graver píše:Low píše:manikin:
posli nam sem fotku ,ja ti rovnou pak reknu jestli se mas bat znasilneni nebo ne
To je skvělý nápad - pošlete fotku všichni, ať se líp poznáme - a nejlíp v plavkách. Seznamku tu ještě nemáme![]()
![]()
Něco jako "mladý, atraktivní KK hledá štíhlou dlouhovlasou WT za účelem sdílení Ki. Zn.: pozdější sparring možný".
děti, děti...
Abyste neřekli, tak já začnu:
http://www.zoopraha.cz/data/fgal/000000108_p.jpg
Low píše:manikin:
posli nam sem fotku ,ja ti rovnou pak reknu jestli se mas bat znasilneni nebo ne.
tak kdyz nechces bejt takova amaterka tak proc nezacnes delat nejakej poradnej bojovej sport? myslim zes psala ze nemas zapotrebi chodit domu s modrinama.. no jo tak to potom je malej vyber.
najednu stranu ses strevo(jak sama o sobe tvrdis) nadruhou stranu ses dric(jak o sobe tak tvrdis) takze nevidim problem ze bys neobstala.
Low píše:manikin:
jo mozna bys byla prekvapena koho se mas bat a koho ne
vulgarismy - to je to nejlepsi prostredi v kterym seneco naucis. to je tvuj rozdilnej pohled na vec
Low píše:vetsinou policajti co jsou treba u pmj s tim problem nemaj, obvykle se na ne staci podivat a ta agresivita prejde ale co se tyce tech z obvodnich oddeleni a kancelari tak je to o nicem.jedoduse ti kteri se s nasilim nestretavaj ve sluzbe nic neumej.
majkx píše:Low píše:vetsinou policajti co jsou treba u pmj s tim problem nemaj, obvykle se na ne staci podivat a ta agresivita prejde ale co se tyce tech z obvodnich oddeleni a kancelari tak je to o nicem.jedoduse ti kteri se s nasilim nestretavaj ve sluzbe nic neumej.
![]()
, tak to je opravdu perla
.
Low píše:majkx píše:Low píše:vetsinou policajti co jsou treba u pmj s tim problem nemaj, obvykle se na ne staci podivat a ta agresivita prejde ale co se tyce tech z obvodnich oddeleni a kancelari tak je to o nicem.jedoduse ti kteri se s nasilim nestretavaj ve sluzbe nic neumej.
![]()
.
jo a hlavne pravda
majkx píše:Low píše:majkx píše:Low píše:vetsinou policajti co jsou treba u pmj s tim problem nemaj, obvykle se na ne staci podivat a ta agresivita prejde ale co se tyce tech z obvodnich oddeleni a kancelari tak je to o nicem.jedoduse ti kteri se s nasilim nestretavaj ve sluzbe nic neumej.
![]()
.
jo a hlavne pravda
Zapomeň na to, to by byla diskuze OT, tvůj doslech a možná zprostředkované zkušenosti versus moje 8-mi leté zkušenosti z Prahy z Ostravy, projel bys to na plné čáře.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník