Právě sem dočetl rozsáhlé discusse o LT a jeho ,,pochopech,, a jejich širokou škálu WT projektů(zdá se mi že jich je pomalu víc než ostatních Wch škol,škod no,ze světem to de od 10-5

Ale k věci,chtěl bych se zeptat přitomých mistrů discutéru jako Si fu Ivan Rzounek či Si fu Luen a dalších kteří se delši dobu zajímají o větve stromu Wing Chun .
Před lety skočil na trh a LT pacholci se začali chlubit videm kde jejich representant ,Emin Boztepe (nyní už členem své organizace EBMA) porarazil Mistra Cheunga .
Ze spousty zdrojů sem slyšel že to bylo celé jeden velkým podfuk naplánovyný LT aroganizací na přitáhnutí nových žáků,ale já osobně si na tohle neumím udělat názor,mohlo to být jakkoliv a kdokoliv může při soubji prohrát

Můj mistr my k tomuto řek toto:
...V té době měl mistr Cheung opravdu velké množství žáku(nerad si to přiznávám ale pro jeden důvod či druhý,i velmistr Cheung je ekonomdál to rozebírat nebudeme
)a i do LT organizace patřila velké množství lidí a LT chtěl i žáky W.Cheunga samozdřejmě kvůli penězům,mno tak pozvali velmistra Cheunga na presentační den do jejich Academie ,mistr Cheung se dostavil v tradičním činské oděvu i v nepohodlných a pro boj téměř nepoužitelných sandálích(tento fakt vyplívá s videa) ho Emin Bozetepe vyzval na souboj ,W .Cheung mu údajně řekl že až skončí,pujde se převléknout a pak zabujují ovšem tohle se Eminu Boztepemu asi jako odpověd nelíbilo tak se do něj (ze předu či ze zadu ,o to už nevím) pustil ,většiina souboje probíhá na zemí (zjevné z videa)...
Tak se vás přátelé ptám,nevíte o tomhle něco,nějaký fakt,prohlášení ,cokoliv ,byl bych vám moc vděčný ....
Zdraví vás Emanuele...