Tak poradte, s cim na to - nejakou salu omotanou kolem ruky nebo lyzarsky rukavice

Rychi píše:Prave jsem si poridil box. pytel, hlavne na trenink uderu a kopu (co taky jinyho), ale nemam zadny rukavice, takze boucham jenom tak pestma. Ani to moc neboli a navic si tim doufam zesilnuju kosti, ale bojim se, ze bych si s tim mohl neco udelat (nejaky otoky nebo tak)
Tak poradte, s cim na to - nejakou salu omotanou kolem ruky nebo lyzarsky rukavice? Diky
ukropcany píše:4Boris - skúšal si niekedy búchať do mechu hodinu bez rukavíc? Čo úder, to bomba? Myslím, že nie...
ukropcany píše:4Boris - skúšal si niekedy búchať do mechu hodinu bez rukavíc? Čo úder, to bomba? Myslím, že nie...
Panda píše:2 harumoto:
Asi to bude tím že mi nikdo nikdy nevyvětloval techniku bouchání do Makiwari ale musim se přiznat že mi k srdci moc nepřirostla..nevím proč.
Myslím si jako simulace soupeře je naprosto nevhodná, počítám že se na ní procvičují jiné principy jinak by nevydržela tak dlouho v sylabu kdyby byla k ničemu, ale nvím jaké.
Nemáš k tomu nějáké info , link , zkušenost?
ukropcany píše:4boris:
- intenzita - ja idem na mechu vždy na 100%, idem tak, aby som mal priemerný pulz na 3-minútové kolo min. 175
- tvrdosť - mal si pocit, že moje zvedáky na rebrá nemali úspech? Všetci padli... škoda, že si nepospároval...
- WT intenzita - spomeň na sviečku...![]()
ukropcany píše:4boris:
- intenzita - ja idem na mechu vždy na 100%, idem tak, aby som mal priemerný pulz na 3-minútové kolo min. 175
- tvrdosť - mal si pocit, že moje zvedáky na rebrá nemali úspech? Všetci padli... škoda, že si nepospároval...
- WT intenzita - spomeň na sviečku...![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků