Prijimat rany nebo utocit?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod fakt » úte 06. čer, 2006 7:09

Rozumný přístup podložený zkušeností.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Pánové-..

Příspěvekod Ragnarok » ned 04. bře, 2007 1:12

PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...

P.S.: pokavaď nikoho neseženeš tak trénuj se vzduchem nebo si vyrob na zeď úderník, nebo si kup pytel, něco na trénuj a vyběhni na ulici a řeš se stím kdo se ti nebude líbit...

P.P.S.: Ano přijde mi to taky ulítlé, a protizákonné... ale diskuse tě nic nenaučí....
Ragnarok
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Pánové-..

Příspěvekod Rychi » ned 04. bře, 2007 8:44

Ragnarok píše:PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...

P.S.: pokavaď nikoho neseženeš tak trénuj se vzduchem nebo si vyrob na zeď úderník, nebo si kup pytel, něco na trénuj a vyběhni na ulici a řeš se stím kdo se ti nebude líbit...

P.P.S.: Ano přijde mi to taky ulítlé, a protizákonné... ale diskuse tě nic nenaučí....

Velmi smysluplny, hodnotny a poucny prispevek ... :roll:
Rychi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod majkx » ned 04. bře, 2007 11:17

Ragnarok píše:PÁNOVÉ!!!Pánové... Řešíte tu samé pí*****ny... Pokavaď se chceš umět prát, tak si sežeň ještě jednu osobu která s tebou bude trénovat, naučte se pár základních technik, a hurá na fotbal do kotle, nebo vem toho kámoše a jdě te se někam prát... Řešit věci typu, a jak mám a co mám... To je o ničem... Praxe je k NEZAPLACENÍ!!!!!! Děkuji, děkuji...

Chlapče dej si studený obklad na čelo a vychladni. Znám moc dobře prostředí i typ těhle "trénovaných" rváčů a jediné kam je to dovede je nástup výkonu trestu, nehledě k tomu, že ti lidé jediné co se naučí je nerespektování druhých lidí. Bojovat se opravdu nenaučí a ani neumí a to je vlastní zkušenost založená na stovkách hodin strávených ve společnosti těhle lidí, podpořená fyzickými střety a jejich řešením!!! Jediné co se dá o takových lidech napsat je, že to jsou duševní mrzáci a srabi, takže tyhle infantilně debilní kecy, tady už nepublikuj!!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 04. bře, 2007 14:06

majkx píše:

Chlapče dej si studený obklad na čelo a vychladni. Znám moc dobře prostředí i typ těhle "trénovaných" rváčů a jediné kam je to dovede je nástup výkonu trestu, nehledě k tomu, že ti lidé jediné co se naučí je nerespektování druhých lidí. Bojovat se opravdu nenaučí a ani neumí a to je vlastní zkušenost založená na stovkách hodin strávených ve společnosti těhle lidí, podpořená fyzickými střety a jejich řešením!!! Jediné co se dá o takových lidech napsat je, že to jsou duševní mrzáci a srabi, takže tyhle infantilně debilní kecy, tady už nepublikuj!!!

Spis nez studeny obklad bych navrhoval lecebny ustav a patricne medikamenty, nez bude pozde.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 04. bře, 2007 15:57

Sai píše:no ale chlapci.. vy se mýlíte.. tajemstvím boje je se vůbec nebránit a přijímat rány do té doby dokud útočník sám nepadne únavou... :wink:

Neni to Homeruv syndrom? Taky mi to pripomina styl Rockyho Balboy.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 04. bře, 2007 16:12

Jinak, k tematu, procetl jsem si tohle forum a musim souhlasit s Lowem, nema smysl teoreticky diskutovat o realite a promyslet, co by a jak by a fazovat si to bodu a dalsi jiny, co jsem tu videl...
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » ned 04. bře, 2007 16:18

umět použít všechny možnosti dle situace:)
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » ned 04. bře, 2007 17:18

jeikob píše:umět použít všechny možnosti dle situace:)

ale jo, ale stejne se vsechno semele tak nejak instiktivne, takze nejaky sahodlouhy debaty na realitou postradaj smysl.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 04. bře, 2007 18:44

toddb píše:
jeikob píše:umět použít všechny možnosti dle situace:)

ale jo, ale stejne se vsechno semele tak nejak instiktivne, takze nejaky sahodlouhy debaty na realitou postradaj smysl.

Pokud ta psana teorie vychazi z praktickych zkusenosti a nejsou to jen dedukce, tak v tom nevidim problem.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod teg » pon 05. bře, 2007 16:47

Ted jsem znovu asi po dvou letech zkoukl dokument o zapase Ali vs. Foreman v africe nekdy ze sedmdesatych let a reknu vam ze Ali se ridil tim pravidlem o schytavani ran :]]. To co vydrzel to nechapu, ale po asi sesti nebo kolika kolech kdy prakticky lezel v provazech a inkasoval (a jeste stihnul Foremanovi do ouska rikat ze boucha jak holka :]]), Foremana uplne fyzicky znicenyho knokautoval po trech necekanych ale peknych uderech :]].

Jinak to samozrejme myslim nadnesene a na ulici sem zastance preventivniho utoku (pokud je zrejme ze behem tri sekund bych dostal ja).
teg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jeikob » pon 05. bře, 2007 17:47

Už jsem to tu psal .Ti co dělají BU ci BS tedy již na nejaké urovni ,kdy technika již funguje intuitivně.Tak mají jednu velkou taktickou výhodu.
A to je to,že pokud po vás nejde někdo vás zná,tak utočník neví že něco cvičíte. A často utočí bezhlavě agresivně s tím ,že vetšina obětí se lekne a stane se z nich boxovací pytel.Mám dvě zkušenosti cvičil jsem 4 roky karate a tyhle dva vážnější konflikty jsem měl v době,kdy už jsem necviči.
První v metru na stanici se na nás rozebehli skinhedi bez varovaní. Tomu co bežel na mně stačilo intuitivně uhnout do strany a mawashi do břicha
a hned šel do kolen a já do metra.Vubec se nekryl něčekal takovouhle reakci. Přesně jak tu neěkdo řikal tyhle ruzný pouliční rváči pokud nejsou ve velký přesile a vám neselže psychika ,by pro človeka ,který poctivě něco delá nejaký čas neměly bít problém
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » pon 05. bře, 2007 18:23

teg píše:Ted jsem znovu asi po dvou letech zkoukl dokument o zapase Ali vs. Foreman v africe nekdy ze sedmdesatych let a reknu vam ze Ali se ridil tim pravidlem o schytavani ran :]]. To co vydrzel to nechapu, ale po asi sesti nebo kolika kolech kdy prakticky lezel v provazech a inkasoval (a jeste stihnul Foremanovi do ouska rikat ze boucha jak holka :]]), Foremana uplne fyzicky znicenyho knokautoval po trech necekanych ale peknych uderech :]].

Taky podle toho na stara kolena dopadl... :(
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod teg » pon 05. bře, 2007 19:24

Baxxse píše:
teg píše:Ted jsem znovu asi po dvou letech zkoukl dokument o zapase Ali vs. Foreman v africe nekdy ze sedmdesatych let a reknu vam ze Ali se ridil tim pravidlem o schytavani ran :]]. To co vydrzel to nechapu, ale po asi sesti nebo kolika kolech kdy prakticky lezel v provazech a inkasoval (a jeste stihnul Foremanovi do ouska rikat ze boucha jak holka :]]), Foremana uplne fyzicky znicenyho knokautoval po trech necekanych ale peknych uderech :]].

Taky podle toho na stara kolena dopadl... :(

Je otazka jestli to ma z boxu...ja tomu moc neverim
teg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » úte 06. bře, 2007 19:13

Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat. :) Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, tak me kdyztak opravte..
Naposledy upravil toddb dne úte 06. bře, 2007 19:40, celkově upraveno 1
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » úte 06. bře, 2007 19:39

toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat. :) Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, hlavy, tak me kdyztak opravte..

box způsobuje parkinsona to už je i dokázaný :roll:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » úte 06. bře, 2007 20:55

TF píše:box způsobuje parkinsona to už je i dokázaný :roll:

Taky je dokázaný, že onanie způsobuje tenisový loket :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod teg » úte 06. bře, 2007 23:09

toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat. :) Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, tak me kdyztak opravte..

Jj bylo to s Frazierem a byl to zapas ktery je znamy pod nazvem thrilla in Manila a je povazovan za jeden z nejbrutalnejsich v historii. Frazier nenastoupil do posledniho nebo predposledniho kola a Ali po zapase prohlasil ze tak blizko smrti jeste nikdy nebyl.
teg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » stř 07. bře, 2007 14:14

teg píše:
toddb píše:Ten dokument Ali vs. Foreman v Zairu je vynikajici a taky jsem nechapal, ze Ali dokazal tolik schytat a jeste si s Foremanem povidat. :) Kazdopadne, Parkinsona ma urcite z boxu, nebo tomu box alespon velkou merou prispel, co ja vim tak ma na konte jeste dalsi uplne brutalni zapas, kdy se s protivnikem uplne rozsekali..jestli to bylo s Frazierem??? Z hlavy si ted nevzpomenu, tak me kdyztak opravte..

Jj bylo to s Frazierem a byl to zapas ktery je znamy pod nazvem thrilla in Manila a je povazovan za jeden z nejbrutalnejsich v historii. Frazier nenastoupil do posledniho nebo predposledniho kola a Ali po zapase prohlasil ze tak blizko smrti jeste nikdy nebyl.

Sportem ku zdravi....
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » stř 07. bře, 2007 22:37

nic se nemá přehánět, pak to je jen ku dobru :idea: cokoli na vrcholové úrovni přispívá spíš k trvalé invalitidě, než zdraví
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně