Toman píše:Jendis píše:zvládá se to špatně.....respektivě,něco musíš ošidit...a šidit rodinu...mno...to bych nerad.Takže ubírám jinde.
...v práci
tak to,bohužel,nejde....

Toman píše:Jendis píše:zvládá se to špatně.....respektivě,něco musíš ošidit...a šidit rodinu...mno...to bych nerad.Takže ubírám jinde.
...v práci
Panda píše:Já na to mám jeden fígl ale musíš se smířit s tím že tě zbytek světa bude mít za blázna.
Já třeba každou hodinu v práci vstanu od kompu a udělám si pár kliků dřepů a sklapovaček, občas si odskočím na WC trochu si zakopat a zastínovat (na to přeci jen v openspaceu nemam žaludek)
Nejedřív se na mě chodili dívat, pak mi fandili a teď mě už ignorují a respektují to, a já mam pocit že mi to na efektivitě práce ubírá míň než našim kuřákům kteří tráví na rauchpauze podstatně víc času...no jinak také pomáhá najít své milované nějáký zábanvný a čas zabírající koníček a pokud možno jí ho i zaplatit aby jí bylo líto tam nejítale život je asi obecně otázka priorit a rodina je jasně na prvním místě.
Panda píše:Já jsem měl štěstí že se moje milovaná o BU tak nějak zajímala sama od sebe a už delší dobu různě trénovala, takže jsem brouzdal ve známých vodách.Nakone jsme našli kickbox v Kosagymu, kde trénují sportovci ne snobi takže si pořádně zamaká bez toho že by se musela stresovat jestli je u toho dost sexy a přitom má tam kolem sebe hezké kluky a myslím že jí to tam baví a je spokojená, myslím že je to dobrý tip...ale nutit se nedá to musí bavit
severin píše:Já se s tou lepší polovičkou domluvil už před svatbou,že budu pravidelně chodit na trénink 2xtýdně a i když čas od času zakňourá,tak to akceptuje.
Už mě taky několikrát řekla,že až porodí,tak odjede na měsíc k tchýni do Jižních Čech a já si můžu letět na Filipíny:-).To,že jsem ted každý víkend na nějakém semináři a nebo cvičíme s klukama,už je horší,ale naštěstí je většinou v práci.No není to lehký a nebude to lehčí.
Panda píše:Já jsem měl štěstí že se moje milovaná o BU tak nějak zajímala sama od sebe a už delší dobu různě trénovala, takže jsem brouzdal ve známých vodách.Nakone jsme našli kickbox v Kosagymu, kde trénují sportovci ne snobi takže si pořádně zamaká bez toho že by se musela stresovat jestli je u toho dost sexy a přitom má tam kolem sebe hezké kluky a myslím že jí to tam baví a je spokojená, myslím že je to dobrý tip...ale nutit se nedá to musí bavit
Billie píše:©koda, že Makoto přestal na těch svých stránkách uveřejňovat videa bojujících kočenek. Byla to docela hezká zábava.
Copak, přestali jste natáčet, nebo se kocháte v soukromí?
zlomenakatana píše:Ja odporucam zbrane kalibru 6,35 mm . Do kabelky male ťuťu prditka, ktore avsak spravia peknu dieru ked je treba.
zlomenakatana píše:Ja odporucam zbrane kalibru 6,35 mm . Do kabelky male ťuťu prditka, ktore avsak spravia peknu dieru ked je treba.
zlomenakatana píše:Ked sa tak zamyslim, tak mate pravdu. Prilis pozeram A-teamAle znie mi to ako najlepsia poistka. Takemu CS spreju by som velmi neveril. Ked sme pri tom. Co vravite na plynove zbrane? Tie mozu mat oproti sprejom aj psychologicky efekt na utocnika. Teda mozno. A nerobia ani diery
Toto ma zaujalo. To su tie male tyčky ze. Keby som sa chcel naucit a nosit pri sebe naku tu yawaru co by som mal robit?Makoto píše: Do te doby se snazime je naucit i techniky s tubou samotnou (pouziti jako yawara / kubotan)
zlomenakatana píše:Toto ma zaujalo. To su tie male tyčky ze. Keby som sa chcel naucit a nosit pri sebe naku tu yawaru co by som mal robit?Makoto píše: Do te doby se snazime je naucit i techniky s tubou samotnou (pouziti jako yawara / kubotan)
Makoto píše: Vetsinou jsem videl techniky, ze jej hned roztahuji...coz mi prijde hloupe.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků