktorech (co kolik piješ, tvoje váha, zvyklost)

Dost lidí nějaké to líznutí čítající dvě tři skleničky či nejaké to pivko v poho ustojí aniž by se sotva udrželo na nohách! Si to pleteš s těžkou opilostí! já nemám problém udržet rovnováhu třeba po 7-10 dvanácktách atp. Samo mám v hlavě ale abych sotva držel rovnováhu musel bych na alku dost přitlačit
Kdybych to bral jako ty, tak bych se myslím vždy když jdu napivko, ráno probudil na áru

Když už se někdo těžce opije tak pak už moc nebezpečný není to je fakt, ale bohužel takovéto štěstí slečna mít nemusí.......
Stačí se trocha napít a rozum a chápání jde dosti stranou, člověk udělá i to co by vživotě dle svého morálního hlediska střízlivý neudělal, strácí zábrany, chuť a touha kterou může mít na danou slečnu a skrývat ji a chovat se střízlivý gentlemansky vůči dané slečně se může po napití výrazně změnit.. pokus o znásilnění, agresivní a násilné chování nevyjímaje..atd Bohužel nemusí jít vůbec o člověka z práce, ale i kamaráda, přítele dotyčné....

Aby někdo takhle choval nemusí být opilý jak prase! že se pomalu neudrží ani na nohou
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: a

Příspěvekod graver » čtv 24. srp, 2006 13:20

roza píše:Manikin - neni ceho se bat ,v pripade napadeni Lowem staci trikrat rychle vykriknout :"shotokan ,shotokan ,shotokan" a uvidis jak s narkem upaluje a mizi v dali...... :lol:
Roza

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ano, těžké psychické šoky mohou způsobit i dočasné poruchy erekce :wink:
Ale zcela vážně - takovou radu už jsem slyšel jako prevenci znásilnění nebo proti agresívním exhoušům: říct mu něco jako "člověče, co chceš s tímhle dělat?". Buď má ženská štěstí - chlap to vzdá a týden se mu nepostaví. Nebo má smůlu a on jí ukáže, co s tím zamýšlel...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » čtv 24. srp, 2006 13:24

roza píše:Manikin - neni ceho se bat ,v pripade napadeni Lowem staci trikrat rychle vykriknout :"shotokan ,shotokan ,shotokan" a uvidis jak s narkem upaluje a mizi v dali...... :lol:

Roza

dík za radu :lol:
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod manikin » čtv 24. srp, 2006 13:31

Lada píše:
Low píše:prevence je se do ty situace nedostat.

Tak to se dost pleteš!

Záleží totiž na hladině alkoholu kterou budeš mít v krvi samo to záleží na dalších faktorech (co kolik piješ, tvoje váha, zvyklost)

Dost lidí nějaké to líznutí čítající dvě tři skleničky či nejaké to pivko v poho ustojí aniž by se sotva udrželo na nohách! Si to pleteš s těžkou opilostí! já nemám problém udržet rovnováhu třeba po 7-10 dvanácktách atp. Samo mám v hlavě ale abych sotva držel rovnováhu musel bych na alku dost přitlačit
Kdybych to bral jako ty, tak bych se myslím vždy když jdu napivko, ráno probudil na áru

Když už se někdo těžce opije tak pak už moc nebezpečný není to je fakt, ale bohužel takovéto štěstí slečna mít nemusí.......
Stačí se trocha napít a rozum a chápání jde dosti stranou, člověk udělá i to co by vživotě dle svého morálního hlediska střízlivý neudělal, strácí zábrany, chuť a touha kterou může mít na danou slečnu a skrývat ji a chovat se střízlivý gentlemansky vůči dané slečně se může po napití výrazně změnit.. pokus o znásilnění, agresivní a násilné chování nevyjímaje..atd Bohužel nemusí jít vůbec o člověka z práce, ale i kamaráda, přítele dotyčné....

Aby někdo takhle choval nemusí být opilý jak prase! že se pomalu neudrží ani na nohou

Tak přesně o tomhle jsem mluvila. Děkuji za podporu z řad mužské populace.

2graver: dvakrat jsem se setkala s uchylem a ver mi, ze v tu chvilku...a to si myslim, ze mam drzku docela prorizlou...jsem ty spravny slova nenasla a radsi se rychle klidila...nastesti nebyli agresivni...
takze je to dobra rada stejne jako nechat utocnika, at sunda kalhoty a pak kousnout a trhnout... (argumentovala jsem i na kurzu, ze to pro me mozna bude lepsi, ale realita...no nevim, jestli bych to pak zvladla a zachovala chladnou hlavu) :)
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fakt » čtv 24. srp, 2006 13:47

Roza

:lol: :lol: :lol: Příspěvek roku!!! :lol: :lol: :lol:
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » čtv 24. srp, 2006 13:50

manikin píše:
Lada píše:
Low píše:
Tak přesně o tomhle jsem mluvila. Děkuji za podporu z řad mužské populace.

2graver: dvakrat jsem se setkala s uchylem a ver mi, ze v tu chvilku...a to si myslim, ze mam drzku docela prorizlou...jsem ty spravny slova nenasla a radsi se rychle klidila...nastesti nebyli agresivni...
takze je to dobra rada stejne jako nechat utocnika, at sunda kalhoty a pak kousnout a trhnout... (argumentovala jsem i na kurzu, ze to pro me mozna bude lepsi, ale realita...no nevim, jestli bych to pak zvladla a zachovala chladnou hlavu) :)

Pokud si už útočník stahne kalhoty, můžeš mu ho vyleštit (auto) a natřít mu plot. Dávali to v jednom filmu z emeričky.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 24. srp, 2006 14:32

tekara píše:4 Gino:
já samozřejmě taky myslel přes bloky. Nejsem magor. Nevím, jaké ty máš zkušenosti s plnokontaktním tréninkem. Nevím, proč neustále zcestně melete o 11O kg chlapovi. Pokud holka bude držet blok na břichu (joko, mae, ushiro) nebo na stehně (mawashi gedan), tak to prostě zavání vyřazením z tréninku. Není mi už 20 ani 30 a vím o čem mluvím. Nerozepisuj se o kravinách, aby jsi mi ukázal, jak si v obraze. Nejsi.

Nemam v umyslu te o necem presvedcovat, natoz o tom, jestli jsem, nebo ne v obraze. Nejsem, mas pravdu. A az priste narazim na kurz sebeobrany, nebudu se divit, ze tam narazim na same romantiky.
O 100 (a vice) kilovem chlapovi se tu mele, protoze vahovy rozdil podle me hraje roli. Proto jsem ti uvadel ze rany naplno od takoveho monstra ta holka dvakrat lehci samo neusene - a proto jsem dopisoval, ze ani dvakrat lehci chlap, pac mi prijde, ze tu z tech holek fakt delate menecenne. Proto jsem ti psal, ze je na trenerovi, uciteli, jak ty dvojice sestavi. Ja osobne bych holku poslal k co nejvic vahove stejnemu cloveku proto, aby na plno mohla jet (a on taky)... to same k tezkemu cloveku priblizne stejne tezkeho.
Ale priznavam, ze jsem zajic, tys urcite (cituji "behem tech let, co cvicis") posbiral vice zkusenosti v sebeobrane. Bohuzel mi prijde, zes nedostal moc moznosti je praktikovat... a pokud ano, jsi uz natolik dobrej, zes z toho vyvazl ok a proto to dneska vidis jinak. Lovu zdar.
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » čtv 24. srp, 2006 14:41

Ja osobne bych holku poslal k co nejvic vahove stejnemu cloveku proto, aby na plno mohla jet (a on taky)... to same k tezkemu cloveku priblizne stejne tezkeho.

mohu jen souhlasit...
jednou jsem drzela lapu klukovi a samozrejme ho vyhecovala jako ze to udrzim...no malem mi vyhodil ruku z ramene (moje chyba, nemam si hrat na hrdinku)...proste kop neustojim ani nahodou a ranu...no mam dost co delat,abych nevzala druhou o zed...a on asi trenink neni, ze?
a pravda je i ta, ze to neni jen o zenskem a muzskem pohlavi a o vahovem rozdilu, ale taky o veku a trenovanosti...starsi netrenovany chlap neustoji ranu od 30leteho kluka, ktery travi kazdy den v dojo...zkusenost
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Low » čtv 24. srp, 2006 17:05

manikin:
posli nam sem fotku ,ja ti rovnou pak reknu jestli se mas bat znasilneni nebo ne.

tak kdyz nechces bejt takova amaterka tak proc nezacnes delat nejakej poradnej bojovej sport? myslim zes psala ze nemas zapotrebi chodit domu s modrinama.. no jo tak to potom je malej vyber.

najednu stranu ses strevo(jak sama o sobe tvrdis) nadruhou stranu ses dric(jak o sobe tak tvrdis) takze nevidim problem ze bys neobstala.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 24. srp, 2006 17:20

Teď jsem si vzpomněl jak asi před rokem v Modřanech nějáká příslušnice policije za použití hmatů a chvatů zneškodnila a chytila uchyla :) Co si vzpomínám holka bloňďatá 160cm křehce krásně vypadající no víc jak 60kg neměla :)
©lo tam o o to že jí použili jako volavku záměrně, takže byla připravená a věděla do čeho jde.
Takže myslím že to není zas tak nemožný se ubránit řek bych.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 24. srp, 2006 17:25

Low píše:manikin:
posli nam sem fotku ,ja ti rovnou pak reknu jestli se mas bat znasilneni nebo ne

To je skvělý nápad - pošlete fotku všichni, ať se líp poznáme - a nejlíp v plavkách. Seznamku tu ještě nemáme :wink: :wink:
Něco jako "mladý, atraktivní KK hledá štíhlou dlouhovlasou WT za účelem sdílení Ki. Zn.: pozdější sparring možný".
děti, děti...

Abyste neřekli, tak já začnu:
http://www.zoopraha.cz/data/fgal/000000108_p.jpg
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 24. srp, 2006 17:26

Panda píše:Teď jsem si vzpomněl jak asi před rokem v Modřanech nějáká příslušnice policije za použití hmatů a chvatů zneškodnila a chytila uchyla :) Co si vzpomínám holka bloňďatá 160cm křehce krásně vypadající no víc jak 60kg neměla :)
©lo tam o o to že jí použili jako volavku záměrně, takže byla připravená a věděla do čeho jde.
Takže myslím že to není zas tak nemožný se ubránit řek bych.

Nebylo jejim ukolem nenechat se moc zranit do pribehnuti kolegu ze zalohy? :))) Jen zertuju... holka mela odvahu, to se ceni. Myslim, ze ne kazda policistka by do toho sla. A akorat to pekne ukazuje, jak i zenska dokaze prekvapit.
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » čtv 24. srp, 2006 17:30

nespacifikovala ho sama. byla to lecka. a ta holka byla moc hezka.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...