Ten popelník jim poradil p.Vorel - tehdejší instruktor juda
nickname píše:že kdyby se každý manžel choval k ženě jako od té doby on - tak by ubylo dom.násilí a rozvodů
jeikob píše:Pokud na vás zautočí nějaký agresor a neví že vy cvičíte nějaké BU ci BS tak máte ohromnou výhodu.
Rimmer píše:Souhlasim. Když sem psal objasněný tak sem tím myslel, že bude i odsouzen a že si trest odsedí bezpardónu. To, že se někdo dokáže letá vyhýbat rozsudku, že je neodsouzen pro formální chyby atd. je právě důvod proč si spousta lidí myslí, že jim to projde. Jenom si myslim,že když zvedneš trest doživtí na trest smrti tak se nic nezmění.......ly píše:2 Rimmer: Mozno sa mylim, ale dost pochybujem, ze samotne zvysenie objasnenosti pripadov dokaze nieco zmenit. Ked napr. funguje to, ze dnes je chlapek odsudeny a zajtra je z neho velky podnikatel (ak je vobec odsudeny)...a ludia to v pohode odtoleruju
, ked mame take diery v zakonoch a korupciu v sudnictve...
Ludia neveria, ze ked zavolaju na policiu, ze sa nieco zmeni, policajti neveria, ze ked nieco objasnia, ze sa nieco zmeni a padousi vedia, ze sa nic nezmeni...a tak si tu svorne nazivame.
vid napr. toto
Skateordie píše:jeikob píše:Pokud na vás zautočí nějaký agresor a neví že vy cvičíte nějaké BU ci BS tak máte ohromnou výhodu.
Skor by som povedal, ze on ma ohromnu vyhodu, kedze na mna prvy zautocil.
jeikob píše:Tak teda bude lepší,když ty ženský se nebudou bránit vubec?
diablik píše:..mna by zaujimalo z coho varis ty Makoto? ..poslal som ti ZS kde som par veci popisal,prezrad nam aj ty,co mas za sebou..na niektore situacie sa neda pripravit..a mozes sa hypnotizovaz "reality scenarmi" od rana az do vecera....boj do posledneho dychu zalezi od psychiky a vole daneho jedinca prezit..poznal som manikov ktory vydrzali par do huby a isli k zemi a poznal som manikov kt. by si musel plieskat s kladivom po hlave,aby isli k zemi..extremne odolny a agresivny..taky by ta zozrali aj s topankami..proste rvaci od prirody,bili a rvali sa jak psy s potesenim...normalne rvacky vyhladavali a vyvolavali..jeden ktore poznam nikdy nic necvicil,brutal bomby v rukach,hlavicky su jeho chutovka,kolena v pohodicke,soccerkicky tiez,vsetko mu ficalo v pohode zautomatizovane...vsetky tie wingchun karoviny,ako trhanie guli,za vlasy pouzival podvedome bez premyslania...opakujem nikdy nic necvicil
z neho mali bobky vsetci v meste...jeho povest ho aj po tych rokoch predchadza a respekt ma stale kde pride,hlavy pekne dole do zeme,nieco uz aj odsedel v base
..co s takou bestiou Makoto,nechces ho prist poriesit ku nam s tymi "reality scenarmi"
![]()
![]()
..ja by som sa rad pozrel na teoriu zavadzanu do praxe
![]()
..no a takych ako on po svete beha kopec a kedze on skoro nemal supera v rvackach,tak rad by som videl babenku na ktoru dostal chut ,ako sa mu ubrani
,ked mu chlapi padali na zem ,jak male deti
[/quote]Co to znamena? Pokus o sebeobranu a branit se, jsou dve rozdilne veci ... uz kvuli vysledkuTaky se muzes pokusit zit 999 roku
![]()
Aby se dalo hovorit o sebeobrane ..., tak musi byt ucina a radne promakana. V opacnem pripade to toho uchyla opravdu jen povzbudi ... Je to smutne, ale je to tak
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků