Oblečení

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod bjohny » úte 26. pro, 2006 11:16

SL píše:No jo....v lodičkach se dá taky něco zvladnout........ :D

treba push kick?? :lol: :lol: :lol:
Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!! :twisted:
bjohny
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 359
Registrován: pát 12. kvě, 2006 23:00
Bydliště: Revúca... Slovakia :((

 

Příspěvekod Baxxse » úte 26. pro, 2006 11:51

Lada píše:
bjohny píše:
Lada píše:taky se moc nediv až se určitým supinkám nebudou tvoje hadry zrovna zamlouvat a budou si chtít "popovídat"...

bingooo :twisted: ....neni moc prijemny stretnou partu cikanů pri vinku kdyz mas na sobe bombra a temer holou gebuli :evil:


víš ono je těch skupinek o dost více teď jen kterou chytne....hakoši si budou myslet že je skinhead a je proti nim, skinosi zas naopak ze je nacek, ti co nesnasi hakose (antifa, punk atp.) ze je hakos a vetsinou ani skinose nemaji v oblibe (jak kde), romakum to bude šumák či je bo neni nacek, chuligani, atp. i treba jaka koli jina skupinka kdyz jednomu z nich treba někdo řed časem ublížil co vypadal stejně......No a vzhledem k tomu, že si většinou moc povídat nechtějí tak vyhlídky nejsou zrovna dobré.

Jo není to sranda, ale třeba bude mít štěstí....


Proc by meli vadit punkacum skinosi???
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 381
Registrován: čtv 22. led, 2004 0:00
Bydliště: Cheb-Praha

Příspěvekod Lada » úte 26. pro, 2006 12:20

Baxxse píše:Proc by meli vadit punkacum skinosi???


Proto jsem tam psal jak kde :wink: je to hlavně o chování některých skiňošů vůči nim a následné reflexe z druhé strany...Někde je to v pohodě jinde zas ne
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 793
Registrován: ned 20. srp, 2006 23:00

Příspěvekod Baxxse » úte 26. pro, 2006 15:07

Lada píše:
Baxxse píše:Proc by meli vadit punkacum skinosi???


Proto jsem tam psal jak kde :wink: je to hlavně o chování některých skiňošů vůči nim a následné reflexe z druhé strany...Někde je to v pohodě jinde zas ne


Kazdopadne je to dost divne kdyz defakto obe tyhle skupiny pochazeji z jedne. Tedy maji spolecne pocatky a i dnes dost spolecnych zajmu...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 381
Registrován: čtv 22. led, 2004 0:00
Bydliště: Cheb-Praha

Thor Steinar, Grassel a podobnej shit ...

Příspěvekod Sion » čtv 28. pro, 2006 1:13

:D To sis vybral skutecne ty pravy "znacky" ...
Pro neznale par infos::


Thor Steinar
www.thorsteinar.cz

Thor Steinar je původní německá neonacistická značka, která se hojně distribuuje v ČR. O značce Thor Steinar se v českém prostředí začalo více mluvit začátkem července 2004, kdy provedla Policie ČR rozsáhlou razii proti obchodníkům se skinheadskou módou a řadu výrobků firmy TS zabavila (hovořilo se o objemu zboží asi za 500 000 Kč) na základě posudku soudního znalce PhDr. Miroslava Gregoroviče, který zboží označil za propagující fašismus. Přestože tento názor nesdílíme (symbolika Thor Steinar se až úzkostlivě vyhýbá čemukoli, co by mohlo být přímo spojováno s nacistickou ideologií), je zjevné, že zabavení takového množství zboží neonacisty citelně zasáhlo. Obchodem, který byl zasažen nejvíce, byl plzeňský Original Store a proti jeho majiteli bylo vzneseno i obvinění, které ovšem později policie stáhla. Počátkem července 2004 rozjel také Filip Vávra na stránkách Hooligans.cz akci, na jejímž konci byl samostatný web věnovaný kauze Thor Steinar a informacím o policejním vyšetřování. Zajímavé je, že jeho webová adresa je www.kickme.to/11brno, kde se původně nacházely stránky Anti-Antifa Brno. V průběhu roku 2004 však byla obvinění proti majitelům plzeňského krámku stažena a zboží Thor Steinar se od konce září opět může veřejně prodávat. Funguje i české stránka Thor Steinar na adrese www.thorsteinar.cz. Na těchto stránkách se dozvídáme, že výhradním dovozcem této značky k nám je firma Irminsul s.r.o., Přemyslova 19, Plzeň, IČO: 694 44 323, což není nic jiného než adresa Original Store. Úsměvně působilo dnes již stažené úvodní sdělení na stránkách "Firma se distancuje od jakékoliv propagace neonacismu," které jasně ukazuje na to, že si majitelé obchodu velmi dobře uvědomují, že nad nimi stále visí Damoklův meč trestního postihu.

Thor Steinar pochází z Německa a její majitelé jsou aktivní němečtí neonacisté. Od roku 2003 vystupuje za Thor Steinar firma Mediatex GmbH Axela Kopelka a Uwe Meusea. Kopelke není v Německu ale žádný politický nováček. Jeho obchodní ambice začaly v roce 1997, když nastoupil do obchodu "Explosiv" v Königs Wusterhausenu. Z tohoto obchodu se stalo náborové místo regionální mládežnické ultrapravicové scény. Axel Kopelke byl ovšem také viděn na neonacistických oslavách slunovratu, hudebním večeru s bardem neonacistů, Frankem Reinnickem, a také na oslavě založení NPD v roce 2000 ve Friedersdorfu. Je také v kontaktu se známým německým neonacistickým aktivistou Carstenem Szczepanskim. Zkrátka a dobře se jedná o člověka, který je aktivním a dlouholetým členem německé neonacistické scény. Podle nejnovějších informací jde údajně minimálně 10% zisku z prodeje TS do rukou organizace "Svobodní kamarádi", což je německá obdoba české neonacistické militantní organizace Národní odpor.

Logo Thor Steinar prošlo dramatickým vývojem. Původní runové logo bylo totiž v Německu v roce 2004 soudně zakázáno kvůli podezření z propagace nacismu a firma musela začít používat logo nové. Staré logo se skládalo z kombinace dvou run, T a S. Runy nejsou používány bez politického významu a jejich použití obecně je v Německu omezeno, přestože jejich původní historický význam není nijak spojen s jakoukoli politikou. Nacistické zneužití run (stejně jako svastiky) však jejich původní význam bohužel jednoznačně překrylo. Celé složené logo se podobá runovému symbolu Wolfsangel neboli Vlčí Hák. Jedná se o několik run, které byly během nacistické vlády zneužity. Jejich kombinace v logu Thor Steinar je však nová a neodpovídá žádné známé nacistické insignii. Jinými slovy, symbolika Thor Steinar byla volená tak, aby ji každý neonacista správně identifikoval jako "spřátelenou značku", ale aby zároveň nezavdávala příčinu k trestnímu postihu. Tomu se ovšem firma nakonec stejně nevyhnula a byla donucena logo změnit. Nové logo se skládá již pouze ze znaku X a dvou teček. Nezúčastněný pozorovatel by si mohl myslet, že nemá žádnou spojitost s ničím a to i z důvodu, že se mu čas od času posměšně říká "piškvorky." Ovšem nejde o nic jiného, než o germánskou G-runu "Gyfu/Gebo", která znázorňuje předzvěst obchodních smluv, partnerských vztahů a přátelství.

Grassel
www.grassel.cz
První vlaštovkou mezi nacistickými značkami byl v Čechách Grassel Petra Ondruše. Tento bývalý člen Národního odporu Praha a ochrankář Filipa Vávry (bývalý vůdce Národního odporu) jako první pochopil, že vlastní kšeftík je nejlepší způsob, jak na neonacistické vášni po módních značkách dobře vydělat. Po nástupu Thor Steinar na český trh však značka stagnuje a v poslední době se spíše stahuje z trhu. Co se ale Ondrušovi povedlo, je uvedení jeho značky do prostředí bojových sportů. Firmu Resistance s.r.o., která Grassel vyrábí tvoří dva lidé. Jednak Marek Petrášek (Kamenný Újezd, Náměstí 250, České Budějovice) spolumajitel firmy Printtex Petrášek a synové z Budějovic, která Grassel tiskne a Petr Ondruš (Praha 2, Sázavská 14), trenér bojových sportů.
Sion
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod Sion » čtv 28. pro, 2006 1:18

Nibelung
www.nibelunger.com

Zatím poslední značka u nás, která vychází z grafického kursu Thor Steinar je Nibelunger, za kterou stojí bývalý člen Národního odporu Brno Karel Hlaváč. Tem původně provozoval internetový obchod www.doorbreaker.net, posléze však obchod zrušil a založil si vlastní značku, která okatě kopíruje úspěšný model Thor Steinar, včetně mytologického zaměření na období Vikingů (což je v slovanské zemi poněkud zarážející, ale oni se neonacisté stejně považují víc za Němce než za co jiného). Karel Hlaváč, IČO 757 57 451, Brno - Chrlice, Kunešova 225/5, PSČ 643 00 Telefon: 728 469 651. Na původní internetový shop Doorbreaker.net bylo odkazována na webu Národního odporu a nabízela se zde neonacistická trička z Německa Germania, Hate core, Autonome nationalisten, Good night left side aj.

Eighty-Eight
www.eightyeight.sk
Dalším, kdo se svezl na vlně neonacistické módy je slovenská firma "Eighty-eight" (tedy "Osmdesát-osm"). Jedná se o známou neonacistickou hru s písmeny podle jejich pořadí v abecedě, kde je na osmém místě písmeno H, přičemž 88 symbolizuje HH čili Heil Hitler. Za firmou stojí lidé jako Rasto Rogel, bývalý zpěvák nejvýznamnějších slovenských neonacistických kapel Krátky proces a později Judenmord. Značka vznikla v roce 2005 a záhy po svém vzniku se dostala do problémů se slovenskou policí. Nicméně počátkem roku 2006 byla veškerá obvinění zrušena a značka pokračuje dál. Krátký proces, který se začal formovat již v roce 1987, je legendou československé neonacistické scény. V jejich textech se objevují rasistické, fašistické a nacistické projevy. Nechybí obdiv k fašistickému slovenském státu (1939-1945) a nenávist k ®idům (v jednom textu jejich písně zpívají doslova: "...rozpálíme pece a ostaně len dým..."). V roce 1999 došlo k rozpadu kapely a většina členů přešla do stále funkční další neonacistické hudební kapely s názvem Juden Mord.
Sion
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod hiza » čtv 28. pro, 2006 10:05

tak já se ze zásady oblíkám do hakama na horu si dám plátovku z 13.stol a na hlavu samozřejmě fighterskou helmu a sem fighter jako fakt celkem hustej :oops: :oops:
hiza
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 07. srp, 2006 23:00
Bydliště: Hradec Kralove

Re: Oblečení

Příspěvekod Snooorri » čtv 28. pro, 2006 16:28

Ambr píše:čau, posilování, BU a různé druhy bojových sportů je přeci jen určitý životní styl. Lidi kteří tohle žerou včetně mě se podle toho většinou oblékají, chovají atd. Co nosíte vy na sobě? a jaké značky street figt wear upřednostňujete??? Já ted koupil hustý kožený boty od Bad Fighter Bull Dog, tričko od Grassel a Everlast a mikinku Resistance.víte o nejakých dobrých značkách nebo e-shopech? pár tipu tady:
www.gangshop.cz
www.streetpunk.cz
www.everlast-sports.cz


Nos co chceš, ale pokud jde o bojové unění nemá to s tim NIC spolecného. Bu sice muzes pri intenzivním cvicením nazývat životním stylem ale tento živ. styl se tolik liší od tech ostatních evropských že ptat se na oblecení... Začni porádne trénovat pod vedením nákýho učitele pak si uvedomíš ze tato otazka není mc dobrá.
Snooorri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 245
Registrován: stř 18. led, 2006 0:00
Bydliště: Brno

a

Příspěvekod Hangman » pát 28. zář, 2007 15:09

myslim že oblečenie k BU vôbec nepatrí k BU patrí životný štýl čiže to či
piješ ako dúha fajčiíš droguješ a podobne.. dalej ako sa stravuješ a ine veci.. na oblečeni nezáleži je jedno či nosíš veci značkové alebo nie alebo či si celý v čiernom alebo v ružovom je dôležité čo dokážeš a nie to v čom si to dokazal (myslim v akom oblečení) :twisted: ....
no a ked je to už téma o oblečení tak ja nosím boty OSIRIS dlhe rifle z polska, kratke tričko s jedným nápisom /(nemám rad milioní nápisov na tričkach)) a urcite jednofarebne, mikinu s kapucnou a to je vše.. ked je zima tak nosim bundu northblanc šuštakovu ... nezaradujem sa ani medzi skaterov a urcite niesom z tých čo nosia trička xxxxxl a vážia 50kg aj s botami... niesom ani z tých čo by nosili boty so železnými špičkami aby budili rešpekt a zdali sa tvrdšími.. nosím proste veci ktoré sa mi páčia a je mi jedno či su tie značky alebo typ oblečenia skejtacke alebo ich nosia nackovia ,skini.....
Hangman
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 25. zář, 2007 23:00

Příspěvekod ghekon » pát 28. zář, 2007 15:37

:D Musim se smat... Ambr, az budes neco umet, pak muzes zacit uvazovat jake "street fight" obleceni se k tobe bude hodit... Treba ja chodim ve starych dzinach, mikine ke kolenum a sandalach z druhe svetove... :) BTW: Vis v cem chodi 4nasobna mistrine CR v Judu? Ve stare mikine, kalhotach s osoupanyma nohavicema a v teniskach s urvanou tkanickou :) Pochopil?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1182
Registrován: stř 30. kvě, 2007 23:00

Příspěvekod Ludek » ned 23. zář, 2012 18:34

Zdar, po letech mrtvého vlákna bych se zeptal z trochu jiného pohledu -
máte nějáký tip na konkrétní dobrý, kvalitní, pohodlný (=volnější ale Chuck Norris nejsem) kalhoty pro 100kg člověka, co se neroztrhají po cca 3 měsících :?

Zkoušel jsem vše možné, ale prostě kalhoty po 3 měsících nošení si můžu vzít tak maximálně když jdu ven se psem.

Dík za tipy.
L
Ludek
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 18. pro, 2007 0:00

Příspěvekod NOKT » ned 23. zář, 2012 19:42

Ludek píše:Zdar, po letech mrtvého vlákna bych se zeptal z trochu jiného pohledu -
máte nějáký tip na konkrétní dobrý, kvalitní, pohodlný (=volnější ale Chuck Norris nejsem) kalhoty pro 100kg člověka, co se neroztrhají po cca 3 měsících :?

Zkoušel jsem vše možné, ale prostě kalhoty po 3 měsících nošení si můžu vzít tak maximálně když jdu ven se psem.

Dík za tipy.
L


Na cvičení?
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 656
Registrován: stř 30. kvě, 2007 23:00

Příspěvekod Ludek » ned 23. zář, 2012 20:05

Na cvičení?[/quote]

Ne myslel jsem normálně do práce/ mhd / apod.
Ludek
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 17
Registrován: úte 18. pro, 2007 0:00

Příspěvekod Pajiss » ned 14. říj, 2012 9:25

Jééé. Móda. To bylo vždycky moje. Musím se taky pochlubit. Sice už žádná BU nedělám, ale občas se porvu v hospodě, takže vlastně dělám furt:-)

Čili, vezmu to hezky od píky.

1) Bavlněné ponožky.
2) Boty z Deichmanu( na botách nikdy nešetřím)
3) Boxerky z Tesca
4) Džíny made in Vietnam
5) Tričko PUMA ze sportu
6) Mikyna New Yorker někdy taky zajdu i do Takka
7) Bunda musí být pohodlná většinou ze sportu
8) Na vlasy používám klasický Gel
9) A nakonec se nastříkám parfémem Lamborghini, který jsem dostal k ježíšku. Jinak používám Adama. Hezky voní a není drahej:-)

Čili má módní kolekce je většinou velmi různorodá a spadám tedy do kategorie šampónků. A je mi úplně u prdele, co si o tom kdo myslí, protože já se oblékam podle toho, co se mi líbí a ne podle toho, co zrovna diktují návrháři.
Pajiss
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 28
Registrován: sob 09. čer, 2012 23:00

Předchozí

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků