hOp píše:a nebol som to urcite lebo som na takom treningu este nebol
A to je mozna chyba,chlapce!! Tak se vic snaz neco cvicit a min prizpivej na diskuzni fora...treba se pak stanes dobrym

Moderátor: Toman
lukaskon píše:to hOp: Však mě taky netrápí, že neumíš ani box ani thai ... přesto jsem se ti snažil poradit
to Baxxse: No je to fakt složitý. Pokud máš dobrého trénéra a jsi učenlivý můžeš doma opakovat to co se učíš na tréninku. Ale je velmi důležité nepřeceňovat svoje schopnosti a trénovat jen to co umíš. Existuje také spousta tréninkové literatury, i třeba DVD, osobně to však nedoporučuji ... Samozřejmě, pokud nemáš možnost trénovat pod vedením je dobré, že děláš aspoň něco třeba i sám, ale nepočítej s tím, že by si něčeho pak dosáhl
to ukropcany: díky, že se mě zastáváš, ale já tyhle reakce beru s rezervou. Jinak mě však potěšilo, že hOpa znáš osobně a musel jsem se zasmát tvé zkušenosti s ním
Panda píše:Jinak mam už v planu až se mi za dva měsíce doléčí muj utržený a oplastikovaný křížový vaz začít k tobě pravidelně docházet a těším se že si mě srovnáš do latě.Do té doby budu teda hlaně klikovat a břišákovat![]()
AHoj
hOp píše:chudak ukropcany chudak
hOp píše:inak ukropcany myslim ze sme sa este nevideli ty truhlik zavry si papulku
hOp píše:povie mi ukropcany co ma ani nevidel ale je najmudrejsi na svete....ja som to nemyslel zle ale ty si pan chuck norris co vsetko vie
hOp píše:a nebol som to urcite lebo som na takom treningu este nebol
hOp píše:a myslim ze by som z toho treningu neodysiel aj keby ma tam kopali do hlavy ale![]()
hytuk píše:právě rusové(zejména borci z mma) boxují trochu jinak a naoko netechnicky, ale překvapivě jim to dost často vychází.
hytuk píše:i kondice lze natrénovat (nejenom pomocí) posilovacího náčiní je Ross Enemait www.rosstraining.com/articles
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků