jeikob píše:A jak jsem hledal ty ukázky.Tak mně napadl takový teoretický dotaz,hlavnš na bojové sportovce boxery ,thai boxery a tak.Ciste teoreticky jak by si bruce lee vedl v techto zapasech dneska a treba v ultimátech? Rekl bych že by nebyl absolutní jednička,ale že by obstál
Dnes by mu bylo 67 let.Ukazte mi kohokoli, kdo v tomhle veku jeste jakkoli zapasi prosim vas
Ale zpet k teorii.Co se thajskeho boxu tyce, par komentu je u bonusu na DVD Fist of fury, jiz nevim kdo, ale nekdo tam komentuje setkani Bruce s nejakym thajcem a ze Bruce mel jisty ne moc kladny pohled na tento druh "boje".Vsechno to jsou ale sprostredkovane dojmy, takze at si na to udela obrazek kazdy sam, nevim jak vy, ja s Brucem bohuzel nikdy nemluvil.
Jiste je to, ze Bruce se rozhodne nestavel k cemukoli zady, mam dojem ze ze ve vsem hledal neco, co by dokazal dovest do funkcnosti, takze pokavad by se dnes teoreticky setkal jako 30ti lety s necim pro nej novym, urcite by se dokazal prizpusobit, driv ci pozdeji.Koneckoncu o tom preci cele to pro nekoho "tajemne" JKD je