sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod BuFF » pon 20. lis, 2006 14:00

Sorry za offtopic, ale tahle forma sebeobrany se mi zdá celkem zajímavá :D :D
Obrázek
Inter verba et actus magnus quidam mons est
Mezi slovy a činy stojí vysoká hora.
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » úte 21. lis, 2006 11:54

Lada:
2DMC se zeptej těch znásilněných a jak jim při tom bylo a jak jim bylo potom......než se začneš ochomejtat takovýma blbostma.....

Sezenes mi nejakou znasilnenou, at se muzu zeptat? Nebo si ji mam jako znasilnit sam? Jinak o to v tom clanku slo, ze se bude potom citit daleko lip(=mensi psychicke trauma), kdyz si to "uzije"(pokud uz neni zadna jina moznost) 8O

debilové jsou všude i mezi psychologama, či těmi co si na ně hrají, nějaký stupidní přiblblej článek od "erudovanýho" blba který získal bůhví jak diplom neznamená, že to co on si myslí, když to nikdy nezažil jen si to nějak záhadně vydedukoval je pravda a fakt Upozorňující

Debilove sou vazne vsude...takze mam radsi verit tomu cos zahadne vydedukoval ty?

já mám dvě kamarádky kterým se tohle stalo a ze ktrými jsem o tom mluvil, tak mám na čem stavět a už jen když se člověk zamyslí tak to co tedy ten "psychlolog" vyplodil je pěkná blbost, jak si to žena může užít, jak se může uvolnit? při tom co se právě děje.....tohle dokáže snad jen žena s určitou sexuální úchylkou, ale kolik jich z těch znásilněných asi bylo....

"Mne jeden soudruh na vlastni oci vypravel"...verim, ze i ten pan mel zkusenosti z pohovoru s obetmi znasilneni. Kazdopadne to nema nic co delat se mnou, jak jsem koupil, tak jsem prodal. To, jestli je to pro nejakyho Ladu debilni ci ne me zase az tolik nezajima.

Jinak koukam, ze ses expert i pres co, co ktera zena dokaze ci nedokaze, bravo.

Nehodlam uz timhle tematem ztracet cas.
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 21. lis, 2006 12:54

DMC píše: Sezenes mi nejakou znasilnenou, at se muzu zeptat? Nebo si ji mam jako znasilnit sam? Jinak o to v tom clanku slo, ze se bude potom citit daleko lip(=mensi psychicke trauma), kdyz si to "uzije"(pokud uz neni zadna jina moznost) 8O

Dobra blbost. U nas na kurzu uz dve tri znasilnene byly co tu dobu, co kurzy poradame a dle jejich vypraveni se nejak nedokazaly dostatecne uvolnit, aby si to "uzily" behem znasilneni. Spise z toho maji trauma na cely zivot a proto podobne rady jako spolupracovat ci dokonce si to uzivat jsou z oblasti sci-fi (a to jsem jeste HODNE slusny). Osobne me podobne rady nazvedavaji ze zidle, protoze to pisou lide, kteri o tom nic nevedi, ale mysli si, ze to takhle bude mozna lepsi....To je jako by jsi rekl: Usmivej si, az ti budou rozbijet drzku, vice si to tak uzijes....pokud neni jina moznost...je to stejne....
Pokaze dochazi k vnejsim i vnitrnim poranenim a to nemluvim o psychickem traumatu. Vice si to uzije....vetsi blbost jsem uz dlouho neslysel...

Debilove sou vazne vsude...takze mam radsi verit tomu cos zahadne vydedukoval ty?

Co je na tom k dedukci ???? Jen uchyl si dokaze uzit nakladacku a ZADNA z divek, ktera k nam prisla na kurz o znasilneni nestala, natoz si to dokazala uzit....

"Mne jeden soudruh na vlastni oci vypravel"...verim, ze i ten pan mel zkusenosti z pohovoru s obetmi znasilneni. Kazdopadne to nema nic co delat se mnou, jak jsem koupil, tak jsem prodal. To, jestli je to pro nejakyho Ladu debilni ci ne me zase az tolik nezajima.

Zeptam se jinak: Lada hovoril s lidmi "soudruhy", kterym se to stalo, ty jsi cetl clanek a pokladas jej za pravdivy...soudim dle tvych reakci. Kdo myslis, ze ma asi pravdivejsi udaje?
Myslim, ze se ti pouze snazi vysvetlit, ze je to kravina, co se tam psalo. Overil si to u divek, ktere tim prosly, takze o tom vi jiste vic nez zminovany psycholog. Navic, pokud je tim psychologem muz, ktery pravdepodobne znasilneny nikdy nebyl. Pripomina mi to takove ty experty, na terorismus, kteri se vynori hned po teroristickem utoku v televizi a najednou kazdej presne vi co se stalo, proc se to stalo a co se melo udelat, aby se to nestalo.....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » úte 21. lis, 2006 13:24

2DMC já tvými reakcemi také ne.....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » úte 21. lis, 2006 13:52

4DMC:

Hele, a muzes sem dat link na ten clanek, ve kterem jsi to cetl? Pripadne pokud to nebylo na internetu, jmeno autora, a kdy a kde to uverejnil?

Ono to muze dost napovedet - pred dvaceti lety byly na znasilneni urcite nazory, dale v ruznych zemich je to taky jinak, rozdil je kdyz to pise clovek s diplomem z psychologie ziskanym napr. v USA jako soucast studia prirodnich ved a jina vec je nazor psychiatra s dvacetiletou praxi...
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » stř 22. lis, 2006 22:36

Osobne me podobne rady nazvedavaji ze zidle, protoze to pisou lide, kteri o tom nic nevedi, ale mysli si, ze to takhle bude mozna lepsi....To je jako by jsi rekl: Usmivej si, az ti budou rozbijet drzku, vice si to tak uzijes....pokud neni jina moznost...je to stejne....

No problem je, ze to, cos napsal, je taktez pravda - nekteri lidi, kdyz jim nekdo rozbije drzku, se pul roku neodvazi ven. Jini to rozchodi a dalsi den jdou do te same hospody. V cem jinym je rozdil nez v psychickym pristupu k tomu?

Pokaze dochazi k vnejsim i vnitrnim poranenim a to nemluvim o psychickem traumatu.

Psychicke trauma, o to prave jde. Co se tyce vnitrnich a vnejsich poraneni, o tech se ted nikdo nebavi. (I kdyz bych rekl, ze k nim dochazi prave pri te obrane, ze?)

Co je na tom k dedukci ???? Jen uchyl si dokaze uzit nakladacku a ZADNA z divek, ktera k nam prisla na kurz o znasilneni nestala, natoz si to dokazala uzit....

Beres moc vazne to slovo "uzit". Jasne ze si nikdo neuzije nakladacku a zadna zenska nestoji o znasilneni! Kde jsem psal opak?

Zeptam se jinak: Lada hovoril s lidmi "soudruhy", kterym se to stalo, ty jsi cetl clanek a pokladas jej za pravdivy...soudim dle tvych reakci. Kdo myslis, ze ma asi pravdivejsi udaje?

Ano, nejdriv jsem cetl clanek, v novinach, od cloveka, co pod nim byl podepsanej, a pak jsem cetl prispevek on anonymniho Ladi na internetu. Vskutku, cemu verit?

Myslim, ze se ti pouze snazi vysvetlit, ze je to kravina, co se tam psalo.

Ja na rozdil on neho (a od tebe) se nikoho nesnazim donutit, aby tomu veril. Jenom prezentuju, co jsem precetl.

Navic, pokud je tim psychologem muz, ktery pravdepodobne znasilneny nikdy nebyl.

A ty si znasilnenej byl?
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » stř 22. lis, 2006 22:42

migli píše:4DMC:

Hele, a muzes sem dat link na ten clanek, ve kterem jsi to cetl? Pripadne pokud to nebylo na internetu, jmeno autora, a kdy a kde to uverejnil?

Sorry, rad bych, uz kvuli tem hysterickym reakcim tady, ale opravdu se nepamatuju.

Ono to muze dost napovedet - pred dvaceti lety byly na znasilneni urcite nazory, dale v ruznych zemich je to taky jinak,

Tohle zase ja nepochopim. Jak to muze byt "v ruznych zemich jinak"? To maji napr. v Norsku jiny znasilneni nez v Cine? Bud je to pravda, nebo to neni pravda.

rozdil je kdyz to pise clovek s diplomem z psychologie ziskanym napr. v USA jako soucast studia prirodnich ved a jina vec je nazor psychiatra s dvacetiletou praxi...

Zjevne vidis, ze v tom rozdil neni - mistni guruove rozhodli, ze je to blbost, at to psal kdokoliv. :wink:
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » stř 22. lis, 2006 22:43

Lada píše:2DMC já tvými reakcemi také ne.....

Poteseni je na me strane. :D
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 22. lis, 2006 23:53

2 Dmc and others:
Jak uz jsem psal nerozhodli to mistni guruove ale pomerne fundovana studie ze je to blbost nebetycna, treba proto ze pak cely zivot zijejs s traumatem ze kdybys si mozna neco zkusil mozna by to dopadlo jinak a konci to tim ze se sam za sebe stydis... :)
Ale imho je nesmysl kamenovat DMC ktery jen interpretoval nazor nekoho jineho a jeste ani neprohlasil ze se s nim ztotoznuje...naopka prohlasil jak sem koupil tak prodavam.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 23. lis, 2006 6:57

Chcete výpovědi znásilněných??Jak se cítí....??Nač myslely?Tak se mrkněte sem..... :arrow:

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... um_ID=2013

(ignorujte puberťácké výlevy a anonymní hrdiny.....když si to projdete poctivě celé,možná Vám to trošku přiblíží pocity děvčat a žen.....)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Billie » čtv 23. lis, 2006 10:43

Panda píše:Ale imho je nesmysl kamenovat DMC ktery jen interpretoval nazor nekoho jineho a jeste ani neprohlasil ze se s nim ztotoznuje...naopka prohlasil jak sem koupil tak prodavam.

Když cituješ někoho, o kom nemůžeš dokázat, že existuje, jde většinou o tvůj názor, za který se normálně stydíš...

Na druhou stranu jsem furt nějak nepochopil, jak Makoto rozpoznává ty znásilněné holky na kurzu...
Billie
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Billie » čtv 23. lis, 2006 10:47

DMC píše:
migli píše:4DMC:

Tohle zase ja nepochopim. Jak to muze byt "v ruznych zemich jinak"? To maji napr. v Norsku jiny znasilneni nez v Cine? Bud je to pravda, nebo to neni pravda.

Tak já ti to vysvětlím. Znásilnění je, když někoho š*ukáš proti jeho vůli.

Rozdíl je v přístupu zákonu. V Pákistánu za to babu ukamenujou (tam je nezákoný každý nemanželský sex, nedobrovolnost roli nehraje) v Norsku asi těžko, že. Ale fakt je, že USA je znásilnění nejspíš i to, když se na ženskou křivě podíváš...
Billie
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lada » čtv 23. lis, 2006 12:27

Billie píše:
Na druhou stranu jsem furt nějak nepochopil, jak Makoto rozpoznává ty znásilněné holky na kurzu...

předpokládám hlavně podle jejich chování, někde tuším to tu i psal
Naposledy upravil Lada dne čtv 23. lis, 2006 13:21, celkově upraveno 1
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » čtv 23. lis, 2006 12:59

4DMC:

Napsal jsem, ze se lisi nazory na znasilneni podle casu a mista. To, ze je to podle meho nazoru porad znasilneni nic nemeni. Ale v Nemecku dost dlouho zakon neznal pojem "znasilneni manzelky", takze si i ruzni radoby psychologove psali studie, ze znasilneni manzelky neni zadne znasilneni. Chapes co chci rict? Kdyz ocitujes studii napr. tricet let starou pochazejici z USA, tak se v ni muzes i docist, ze si za to divky mohou samy, ackoli je to dnes tvrde odsuzovany nazor.

Zjevne vidis, ze v tom rozdil neni - mistni guruove rozhodli, ze je to blbost, at to psal kdokoliv.

Ano, tvrdim, ze znasilneni zustava znasilnenim. Princip je nejenom v sexualnim utoku, ale take v demonstraci moci nad obeti, jejiho ponizeni a dosazeni naproste podrizenosti.

A tohle chcete, aby si jakakoli obet uzila? UZILA??? Vy vlastne chcete, aby se co nejrychleji nasilnikovi podridila a udelala, co chce. Gratuluji, svymi nazory pomahate tem, co znasilnuji.
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » pát 24. lis, 2006 15:33

našel jsem dobré video určitě se z něj poučíte a zjistíte ,že některé kurzy pro ženy o něčem jsou a nejsou jen o tom ,aby z vás vytáhli peníze. http://www.youtube.com/watch?v=hpaoxgbU ... ed&search=
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

4all

Příspěvekod nickname » sob 27. led, 2007 10:10

Rok 1987, žena cca 30 let, pravidelně chodila z noční směny ( Litoměřice )
od autobusu, a pravidelně se bála místních otrapů a manžel jí chodil naproti. Co manžel nevěděl že se přihlásila na nějaký ten kurs seb. pro ženy¨. Jednou si z ní chtěl vystřelit a vyskočil na ní z křoví.
V novinách psaly : že ještě v okamžiku kdy ho odvážela sanitka stála bojovně rozkročená na chodníku.
Jinak sundala ho nejdříve kabelkou ve které nosila těžký popelník, potom deštníkem a nakonec podpatkama.
Naštěstí ji za to nakonec nezavřeli. Znám ji osobně.
nickname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

4all

Příspěvekod nickname » sob 27. led, 2007 10:10

:twisted:
Naposledy upravil nickname dne sob 27. led, 2007 11:34, celkově upraveno 1
nickname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tomkins » sob 27. led, 2007 11:27

:lol: :lol: :lol:
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: 4all

Příspěvekod graver » sob 27. led, 2007 13:15

nickname píše:Jednou si z ní chtěl vystřelit a vyskočil na ní z křoví

Pěkná historka. estli je pravdivá, tak si ten ko*ot tu sanitku zasloužil. Ještě můž být rád, že mu nezrevidovala sáček...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: 4all

Příspěvekod madmax » sob 27. led, 2007 13:17

nickname píše:Jinak sundala ho nejdříve kabelkou ve které nosila těžký popelník...

Popelnik v kabelce je vynikajici napad! to doporucim pritelkyni
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...